Skocz do zawartości

wstyd się przyznać

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 781
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

ten człowiek wyznaczał szlaki w polskim hip-hopie więc trochę szacunku. jesteś za młody żeby to pamiętac.

Edytowane przez tk
Opublikowano

szczegolnie w tym klipie, co go dalem, no (pipi)a andergrandowe poczatki polskiego rapu jak w morde strzelil!

Opublikowano

Cześć jestem Liroy obserwuje Cię od chwili.

Wyglądasz jak kombinacja Chili i Tekili...OSTRO

xD

Pierwszy raper to był franek kimono.

Jestem barmanem,na tym dansingu

Pierwszy raper,nie było jeszcze stringów.

Opublikowano (edytowane)

nie patrz do tyłu patrz prosto przed siebie jeśli się odwrócisz ktoś łopatą ci przyj.ebie :P liroy był królem ;]

Co do tematu uważam że pierwsza i druga płyta limpbizkit jest zaje.bista :blush:

Edytowane przez zajman
Opublikowano (edytowane)
Stary liroy to klasyk, pierwsza podjarka w podstawowce z niecenzuralnych tekstow, mam kasete xD

I te rymy:

ch,uj!

moj

twoj

wypie rdalaj!

+2

kaseta z NASem, pokój na obrzeżach ośrodka na pierwszej zielonej szkole i 4 dzieciaków pochylonych nad nadpsutym kaseciakiem z którego wydowywają się dźwieki "alei nr. 6 grobu nr.4". klvt.

Edytowane przez tk
Opublikowano

Miałem kasetę Bafangu (czy coś) Liroya i się nią jaraliśmy z kumplami z podstawówki, bo fajne bluzgi były. Pamiętam właściwie tylko utwór: "Twoja córka", o nastoletniej obrabiarce lasek, bo nas trochę zrył, mimo że nie do końca łapaliśmy o co w nim chodzi :).

Lubię szanty :pirate:.

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

Przepraszam :/

Coby ot nie było, kiedyś słuchałem cradle of fight.

Opublikowano
Zadaj sobie to pytanie po tym

dani37.jpg

dani_filth.jpg

nie wygląda żałośniej od pierwszego lepszego zespołu blackowego. A pierwsze 3 płyty + pierwsza epka to kawał zaj.ebistej muzy i ja bym się jej nie wstydził. Albo cover kawałka "No time to cry", który też daje radę.

Co innego ich 'imidż' i przeciętny odbiorca ich muzy z ich naszywką na szkolnym plecaku.

Opublikowano (edytowane)
Nie wygląda żałośniej od pierwszego lepszego zespołu blackowego.

Fakt.

immortalbandbl3.jpg

------------------------------------------------------------------------------------

Dobra, to chyba tu pasuje.

The Kovenant - Często ich ostatnio słucham. O ile pod względem muzycznym nie ma nic do zarzucenia (najpierw Black, teraz bardziej Industrial), to wizualnie, miażdżą :lol:

thekovenantbm2.jpgkovenantkovenantaria102yz1.jpg

Edytowane przez Zaton.
Opublikowano
nie wygląda żałośniej od pierwszego lepszego zespołu blackowego. A pierwsze 3 płyty + pierwsza epka to kawał zaj.ebistej muzy i ja bym się jej nie wstydził. Albo cover kawałka "No time to cry", który też daje radę.

Muzycznie bardzo mi nie pasuje, imo nadaje sie to na tlo pod jakis sekszop, jak to ktos kiedys ujal. Vampiric pure evil black metal ;[

A i co do immortala, to slucham czesto jednej plytki bo mi sie podoba. Battles in the north mianowicie, ha. Tu braki w prezencji nadrabia muzyka, czego sie nie da o cof powiedziec.

Gość _Be_
Opublikowano
The Kovenant - Często ich ostatnio słucham. O ile pod względem muzycznym nie ma nic do zarzucenia (najpierw Black, teraz bardziej Industrial), to wizualnie, miażdżą :lol:

Słuchasz power metalu to wystarcza.

Lenny Kravitz siara?