II KoBik II 2 635 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Jak szczekać to poparte niech to będzie zdjęciem. Bo dla mnie synonimem doyebanego dzika jest on - gość który nijak ma się do kulturystyki a jest dzikiem. bzdetne porównanie do Ciebie kanabis, ale mniej więcej. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Ok w weekend ci wyśle. I mam nadzieje że ty też coś wyślesz, tylko nie samej kadrowanej rączkiw oświetleniu tak jak ostatnio oki? Wtedy bedziesz zadowolony? A na ogólny wrzuce jak skoncze redukcje. Pasuje króliczku? Czy dalej próbujemy sie dopier.dalać na siłe do kanabiska? Aha to spodziewasz sie ze wyglądam jak on po roku ćwiczen na sucho. No no, powiem ci ze mozesz byc zawiedziony. Ale za to czekam z niecierpliwoscią na twoją fotke którą tez obiecałes na wiosne rok temu. W całej okazałości. No ale skoro ja mam wyglądac jak ten typ ze zdjecia to jak ty musisz wyglądac. Normalnie jestem podjarany aż. Dwayne Johnson ma sie nijak do kulturystyki xD Porównuje the rocka do mnie xD No i jak ja mam powaznie traktową was moi hejterzy Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Nic się nie pojawi bo forumowe giereczkozyeby nie dorosły do takich zdjęć. Ale na Twoje czekam co by porównać pozę na delfina. Taka sama ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Okej, lux, bedzie identyko, ale na priv, w weekend. Tak jak sobie wymarzyłeś. bedzie taka sama poza jak twoja. Nie ma problemu kobik. Specjalnie dla ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Ale też w stringach? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Nie no w slipkach. I bez tego uśmiechu kobika. Kobik, nie chce byc nieuprzejmy ale nie pomyslałes o tym że gdybys na tym zdjęciu od delfina wyglądał naprawde nieźle to giereczkozyeby nie smiałyby sie z ciebie tylko zamkneły dupe i zazdrosciły? Tak tylko mówie Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 No własnie, dlatego ja tez tylko tobie jedynej wysle zdjecie w pozie na kobika. A tutaj wrzuce zdjęcie tak jak wrzucali wszyscy którzy tutaj mi pyskują. W koszulkach, samej łapy, albo samych pleców. Przykro mi panowie, tyle co daliscie dostaniecie tyle samo od dzika Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) Litwinianka tez zaje.bisty porównuje bycie w wojsku do destrukcyjnego picia xD I wiesz jak tam jest z opowieści,bo przecież nie byłeś Mi styka zdjęcie twoich pleców,możesz dać już teraz. Edytowane 23 Maja 2014 przez Litwin81 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Wystarczy że moj stary był zawodowym żołnierzem i pusowałeś kibel po jego sr.aniu Dawałem zdjęcie pleców juz chyba z dwa lata temu. Poszukaj sobie. A jak nie to czekaj cierpliwie. Ale ok tez ci moge dac w weekend na priv tak jak kobikowi. Zaden problem Aha no i ojciec mówił że w wojsku jest zaje.biscie, no a ja o pobytach na detoksach tego powiedzie cnie moge wiec chyba poniosło cie deko z porównaniami Liti Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) Ty mi opowiadaj o widzeniu wojska oczyma trepa,którego jedyne zajęcie to pierdzenie w stołek,kradzież ropy i żarcie na koszt państwa Zresztą nie potrzebnie poruszyłem ten temat,bo oddalam ciebie od momentu pokazania fotki i nie pisz że dwa lata temu dawałeś,bo tamto ciężko nawet oceniać,miałeś pokazać nową jakość i tego chciałem doświadczyć. Edytowane 23 Maja 2014 przez Litwin81 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) Doświadczyć możesz co najyżej pi.zdy pod okiem za obrazanie mojego ojca. Karle pier.dolony. Wie napewno więcej o wojsku niz ty, choc z tego co wiem to nie biora takich kurdupli jak ty do woja, pie.rdolony mr.america sie znalazł. A oftke sie moją nie bój , lepiej sie weź za siebie bo dupy nie urywasz ta fotką w profilu Prosze na szybkiego, bez żadnych pomp, kadrowań czy fotokombinacji, czy poszerzania w paincie jak litwinianka. jeszcze przynajmniej 