Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

która moja fotka? łapa jest sprzed wczoraj. Babcia moze zweryfikować. Mam w (pipi)e że jest sprzed pół roku, jesli wymagasz czegos ode mnie sam bądź na tyle w porzadku zebym nie mógł trolowac a w innym przypadku po prostu sie odpier.dol okej? Za raz mi tutaj kur.wa wykoczysz ze standardów unijnych moja fota nie spełnia i że nie byłem na zawodach MIDGET GRAND PRIX i sie nie liczy. Teraz pisze powaznie weź człowieku skoncz juz pier.dolic bo naprawde robi sie to smutne. Tak serio to tylko wronero coś pokazał ale to tez z rok temu chyba. I ma prawo wogóle dyskutowac i mnie tutaj cisnąć ale ty czy kazub? Weź przestan. Jeden lepszy od drugiego. Zrobiłem we wszystkim progres bo zacząłem cwiczyc po odwyku kiedy miałem przerwe chyba ze 3 miechy po prowizorce ćwiczenia na siłowni systemem 6 tyg cwiczen 2 tyg picia. No ale przecież ja cwicze kilka lat więc dla mnie po tylu latach jak mówicie zrobić progres 4 cm w bicepsie mając mniejszy BF niż po wyjsciu z odwyku to jest nie lad awyczyn nie tak? 

Poza tym jakie bym nie wrzucił foto to bede ciśnięty co ty myslisz ze ja tego nie wiem? chłopie. Najlepiej niech kazdy wrzuci swoje aktualne foto i tyle w temacie. I tak powinno sie zrobic. No chyba ze masz cos przeciwko i dygasz żołnierzyku?

Edytowane przez kanabis

No to fajnie bo ja tez sie na lipiec zadeklarowałem, w takim razie czekamy :) No przeciez wrzuciłem fotke ostatnio, widac na niej mniej wiecej tyle samo co 90% osób tutaj wrzucających w tym ciebie. Moze oprócz szarka niedawno który wrzucił fotke na której widac wszystko tak jak należy. Ale dobra koniec tematu. Sędzia "QBH" dredd niech wycziscie temat, bo ani sie tego chyba nikomu nie chce czytać ani mi dalej pier.dolić w kółko o tym samym. 

edit: Aha liti a na kiedy ja sie zadeklarowałem że sie nie wywiązałem prosze przypomnij

kanabis po chuy ci moje zdjęcie, jak za miesiąc będziesz mógł sobie obejrzeć z każdej strony ?

No przeciez wrzuciłem fotke ostatnio, widac na niej mniej wiecej tyle samo co 90% osób tutaj wrzucających w tym ciebie

ja byłem cały, jaczes też, wronero też, yeti też, maciucha też, el loko też, kuba 2 miliony lat temu też, szarku, litwin cały tyłem, kobik to już wogóle był cały...... które 90% masz na myśli ??? na której focie była cała twoja góra, nie licząc bicepsa przodem dawno temu, kiedy wyglądałeś jak kiełbasa ? 

Wiosna 20.marca-22. czerwca

dobra, daje zdjęcie na zime, czyli 28 lutego

ta pierwsza fotka litwinianka nawet niezła musze z bólem serca powiedzieć. Ale w drugiej to ja nie wiem o co chodzi.

Spoko wronerro teraz pisze tak serio, chciałbym wrzucić jak skoncze redukcje bo bf nawet ci do piet nie dorastam w tej chwili. No a chce wyjsc jak najlepiej nie byle jak jak ta druga fotka litwinianki np, Rozumisz. 

Ja jestem w 2tyg redu co widac po brzuchu, w dodatku nalapalem troche wody, co widac wlasnie na brzuchu i udach (wina yohy).
Nie interesuja mnie jakies pro kulturystyczne zdjecie, niech sobie kazdy zrobie taki jakie ma ochote, moga kadrowac, srowac, na pompie, bez pompy cokolwiek, byle z dzisiaj.
Bedzie co porownac za miesiac/dwa.

dobra sam rzucilem pomysl z tymi fotkami, wiec wypada tez cos wrzucic :P przodu narazie nie daje bo bieda. Chwila chwila musze sie jeszcze wytlumaczyc. Silka tylko raz w tyg. bardziej postawilem na bieganie. Zywie sie tym na co mam ochote, kebabow, pizzy czy chipsow sobie nie odmawiam. Napojow gazowanych rowniez. Wodki nie tykam, piwo kilka razy w roku. Z soczkiem oczywiscie. 

ce574e0267cc5c24med.jpg

• Plusik 8