yaczes 14 464 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Dobra struktura kostna, szerokie barki, waska talia. Popracuj bad kapturami, bo ta dluga szyja az sie o to prosi (to samo u mnie). gdzie hartujesz stal? Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 przemiana ekstra, widać dużą różnice. 12 kg całkiem niezłego mięsa w 7 miechów to mega rezultat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Czez, z kapturami walczę dość ostro bo obok pleców i trica to moja ulubiona partia. W sumie idą dość ładnie, ale na fotce tego kompletnie nie widać (aparat ustawiony jest bardzo nisko, więc foto robiłem niejako od spodu. W sumie sporo na tym traci, ale cóż). Wracając do kapturów jeszcze: serio, jakoś tak za(pipi)iście wyglądają mocne kaptury. Wielu ludzi jara się fajnie zrobionym brzuchem, a mnie to nie rusza. Co innego kaptury właśnie. No mega po prostu. Trenuję na kameralnej siłowni blisko miejsca zamieszkania. Skoro latam tam 4 razy w tyg. to musi być blisko. Bardzo cenię sobie klimat tego miejsca, więc nawet przez chwilę nie rozważałem zmiany na Pure, S4 itp. Problem, że nie mają drążka do podciągania i powoli kończy mi się obciążenie do niektórych ćwiczeń (np,. wyciąg dolny ściągany do brzucha). Cała reszta jest tip-top, QBH - dziś waga pokazała 80kg, więc faktycznie troszkę tego mięsa poszło. Dzięki za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 614 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Amer, jaki wzrost? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Amer ile wzrostu masz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 180 Ty jesteś sporo wyższy chyba, ale ja i tak zdrowo wkurzam się na swoje 180cm. Długie łapy, ciężko mi się macha sztangielkami (szczególnie wyciskanie leżąc) itp. Jakoś tak wbiłem sobie do łba, że fajnie by było mieć te 3-4 cm mniej (co w sumie nie jest raczej prawdą). Pewnie zmienię zdanie za jakieś +10 czy +12 dodatkowych kilogramów Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 614 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 (edytowane) U mnie 191cm, ale nie łamię się tym w ogóle. Łapy długie, obwody nabija sie trudno i musze jesc ogromne ilości żarcia żeby przytyc, ale za to jak teraz sobie z kolegami troche boksujemy, to w większości nie mają szans bo zasięg mam taki że bez większych problemów ich sięgam, gdy oni muszą skracac dystans i dużo bardziej się gimnastykowac. Profit . No i panna może przy mnie założyc najwyższe szpile jakie ma w szafie i wciąż będzie ode mnie niższa . Bycie wysokim to zaje.bista sprawa. Jakieś suple używałeś? Edytowane 13 Grudnia 2013 przez maciucha Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 No i tu jest ta niesprawiedliwość. Mając ponad 180cm, w tym ja mam 180. (pipi)ato wygląda łapa przy 40cm a u takiego karypla 160 pare to wygląda jak ponad 50 centymetrowa. Coś za coś, z drugiej strony takim maluchem, kosztem wyglądu nie chciałbym być. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Obecnie tak z dziś. Zero progresu, bo diety brak, systematyczności również. Cóż, trzeba zapierdalacz, jak się teczki nosić nie chciało. Ważne jest to że nadal czerpię z tego przyjemność, hobbystyczną - a nie obsesyjną. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 325 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Już chyba maks bo jak będzie więcej to możesz utknąć w przedpokoju;) Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zdarza mi się przecierać tricami po futrynach albo ścianach przy nie uwadze ofkoz. Gdybym miał 50 i więcej to musiałbym żyć w murzyńskiej chacie, nie wiem. Więcej nie będzie bo jak? bez koksu nie pójdzie, chciałbym tylko dołożyć mięcha ale lepszej jakości bo to to (pipi) jest a nie mięso może kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Che .. na zdjęciu widać tylko łape Ja bym doyebał na rzeżbe w twoim przypadku, sprawności byś też dostał. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Wiadomo ale mnie taki wyglad nie bardzo satysfakcjonuje. Moze kiedys sie przestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Che .. na zdjęciu widać tylko łape Ja bym doyebał na rzeżbe w twoim przypadku, sprawności byś też dostał. no i strzelałby laserem z oczu co do 50 i koksu to tylko wybrani są w stanie dobić do 50 bez koksu Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Jak spojrzałem pierwszy raz na fotę Chevcheliosa to pomyliłem lustro z futryną i myślałem, że ma w domu taki wielki, wy(pipi)isty termometr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Jak spojrzałem pierwszy raz na fotę Chevcheliosa to pomyliłem lustro z futryną i myślałem, że ma w domu taki wielki, wy(pipi)isty termometr. W takim przypadku mógłby używać termometru do mierzenia dzieci :-D Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 @kobik - nie badz taki skromny. Lapa kozak, sylwetka tak samo. Szacunek za ciezka robote i za wytrwalosc. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Nie wiem jak Ty tam cala sylwetke zobaczyles. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Łapa wygląda jakbyś dość wysoki %bf miał.No ale jest zima okres masowania Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Nie chce tutaj niczego prowokowac bo też jestem zwolennikiem robienia masy ale to ty kobik tutaj wytykałeś że sie wrzuca zdjęcia samej kadrowanej łapy Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Bo nikt nie wrzuca takich zdjec typowo kulturystycznych wiec rowniez mam na to wyyebke. BF wysoki bo z niskim zle sie czuje. Wole tego typu sylwetke niz plazowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 koBik na propsie amator Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Co masz kobik na myśli pisząc typowo kulturystycznych zdjęć? Chodzi o ujęcie całego ciała? Były takie Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Co masz kobik na myśli pisząc typowo kulturystycznych zdjęć? Chodzi o ujęcie całego ciała? Były takie zapewne dalej boli go jak wysmiali jego swiecace gatki Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zaboli to cie geba jak ja obije. :* Nie ma tu i nie bylo typowych zdjec kulturystycznych wiec po co mam dawac znowu mlodym onanistom pretekst do walenia gruchy na moj widok? Lapa jest? Jest, reszta nie istotna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi