Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

latały tu zdjęcia z gaciami opuszczonymi do łoniaków i nie wzbudzało to większej sensacji. ale zdjęcie kobika w gatkach zwabiło tu połowe forum. po tamtych wydarzeniach okazuje się, że ludzie nie mający nic wspólnego z ciężarkami, zaglądają ukradkiem w ten temat. pewnie po to, żeby poczytać ciekawą dyskusję. no bo przecież nie po to, żeby zobaczyć zdjęcie gołego faceta. to gejowskie a weź.

Opublikowano (edytowane)

Chyba starsze, niedowidzące panie sklepowe, ewentualnie koleżanki babci od "ładny ten twój wnusio". Co jak co, ale na 22 nie wyglądasz.

Edytowane przez Pawlo
Opublikowano (edytowane)

Dziękuję, że życzysz mojej matce śmierci w wieku 47 lat. Jakoś jej się udało, może za rok. Nie wiem po co to napisałeś, bo ten post z mojej strony nie był chamski. Nie wiem też, skąd miałem  wiedzieć, co się wydarzyło w Twoim prywatnym życiu. Współczuję.

Edytowane przez Pawlo
Opublikowano (edytowane)

Bo to trolowanie, czepianie sie to zenujace jest. Zero poziomu merytorycznego. Byle komus pojechac bo to forumek.

Tak psycha siadla. Rezygnuje ze spartakusa bo to smieszne jest.

Edytowane przez ChevChelios
Opublikowano

Ale wiesz, że to tak naprawdę są normalni ludzie, piszący tak, a nie inaczej żebyś nie zasnął przed klawiaturą? Że normalnie nic do Ciebie nie mają? Nie ważne czy to ja, czy Ty - wykorzystuje się okazję?

Opublikowano

Dla niektórych wciąż jest. Nic tak nie śmieszy jak nerwusek i jego wszechobecny ból dópy. Dlatego Jaczes szczególnie upodobał sobie Ciebie i Litwina.

Opublikowano

Dla niektórych wciąż jest. Nic tak nie śmieszy jak nerwusek i jego wszechobecny ból dópy. Dlatego Jaczes szczególnie upodobał sobie Ciebie i Litwina.

dobra nie pucuj sie tylko pokazuj cycki

Opublikowano

Jak zawsze nietrafiony argument,gdyż to yaczes zgrzał się pierwszy w temacie o koksie i urażony nie odzywał się z pół roku,płacząc do adminów że rezygnuje z moda w Spartakusie.Ja nie piszę tutaj z wyboru,niczego ciekawego się nie dowiem,a bez sensu dzielić się ciężko zdobytą wiedzą nie dostając nic w zamian.