4 kilo do zredukowania. Pozdrawiam ciepło czekajcie na więcej fani Edytowane 7 Lutego 2015 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) Uuu kabi dostał po zaworach,nie zniżę się do twojego poziomu riposty,natomiast jeżeli twój ojciec się nie zachowywał typowo to wystarczyło to napisać,ale widzę że zabolało,więc coś może być na rzeczy.Co do kurdupli w wojsku to widzę że nie masz żadnej wiedzy,bo nawet ciebie by wzięli,mimo iż jesteś mniejszością narodową,ale masz Polskie obywatelstwo i to im wystarczało Będzie ci wstyd,jak się okaże że moja fota masowa z profilu,jest lepsza od twojej z wycinki Edytowane 23 Maja 2014 przez Litwin81 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Haha teraz sie usprawiedliwia że masowa xDDD Coś strasznie słąbo jak na mase. Tylko takie plecki. No no , po tylu latach ćwiczeń. ale bedzie siara w lipcu jak półbóg litwinianka bedzie wyglądał gorzej lub podobnie do żula cygana kóry ćwiczy regularnie od roku ojaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Im dłużej tutaj piszesz tym krótszy masz staż na siłowni,a podobno udzielasz się 2 razy dłużej ode mnie Fotka jest z zawodów w Rumi z grudnia,więc chyba logiczne że to nie byłą rzeźba Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) Stary czy ty jestes tak tępy czy tylko udajesz? Zacząłem sie interesować siłownią od dobrych paru lat. Mniej wiecej wtedy kiedy jajczes i kubaa ze sobą rywalizowali na foty i wyglądali dwa razy lepiej niz ty na zawdoach w Rumunii. jechałem na pyzach z aviko, na gainerach, trenowałem jak piz.da. Piłem, wyniszczałem organizm do granic, miałem zapalenie wątroby. W marcu wróciłem z odwyku ważąc 72 kg , zero mięsa wrak człowieka. W maju zacząłem nowe życie, siłownie itp. Licze że cwicze od roku bo zycie po odwyku to dla mnie nowy rozdział życia ty mozesz liczyc nawet ze cwicze dwadziescia lat mam to w (pipi)e nie robie tego dla ciebie tylko dla siebie. Szału nie robie wyglądem ale jak na rok ćwiczeń progres w obwodach i wadze plus 7kg to dla mnie sporo. Tym bardziej ze przed odwykiem najdłużej cwiczyłem 2 miesiące regularnie zeby wszystko stracic przez chorobe. Wiem ze to na własne zyczenie i chu.j ale nic nie poradze. A teraz łaskawie zamknij morde i odbij ode mnie bo jestes nudnym kurduplem który łata kompleksy siłownią która mu nieudolnie wychodzi. Wozi sie jak dzyndzel na (pipi)e a wygląda jak przeciętny gość, ba z takim stażem co ty masz to wstyd sie przyznawac. Ale ok, następna fota po koncu redukcji. Tyle.Dziekuje za uwage Edytowane 23 Maja 2014 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 A ja miałem salmonellę i schudłem 10 kg w 3 dni,głównie z mięsa ale się tym nie usprawiedliwiam,nie robię przy długich wywodów,których i tak większość nie przeczyta,nie nabijam się z maciuchy,który miał też poważne przejścia,tylko ćwiczę,a ty w tym czasie prowadzisz wojny ze wszystkimi,najpierw kazub,później wrona,maciucha a teraz ja i to tylko dlatego że chcemy byś dotrzymał danego słowa,nikt od ciebie nie wymaga nic więcej oprócz tego co napisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Dobra jade szczerze bo bandzie. Kabi origins wyznania doyebanego dzika. Nie nabijam sie z maciuchy , nawet go lubie i mu kibicuje z całego serca, ale napisałem ze na atak bede odpowiadał atakiem. Taki juz jestem, chu.,jowy ale charakteru nie zmienie. Gościu smieje sie i nadinterpretuje słowa, napisałem że dam fotki jak skoncze cykl masa -redukcja. Nikt nawet tego nie przyjmuje do widaomosci tylko od razu jestem cisniety jak majty bułgarki kur.wa . Co to ma być? Mam w ch.uj roboty przed i po pracy ze sie nie wyrobiłem. Kazdy ma na to wyje.bane i ma w (pipi)e to ze chce wrzucic fotke po koncu cyklu a nie po miesiącu niby redukcji. Teraz nagle kazdy sie usprawiedliwia, ten miał salmonelle, ten srał dwa tygodnie itp. Ale jak ja chce sie wytłumaczyc to z każdej strony sa tylko pociski w moja osobe. To jest kur.wa fair? Maciszce współczuje bo sam sikałem dupa az mnie piekło tydzien, ale staralem sie trzymac diete jechałem na proso i herbacie. Da sie? da Wronerro. Szczerze zazdrosciłem mu wtedy bo wyglądał naprawde nieźlke kiedy ja wyglądałem jak parówka. Ale napisałem mu po złości bo jechał mnie i obrażał. Zwykły nic nie znaczący odwet. Który widac bardzo go dotknął. Litwinianka. Z toba próbował juz jaczes ale ty czasem jestes po prostu niedorozwiniety, masz swoje zdanie i jesli ktos mysli inaczej niz ty ten napewno jest w błedzie. Przed chwilą sie smiałes ze mnie, a teraz nagle masz salmonelle, tamta fota to byla na masie itp. A kazub? No były przeboje, widac mamy podobne hcharaktery bo chu.j chu.jowi nie popusci. Ale teraz to nawet sam zapomniałem o co to wszystko było. A jego wygląd? Nie wiem kojarze go tylko z jednego zdjecia gdzie zaczynał ćwiczyc i tyle moge powiedzieć. Tyle jak jeszcze czegos nie rozumiesz to idz do terapeuty albo pogódz sie z tym ze jestes po rpostu głupi chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) pro tip dla tych co chcieli by posiąść prominentną posadkę dyktatora. Działaj cicho, powoli, wytrwale. Nie ujawniaj wszystkiego na raz by nie dać pożywki przeciwnikom, miej zawsze plan B by skompromitować rywala. Ogólnie polecam poczytać ''Sztukę wojny'' Sun Tzu i ''Księcia'' Machiavelliego, ale to już taka luzna dygresja. Edytowane 23 Maja 2014 przez _M_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) Salmonelle to miałem w wojsku,czyli 10 lat temu,napisałem bo napisałem,a nie jako usprawiedliwienie,bo nie mam czego,moja fota jak na masę jest znośna,a że są lepsi,są,zawsze będą.U ciebie problem jest taki,że rzucasz zdania na lewo i prawo a później się z nich nie wywiązujesz.Co do mojego sposobu bycia,tak jestem introwertykiem,jednak zdania bronie gdy mam przeświadczenie że się nie mylę,natomiast ty kwestionujesz wszystko.Nawet jakbym wygrał debiuty to było,że na koksie,na tyle lat lepiej powinieneś wyglądać,z takimi argumentami nie da sie dyskutować. Edytowane 23 Maja 2014 przez Litwin81 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 niech caly spartakus na trzy cztery daje fotke i wtedy dyskutujmy. ja nie daje bo mam aparat w drugim pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Termin realizacji akcji sobota 21:00? Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 kanabis, weź przypomnij z jedno zdjęcie, które spełnia te oto warunki 1. było wrzucone na forum 2. przynajmniej od pasa do głowy 3. bez kadrowania i jakichś dziwnych ustawień 4. na którym nie wyglądasz jak kawałek szynki mityczny kazubek, którego nikt nigdy nie widział umiera z ciekawości Napisał typ który wrzucił jedno zdjęcie milion lat temu xD iksde hehe. (pipi)a o tym mówie przecież. ty przez milion lat nie wrzuciłeś żadnego, które można porównać z tamtym moim. to znaczy było chyba jedno, ale nie spełniało założeń punktu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Ja chcialbym tylko dodac ze mam zespol jelita drazliwego i kupa pod postacia ciala stalego jest rzadkoscia i wielka radoscia. Pewnie ponad polowa skladnikow odzywczych po prostu przeze mnie przelatuje. TAK TYLKO BO KAZDY SIE USPRAWIEDLIWA POZDRAWIAM Generalnie wolalbym miec raz na 10 lat salmonelle niz takie cos full time, a wiec przegrales kolejny raz litwin. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Ja chcialbym tylko dodac ze mam zespol jelita drazliwego i kupa pod postacia ciala stalego jest rzadkoscia i wielka radoscia. Pewnie ponad polowa skladnikow odzywczych po prostu przeze mnie przelatuje. TAK TYLKO BO KAZDY SIE USPRAWIEDLIWA POZDRAWIAM Generalnie wolalbym miec raz na 10 lat salmonelle niz takie cos full time, a wiec przegrales kolejny raz litwin. o ch,uj, współczuję szczerze Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi