Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

a , to takie normalne :)

Nie , nic podziwiać , tylko tak wklejłem fotke , bo jednak sporo osób pozostaje tylko w postanowieniu zrzucenia paru kilo. To ładnie zszedłeś z wagi (naprawdę sądzisz , że to nic trudnego?), długo minęło od tego momentu ?  jak teraz z Twoją wagą ?

Opublikowano

Ciekawe jak skóra - tak szybko się zregenerowała? Ja mam rozepchane kichy i nawet jak zrzuciłem do 73 kg rok temu to skóra tam gdzie brzuch jakoś opinać go nie chciała. W moim wypadku chyba na ładny, płaski brzuch nie mam co liczyć - odstaje mi zawsze i trzeba wciągać na ulicy bo wstyd.

Opublikowano

Zdrowe nawyki żywieniowe pozostały więc narazie udaje mi się trzymać wage . Właśnie też mam problem w brzuchem , ciężko cokolwiek już było zrzucić , bo morda mi się strasznie mała robiła i blady byłem , też już zaczęło mnie przerażać te 24kg. utraty wagi tak szybko . dopiero teraz pomału się wszystko normuje . ale czuje się za(pipi)iście :) nawet złotówki nie żałowałem na nowe ciuchy , a musiałem wymienić prawie wszystko ( zostały tylko buty i skarpety )

Opublikowano (edytowane)

W wieku 18 lat zapasłem się przed playstation.

Nic trudnego. Szkoda, że wtedy nie interesowało mnie żelazo. Obecnie ciągle siedzi 90kg i cisnę na tura siłowego. Klasyczny BB już mnie nie interesuje, tylko dobry wycisk i progres na ciężarach według szkoły Tsatsouline. Bodybuilding, izolacja mięśni to dla tych co chcą coś osiągnąć na scenie.

Robię postawy, ławka-klata, martwy i siady. Reszta to dodatek jak znajdę czas. 

Edytowane przez ChevChelios
Opublikowano (edytowane)

Fotka na czczo,78 kg,niestety słaby aparat,dlatego lepiej z daleka oglądać ;)

1247vqw.jpg

Chev ja mimo redukcji też robię progres,wczoraj skos w górę 11 razy 90kg w ostatniej serii,gadanie że BB ciebie nie interesuje to wymówka,bo nie masz chęci do 3mania diety.

Edytowane przez Litwin81
  • Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Nie każdy lubi na tyle ten sport by się mu poświęcić. Dlatego też są tacy co po kilkunastu latach wyglądają jakby nigdy nie odwiedzili siłowni i tacy co w kilka lat robią świetne sylwetki. Jakbym miał ćwiczyć to co najbardziej lubię a resztę olewać(aeroby/brzuch) . To raczej zrezygnowałbym z ćwiczenia bo to nie miało by sensu.

Edytowane przez szarku123
Opublikowano

551ed170-48c1-48bd-8081-cb779a68b900.jpg

z soboty, ostatnie tego typu foto. Przerwa od stycznia. Mnie nie trzeba dużo na łapy, skupiam się na podstawach ze sztangą. Wolne ciężary, żadne maszynki i inne izolacje. A Litwin wie lepiej ode mnie co lepsze dla mnie. Szarku ale kto Ci broni? czy ja coś mówię? rób co chcesz i jak chcesz. Progres ciężaru i system drabinowy u mnie się sprawdza. Poczytajcie Tsatsouline. Ma zupełnie inne podejście do ćwiczeń i mimo początkowego grymasu jaki wywołał u mnie po paru zdaniach, wiem, że robiłem błędy, zbyteczne, bodybuildingowe błędy, które nie są mi potrzebne. 

Opublikowano (edytowane)

Ja nie mam genetyki do tego sportu,a udało mi się zejść nisko z fatem wraz ze wzrostem siły,więc teoretycznie każdemu może się to udać.Chev co z tej foty ma wynikać?Nie wiem co jest lepsze dla ciebie,po prostu piszę o ogólnych normach.

Edytowane przez Litwin81
  • 2 tygodnie później...