wronerro 257 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 82,5kg rano, zjezdzam do ok 79,5! idzie ciezko jak pod gorke, machine man juz malo co daje, nie liczac smierdzacego potu.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 (edytowane) I to mityczne światło lepiej uwypukliło muskulaturę Nawet Kamil Stoch wyszedł nażyłowany, mimo że normalnie raczej płaski jest. Ale tak poważnie, to 2013 najlepiej, goń efekty. plan jest przegonić, z nadzieja ze za miesiąc to się uda już Edytowane 7 Maja 2014 przez Labtec Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 O to na bank poleci interwencja farmakologiczna Bo tak szybko się do formy nie wraca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 O to na bank poleci interwencja farmakologiczna Bo tak szybko się do formy nie wraca. Jesli człowiek zna swoje ciało, spędza wystarczająco dużo czasu na siłowni i je odpowiednio (byc kucharzem ma swoje zalety) a nie kłoci się z wszystkimi na forum o kalorie to dużo czasu tak naprawdę nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Bez jaj,miech to za mało z tego co pokazałeś do tego co miałeś,bo mówimy tu o mięchu,a nie masie ogólnej. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Pamiętam jak pytałem Zacharego Krajniaka o tym co sądzi o prohormonach i do dziś widzę przed sobą jego odpowiedź , która brzmiała "A o diecie i treningu słyszałeś?". Ta odpowiedź zmieniła moje życie teraz wiem że na dobrej diecie i treningu mogę kiedyś być kafarem. Więc nic mnie już nie zdziwi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Sadze ze jesli mase ogolnal juz nadrobilem (co jest moim rekordem wagi) to przez nastepny miesiac ostrych treningow i malej redukcji to powinnem byc blisko celu...przynajmniej mam taki zamiar bo na poczatku czerwca jade na wakacje i trzeba na plazy dobrze wygladac hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Pamiętam jak pytałem Zacharego Krajniaka o tym co sądzi o prohormonach i do dziś widzę przed sobą jego odpowiedź , która brzmiała "A o diecie i treningu słyszałeś?". Ta odpowiedź zmieniła moje życie teraz wiem że na dobrej diecie i treningu mogę kiedyś być kafarem. Więc nic mnie już nie zdziwi Yhym,yhym bardzo mądrze odpowiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. yaczes 14 464 Opublikowano 19 Maja 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 ciagle jest moc Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 No zerwij to z siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 @Jaczes - doooooobrze wgladasz brachu. Ile lat tyrasz z ciezarami? Tak wygladac to jest w sumie cel, dalem sobie 3 lata zeby zobaczyc efekty bo slabo cwicze i na efekty wiem, ze bede dluuugo czekal. Obstawiam, ze po roku i tak pewnie skoncze z przepuklina i rzuce to w pizdziec ale zawsze mozna kolege pochwalic za wytrwalosc i checi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Nie chcę wyjść na pedała,ale liczyłem na bardziej rozbierane fotki Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Szalu ni ma. Ale przynajmniej na sucho. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Nie pyerdol, dobrze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 No nie mowie ze nie. Ale tak to wyglada bez koksu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 No Czezik fajna sylwetka, troche bic mógłby być większy ale i tak jest wporzo <ok> lux kaptur Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 dopsz, bedziemy sie wozić po zakopanem. bujanie synchroniczne w stylu klasycznym Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Nie wiem czy bede mial czym bujac, zaczalem ostra redukcje ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Kiedy Kanabis wrzuci swoje foto z niekonczacej sie redukcji ?Jakos rok temu w marcu mialo byc za rok, ciagle wchodze w ten temat z nadzieja, ze zobacze jak wyglada ktos kto wyzywal mnie od zwyklych smiertelnikow, ktorzy z silownia nie maja nic wspolnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Nie zes.raj sie. Jak wrzuce to będzie O jakiej niekonczącej sie redukcji mówisz? O tej która zacząłem 4 tygodnie temu? Aha Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Nie wazne kiedy zaczeles tylko na kiedy miales byc gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 No nie każdy ma prace na siłowni i czas żeby robić aero częsciej niz raz w tygodniu. I nie pier.dol bo w marcu rok temu to ja z odwyku wróciłem. Ćwiczyć zacząłem od maja. Foteczki będą, jestem bardzo zadowolony z efektów Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Z nas obu to na razie Ty srasz, ale geba.Miales byc gotowy z 2-3 miechy temu, wroc do soich postow, poszukaj.Dla samego siebie, ja to olewam, po prostu czekam. Ta wymowka z praca jest troche inwalida. Pracuje na pelnym etacie, przygotowuje sie do slubu, mam zycie prywatne i nawet pogram z ziomami z psxe w Diablosa3.Cwicze silowo 3x w tyg +3x w tyg HIIT. Chciec to moc. Cytujac naszego forumowego brusa li: NO EXCUSES 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Zjedz snickersa i nie pajacuj. Co mnie obchodzi co ty robisz? Wazne ze ja nie mam tyle czasu co ty, mam napięty harmonogram i żeby obrócić dziewczyne, zając sie księgowością, zamawianiem towaru, poćwiczyć siłowo i tak robie co moge a spoźniam sie na 10 do roboty. Jak miałem byc gotowy 2-3 mechy temu jak powiedziałem że dam foty za rok. Rok mija teraz, fotki tez niedługo beda planowałem robić aero 3 razy w tygodniu ale nie daje rady bo nie mam czasu. Ale wiadomo, ty masz przygotowania do slubu i dajesz rade , to ja nie dam rady? Zwykły cygan który handluje grami na straganie i ma przeciez w ch.uj wolnego czasu c'nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi