Gość Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 No ba, power metal to oaza przyzwoitości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zaton. 19 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Dobra, kłócić się nie będę, jak już mówiłem to wszystko kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza
Specu 148 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 blind guardian to pikuś przy manowarze xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Zaton. 19 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Muehehehe, tu mnie masz - Manowara też lubię posłuchać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Biczuj się do śmierci w ramach pokuty... (pipi)a Warriors of the World United czy jakoś tak słuchałem kiedyś jak grałem w łarhamera z kumplami. Cytuj Odnośnik do komentarza
zduniacz 123 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) Specu (pipi)a czepiasz się, chodzi mi o to, że to ciężkie, nie ociosane granie, czysta energia, bez ozdobników. Nieociosane granie? Co to znaczy? Bo brzmienie na Sons of Northern Darkness jest wy(pipi)ane w kosmos, ozdobniki tez są (Tyrants, Demonium, albo ostatnie dwa utwory). Przeciez oni grali calkiem rozbudowane i pokombinowane kawalki, idz sobie walczyc na miecze przy Manowarze, a nie czepiasz sie dobrej muzyki ;] Edytowane 12 Marca 2008 przez zduniacz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Nie ma klawiszy chłopie, to miałem na myśli pisząc ozodobniki... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 blind guardian to pikuś przy manowarze xD W rzeczy samej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 (edytowane) Ogólnie cały image black metalowy z całymi kolcami, toporami itp jest również zabawny Odpust zła (pipi)a. Edytowane 13 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 (edytowane) heh, przypomina mi sie ten gif: mam...dwa....lizaki...dasz jednego? ..mmmm....nie... ma to ktos ;]? Edytowane 14 Marca 2008 przez _Milan_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 (edytowane) lolz Edytowane 15 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukasz Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 przej.ebany topic. Z lektury wynika ,że siarą jest wszystko oprócz jakiś bandów z południowej alabamy ,które może 20 osób słyszało. Oczywiście największa kicha to zespoły , o których słyszał każdy typu Nirvana.Wiadomo komercja etc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Z jakiej alabamy tu się słucha godowych okrzyków eskimosów i mongolskich śpiewaków,którzy charcząc i ustawiając usta w dziubek tworzą flażolety i przez co powstaje Falset! (ciary na plecach mam od tego). W końcu Underground. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Przejrzałem swój last.fm, folder z muzyką i nie znalazłem tam zespołów, których mógłbym się wstydzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 to tak żeby ostatecznie zamknąć temat dzieci z lasu. ewa farna - tam gdzie nie ma już dróg ---> http://youtube.com/watch?v=aGWz0gPGFPc nie żebym to jakoś katował, ale rano przy śniadanku jak znalazł . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 prawdziwa grim necro sieka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Ogólnie cały image black metalowy z całymi kolcami, toporami itp jest również zabawny Nie pitol bo z bawolastym pieszczochy kupiliśmy i teraz za Panów Ciemności robić będziemy na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza
ArniHell 0 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 (edytowane) Pieszczochy są fajne ale tylko z długimi kolcami, albo najlepiej sobie zrobić samemu z gwoździ. <_< Dla mnie najlepszy zespół to Mayhem. Edytowane 17 Marca 2008 przez ArniHell Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 ale wstydzisz się go bo ja nie czaje... Cytuj Odnośnik do komentarza
ArniHell 0 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Niczego się nie wstydzę, po prostu nie przyczaiłem nazwy tematu, sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krakers 4 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Wstydź się, że nie przeczytałeś nazwy tematu <_< Ostatnio Nickelback mi się podoba, no do (pipi)a... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Ostatnio Nickelback mi się podoba, no do (pipi)a... No mi też ale to dawno i już mi przeszło thank god. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Ten festyn promujący Spider-mana wkręcał O_o Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark knight 0 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 (edytowane) jedyny nawet nawet kawalek Nickelbacka to ten, w ktorym partie gitar nagrał Ś.P Dimebag Abott- chyba "Side of the Bullet" sie zwie. no wiec- wstyd sie przyznac, ale czasem lubie ja sobie odpalic w przerwie od kolejnych siekanin deathowych. a children of bodom (patrz linka wyzej) to nie zaden wstyd tylko absolutna klasyka ehe- side of A bullet : http://search.playlist.com/tracks/nickelback%2520bullet Edytowane 17 Marca 2008 przez Dark knight Cytuj Odnośnik do komentarza
Royal 620 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 http://www.youtube.com/watch?v=tLULT0VqYcY Ostatnio cholernie mi się podoba ten kawałek. Deathowo-doomowy gotyk, podniosłe teksty we w chu.j epickim, szekspirowym staroangielskim, obecność klawiszy, szatańskie growle obok anielskich sopranów. Siara? Bo nie wiem czy moge skroblować... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi