kanabis 22 419 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 A ja uwazam że poprawiłem, biceps, triceps, barki, klatke i czworoboczne litwinoboczne i chyba mi nawet pała z pół centymetra podrosła. Tak uważam. Więć po co mam wrzucac więcej fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Tylko że moja fotka jest sprzed pół roku i każdy może to zweryfikować,a twoja sprzed ilu?No i kto to widział?Straszny troll się robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 (edytowane) która moja fotka? łapa jest sprzed wczoraj. Babcia moze zweryfikować. Mam w (pipi)e że jest sprzed pół roku, jesli wymagasz czegos ode mnie sam bądź na tyle w porzadku zebym nie mógł trolowac a w innym przypadku po prostu sie odpier.dol okej? Za raz mi tutaj kur.wa wykoczysz ze standardów unijnych moja fota nie spełnia i że nie byłem na zawodach MIDGET GRAND PRIX i sie nie liczy. Teraz pisze powaznie weź człowieku skoncz juz pier.dolic bo naprawde robi sie to smutne. Tak serio to tylko wronero coś pokazał ale to tez z rok temu chyba. I ma prawo wogóle dyskutowac i mnie tutaj cisnąć ale ty czy kazub? Weź przestan. Jeden lepszy od drugiego. Zrobiłem we wszystkim progres bo zacząłem cwiczyc po odwyku kiedy miałem przerwe chyba ze 3 miechy po prowizorce ćwiczenia na siłowni systemem 6 tyg cwiczen 2 tyg picia. No ale przecież ja cwicze kilka lat więc dla mnie po tylu latach jak mówicie zrobić progres 4 cm w bicepsie mając mniejszy BF niż po wyjsciu z odwyku to jest nie lad awyczyn nie tak? Poza tym jakie bym nie wrzucił foto to bede ciśnięty co ty myslisz ze ja tego nie wiem? chłopie. Najlepiej niech kazdy wrzuci swoje aktualne foto i tyle w temacie. I tak powinno sie zrobic. No chyba ze masz cos przeciwko i dygasz żołnierzyku? Edytowane 24 Maja 2014 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Przecież napisałem że nowa fota będzie w lipcu,między nami jest taka różnica że jak już się zadeklarowałem,to to dokończę. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 No to fajnie bo ja tez sie na lipiec zadeklarowałem, w takim razie czekamy No przeciez wrzuciłem fotke ostatnio, widac na niej mniej wiecej tyle samo co 90% osób tutaj wrzucających w tym ciebie. Moze oprócz szarka niedawno który wrzucił fotke na której widac wszystko tak jak należy. Ale dobra koniec tematu. Sędzia "QBH" dredd niech wycziscie temat, bo ani sie tego chyba nikomu nie chce czytać ani mi dalej pier.dolić w kółko o tym samym. edit: Aha liti a na kiedy ja sie zadeklarowałem że sie nie wywiązałem prosze przypomnij Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 No nie gadaj że ta dyskusja jest ciekawa dla kogoś xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Deklarowales się, że dasz foto na wiosnę. Kilka razy to pisałeś. Nie mam żadnego cytatu, bo za dużo tutaj jest tekstów, ale wydaję mi się, że większość grupy może to potwierdzić io to chodzi w tej dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Wiosna 20.marca-22. czerwca I co teraz? kto pierwszy całuje w sygnet z przeprosinami? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 To trochę zaczyna być niepokojące, że aż tylu facetów domaga się nagiego zdjęcia Kabiego... Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Nie wiem o czym myślisz zbereźniku ale przestań. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Do czerwca a mówisz o zakończeniu rzeźby w lipcu. Dobra koniec smiecenia w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 kanabis po chuy ci moje zdjęcie, jak za miesiąc będziesz mógł sobie obejrzeć z każdej strony ? No przeciez wrzuciłem fotke ostatnio, widac na niej mniej wiecej tyle samo co 90% osób tutaj wrzucających w tym ciebie ja byłem cały, jaczes też, wronero też, yeti też, maciucha też, el loko też, kuba 2 miliony lat temu też, szarku, litwin cały tyłem, kobik to już wogóle był cały...... które 90% masz na myśli ??? na której focie była cała twoja góra, nie licząc bicepsa przodem dawno temu, kiedy wyglądałeś jak kiełbasa ? Wiosna 20.marca-22. czerwca dobra, daje zdjęcie na zime, czyli 28 lutego Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 (edytowane) Bo jestem odwazny, krytyki sie nie boje.(chyba, ze kanabisowej) Przewidziana forma plazowa: polowa lipca 2014. Edytowane 24 Maja 2014 przez wronerro 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 3 tydzień redukcji,jeszcze 5 przede mną,ale specjalnie dla kabiego 2 fotki: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Jak mowilem strone albo dwie wczesniej, czelendz dla odwaznych; Termin realizacji akcji sobota 21:00?Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 kanabis po chuy ci moje zdjęcie, jak za miesiąc będziesz mógł sobie obejrzeć z każdej strony ? kazub po chuy ci moje zdjęcie, jak za miesiąc będziesz mógł sobie obejrzeć z każdej strony ? Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Ja nigdzie nie bede a chcialbym zobaczyc :czarodziej: Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 No zobaczysz przeciez , o co ci chodzi? A kazuba nie chciałbys zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Wszystkich Was chcialbym zobaczyc !Tylko na razie litwin dal fotke do mojego dzisiejszego czelendzu i jest mi smutno, ze mnie ignorujecie Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 ta pierwsza fotka litwinianka nawet niezła musze z bólem serca powiedzieć. Ale w drugiej to ja nie wiem o co chodzi. Spoko wronerro teraz pisze tak serio, chciałbym wrzucić jak skoncze redukcje bo bf nawet ci do piet nie dorastam w tej chwili. No a chce wyjsc jak najlepiej nie byle jak jak ta druga fotka litwinianki np, Rozumisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Ja jestem w 2tyg redu co widac po brzuchu, w dodatku nalapalem troche wody, co widac wlasnie na brzuchu i udach (wina yohy).Nie interesuja mnie jakies pro kulturystyczne zdjecie, niech sobie kazdy zrobie taki jakie ma ochote, moga kadrowac, srowac, na pompie, bez pompy cokolwiek, byle z dzisiaj.Bedzie co porownac za miesiac/dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 No nie wiem klata nieźle podkreślona, nie wygląda na dużą retencje wody, no chyba że akurat własnie fota była po dniu klaty Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Widac na lapie, brzuchu i udach.Podobno spadnie po ok 5-7dniach od odstawienia yohy, ale to juz nastepna fotke dam za jakies 2 miechy.Starczy tego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 dobra sam rzucilem pomysl z tymi fotkami, wiec wypada tez cos wrzucic przodu narazie nie daje bo bieda. Chwila chwila musze sie jeszcze wytlumaczyc. Silka tylko raz w tyg. bardziej postawilem na bieganie. Zywie sie tym na co mam ochote, kebabow, pizzy czy chipsow sobie nie odmawiam. Napojow gazowanych rowniez. Wodki nie tykam, piwo kilka razy w roku. Z soczkiem oczywiscie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi