Grzegorzo 1 411 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Chodzi mi o całkowity brak proszków np białka czy krety Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Kanabis, to te foty nie kadrowane Twoje, w pelnej krasie? Tak, teraz czekam na twoje. W normalnym świetle dziennym , moze byc tym razem w spodenkach. Co za typ , wiedziałem że sie któryś pzypier.doli. To przyjedz i zrób mi zdjecie takie jak sobie wymarzyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Bialko w proszku to nie jest magiczna substancja pompujaca miesnie tylko uzupelnienie, jesli z diety nie jestes w stanie dostarczac. Rownie dobrze mozesz na miesie, nabiale, straczkach zrobic swoja norme dzienna. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Grzegorzo ja tam na twoim miescju w kreatyne to bym zainwestował. Podpompowało by cie . Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Ja to bym zaczął jeść ostro.Nie patrzył bym nawet na tkanke tłuszczową a raczej wszelkim sposobem starał się nabić trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Kanabis, to te foty nie kadrowane Twoje, w pelnej krasie? Tak, teraz czekam na twoje. W normalnym świetle dziennym , moze byc tym razem w spodenkach. Co za typ , wiedziałem że sie któryś pzypier.doli. To przyjedz i zrób mi zdjecie takie jak sobie wymarzyłeś To u Ciebie jest normalne, w super swietle, calej sylwetki. Ty sie przypier.doliles o moje foto ktore pokazywalo calosc w bd jakosci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Poki co pójdę tropem Wronerro. Spale tłuszcz, a jak pójdę na studia to przy okazji na profesjonalną siłownię, bo aktualnie ćwiczę w domu (średnie warunki). Przy okazji wtedy może wejdę na krete Dzięki za rady E: podwójny post Edytowane 25 Maja 2014 przez Grzegorzo Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Jestem gruby. Tzn. nie wiem jak pozbyć się tej mojej oponki. ;_; PS. Dwa razy w tyg. biegam. Raz, bądź dwa razy w tyg. robię sobie trening siłowy. Napisane z mojej pralki Whirpool. Wydaje mi się że jesz produkty o wysokim ig i tak jak ja źle reagujesz na węgle,albo mieszanki węgli z tłuszczem(zresztą mało osób takie mieszanki trawi bez problemu)to powoduje skok insuliny i odkładanie nowego tłuszczu.Tłuszcz z insuliny to dół brzuch i boczki(estrogeny zresztą też). Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Kanabis, to te foty nie kadrowane Twoje, w pelnej krasie? Tak, teraz czekam na twoje. W normalnym świetle dziennym , moze byc tym razem w spodenkach. Co za typ , wiedziałem że sie któryś pzypier.doli. To przyjedz i zrób mi zdjecie takie jak sobie wymarzyłeś To u Ciebie jest normalne, w super swietle, calej sylwetki. Ty sie przypier.doliles o moje foto ktore pokazywalo calosc w bd jakosci. Wrzuc takie jak ja i bedzie po problemie widzisz jakis kłopot? Poza bokiem jest praktycznie taka sama jak twój słynny delfin a moja druga fota to nigdy takiej nie dałes. Zamiast pier.dolić to wrzuc aktualna fote porównamy. Moze byc nawet kadrowana cokolwiek to u ciebie znaczy. chce zebys pokazał tak jak ja bok, i prżód klaty z brzuchem. Dopóki tego nie zrobisz to pier.dol sobie co tam chcesz. TYo o tej fotce mówisz? Mmmm swietny, brzuch, elegancko podkreslona klatka. Swietnie rozbudowane mięsnie łba. świetna jakośc no i widac całą sylwetke. Kolejny hipokryta Edytowane 25 Maja 2014 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 No kazi porównałem, ja szału nie robie moze ale ty tamtym zdjeciem tym bardziej. no to bądź tak miły i przyklej je obok swojego, bo nie wiem gdzie jest albo niech ktoś inny je odnajdzie i da porównanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Zadowoleni? Dupy nie urywa ale źle nie jest po moich przebojach z wiadomym nałogiem. Nominuje użytkownikó Kazub, grzegorzo, maciucha. ehhh. podpowiem ci coś. spójrz na tamto moje zdjęcie i zrób sobie identyczne, czyli taki sam kadr - stoisz CENTRALNIE PRZODEM do aparatu, ta sama odległość, obiektyw na wprost, bez lustra, ręce oparte o biodra potem wklej takie zdjęcie obok mojego i masz sensowne porównanie. następnie powtórz wszystko to, co mówiłeś do tej pory pro tip jeśli ktoś nie wie - ustawianie się do zdjęcia, tak zrobił to kanabis, to najtańszy trik na optyczne powiększanie sylwetki najbardziej uczciwe foty, to plecy damiana, litwina i szarka Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Jestem gruby. Tzn. nie wiem jak pozbyć się tej mojej oponki. ;_; PS. Dwa razy w tyg. biegam. Raz, bądź dwa razy w tyg. robię sobie trening siłowy. Napisane z mojej pralki Whirpool. Wydaje mi się że jesz produkty o wysokim ig i tak jak ja źle reagujesz na węgle,albo mieszanki węgli z tłuszczem(zresztą mało osób takie mieszanki trawi bez problemu)to powoduje skok insuliny i odkładanie nowego tłuszczu.Tłuszcz z insuliny to dół brzuch i boczki(estrogeny zresztą też). A prostszym językiem? W sumie mniej więcej trzymam się tego co mi kiedyś rozpisałeś. Śniadanie to albo placek z jajka i płatków owsianych/ser biały/jogurt naturalny z płatkami owsianymi i rodzynkami. Drugie śniadanie to buła razowa z serkiem jakimś plus plaster pomidora/ogórka. Obiad to zazwyczaj ryż z jakąś surówką. Chyba że dziewczyna coś stworzy to wtedy zupy różne. Kolacja to kanapki z chleba razowego z serkami i warzywami. Mięsa zero. Sojowych produktów sporo. Między posiłkami dużo wody. Do śniadania i kolacji zielona herbata. Zero jakichś napojów słodkich i słodyczy w ogóle. Może jedno/dwa piwa w weekend. Co zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Soję Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Od soji cycuszki ci się zrobią . Odstaw soje nie bądź baba . Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Kanabis nie. O delfina chodzi. Tam jest calosc. Edytowane 25 Maja 2014 przez ChevChelios Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Formy nie ma i raczej nie będzie. Od lutego nie robiłem nic. Teraz macham dla dobrego samopoczucia i zerowej spiny z dietą. Bo jej nie trzymam. Klatka odstaje, brzuch w miarę schowany, łapka jest bo witki nie chce mieć, trochę szerokości na plecach zostało. Kontuzja barków nadal w puncie wyjścia i katować ich nie mogę. Nie płaczę ale tony żelastwa nie mogę już przerzucać i nakładać sobie reżimu treningowego. Jest dobrze i to chce utrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Jestem gruby. Tzn. nie wiem jak pozbyć się tej mojej oponki. ;_; PS. Dwa razy w tyg. biegam. Raz, bądź dwa razy w tyg. robię sobie trening siłowy. Napisane z mojej pralki Whirpool. Wydaje mi się że jesz produkty o wysokim ig i tak jak ja źle reagujesz na węgle,albo mieszanki węgli z tłuszczem(zresztą mało osób takie mieszanki trawi bez problemu)to powoduje skok insuliny i odkładanie nowego tłuszczu.Tłuszcz z insuliny to dół brzuch i boczki(estrogeny zresztą też). A prostszym językiem? W sumie mniej więcej trzymam się tego co mi kiedyś rozpisałeś. Śniadanie to albo placek z jajka i płatków owsianych/ser biały/jogurt naturalny z płatkami owsianymi i rodzynkami. Drugie śniadanie to buła razowa z serkiem jakimś plus plaster pomidora/ogórka. Obiad to zazwyczaj ryż z jakąś surówką. Chyba że dziewczyna coś stworzy to wtedy zupy różne. Kolacja to kanapki z chleba razowego z serkami i warzywami. Mięsa zero. Sojowych produktów sporo. Między posiłkami dużo wody. Do śniadania i kolacji zielona herbata. Zero jakichś napojów słodkich i słodyczy w ogóle. Może jedno/dwa piwa w weekend. Co zmienić? Zacznij od tego by w każdym posiłku było co najmniej ze 30 gram białka,jak jesz soję,to podjedz też coś zwierzęcego białka,bo soja jest nie pełnowartościowa.Jedz brokuły,one mają I3C-idynole 3 corbitol,to jest naturalny antyestrogen więc zniweluje fito estrogeny z soi.Nie jedz białego ryżu,tylko brązowy,razowy makaron a najlepiej kaszę jaglaną. Chev uważaj na cukry bo ci boczki poszły,a jak wzrośnie ilość tkanki tłuszczowej to zacznie ona wysyłać estrogeny i będzie ci się feminizować sylwetka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 pro tip jeśli ktoś nie wie - ustawianie się do zdjęcia, tak zrobił to kanabis, to najtańszy trik na optyczne powiększanie sylwetki najbardziej uczciwe foty, to plecy damiana, litwina i szarka Racja ale i tak wszystkie bez nóg Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Ja nie ukrywam w moim przypadku nogi dość sporo odstają pewnie to wynik mojej dość niskiej wagi bo każdy z znajomych daje mi minimum te 85kg .Wrzucę na dniach nogi zresztą mimo że nie są wielkie to widać że ćwiczone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Ja miałem 3 fotę nóg,ale stwierdziłem że 3 to za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Zacznij od tego by w każdym posiłku było co najmniej ze 30 gram białka,jak jesz soję,to podjedz też coś zwierzęcego białka,bo soja jest nie pełnowartościowa.Jedz brokuły,one mają I3C-idynole 3 corbitol,to jest naturalny antyestrogen więc zniweluje fito estrogeny z soi.Nie jedz białego ryżu,tylko brązowy,razowy makaron a najlepiej kaszę jaglaną. Co ta soja taka zła? ;/ Z soji to w sumie pasztety i niby wędliny jemy, reszta to sery w każdej postaci, najczęściej topione. Brokuł lubię więc coś ogarnę z tego. Białko z czego jeszcze można, jajka, twaróg,mleko, jogurty naturalne i co więcej? Tylko mi tu nie gadajcie o kurczakach. :[ I niech ktoś przerzuci do odżywiania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 No nie gadaj ze masz jakieś obiekcje do kuraka? To cycki z indyka lub wieprzowina. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Zero mięsa, pewnie coś się da wykombinować zamiast tego. ;x Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Pewnie tak,odżywki białkowe,ryby ale to koszta. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Zadowoleni? Dupy nie urywa ale źle nie jest po moich przebojach z wiadomym nałogiem. Nominuje użytkownikó Kazub, grzegorzo, maciucha. ehhh. podpowiem ci coś. spójrz na tamto moje zdjęcie i zrób sobie identyczne, czyli taki sam kadr - stoisz CENTRALNIE PRZODEM do aparatu, ta sama odległość, obiektyw na wprost, bez lustra, ręce oparte o biodra potem wklej takie zdjęcie obok mojego i masz sensowne porównanie. następnie powtórz wszystko to, co mówiłeś do tej pory pro tip jeśli ktoś nie wie - ustawianie się do zdjęcia, tak zrobił to kanabis, to najtańszy trik na optyczne powiększanie sylwetki najbardziej uczciwe foty, to plecy damiana, litwina i szarka Zamiast pier.dolić jak baba daj choc jedno zdjęcie , moze byc nawet tak jak ja, niby powiekszone i wykadrowane, skoro taka ciota i mikrus jak ja tak wygląda to ty bedziesz wyglądał zapewne na potwora. i skoncz pier.dolic o twoim jedynym zdjęciu w spartakusie które wrzuciłes 3 lata temu i wielkim echem sie nie odbiło bo wychodzisz na błazna. Jak chcesz to sam sobie jego poszukaj , ile ty miałes w łapie 35? Albo dajesz aktualne foto albo jako jedyny okazałes sie zwykłą ci.pą. Bo dali wszyscy, a śmiem twierdzic ze nawet wiecej niz wszyscy bo dało wielu od których tego nie wymagano. I jak dla mnie to koniec dyskusji dopóki nie dasz foty. A twoje jęczenie bez pokrycia jest pożalsie boże. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi