wietnam 0 Opublikowano 27 czerwca 2008 Opublikowano 27 czerwca 2008 zdecydowanie nie. słucham post-rocka i jest mi wstyd za to. Cytuj
Gość tk Opublikowano 27 czerwca 2008 Opublikowano 27 czerwca 2008 stary liroy żaden przypał. to samo spawacze. Cytuj
Gość Opublikowano 27 czerwca 2008 Opublikowano 27 czerwca 2008 RLY? http://pl.youtube.com/watch?v=8xoMFmgbO_g Cytuj
Gość tk Opublikowano 27 czerwca 2008 Opublikowano 27 czerwca 2008 (edytowane) ten człowiek wyznaczał szlaki w polskim hip-hopie więc trochę szacunku. jesteś za młody żeby to pamiętac. Edytowane 27 czerwca 2008 przez tk Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 27 czerwca 2008 Opublikowano 27 czerwca 2008 Stary liroy to klasyk, pierwsza podjarka w podstawowce z niecenzuralnych tekstow, mam kasete xD I te rymy: ch,uj! moj twoj wypie rdalaj! Cytuj
Gość Opublikowano 27 czerwca 2008 Opublikowano 27 czerwca 2008 szczegolnie w tym klipie, co go dalem, no (pipi)a andergrandowe poczatki polskiego rapu jak w morde strzelil! Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 27 czerwca 2008 Opublikowano 27 czerwca 2008 Cześć jestem Liroy obserwuje Cię od chwili. Wyglądasz jak kombinacja Chili i Tekili...OSTRO xD Pierwszy raper to był franek kimono. Jestem barmanem,na tym dansingu Pierwszy raper,nie było jeszcze stringów. Cytuj
zajman 18 Opublikowano 27 czerwca 2008 Opublikowano 27 czerwca 2008 (edytowane) nie patrz do tyłu patrz prosto przed siebie jeśli się odwrócisz ktoś łopatą ci przyj.ebie liroy był królem ;] Co do tematu uważam że pierwsza i druga płyta limpbizkit jest zaje.bista Edytowane 27 czerwca 2008 przez zajman Cytuj
Gość tk Opublikowano 27 czerwca 2008 Opublikowano 27 czerwca 2008 (edytowane) Stary liroy to klasyk, pierwsza podjarka w podstawowce z niecenzuralnych tekstow, mam kasete xD I te rymy: ch,uj! moj twoj wypie rdalaj! +2 kaseta z NASem, pokój na obrzeżach ośrodka na pierwszej zielonej szkole i 4 dzieciaków pochylonych nad nadpsutym kaseciakiem z którego wydowywają się dźwieki "alei nr. 6 grobu nr.4". klvt. Edytowane 27 czerwca 2008 przez tk Cytuj
Totamten 123 Opublikowano 27 czerwca 2008 Opublikowano 27 czerwca 2008 Miałem kasetę Bafangu (czy coś) Liroya i się nią jaraliśmy z kumplami z podstawówki, bo fajne bluzgi były. Pamiętam właściwie tylko utwór: "Twoja córka", o nastoletniej obrabiarce lasek, bo nas trochę zrył, mimo że nie do końca łapaliśmy o co w nim chodzi . Lubię szanty . Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 27 czerwca 2008 Opublikowano 27 czerwca 2008 Proste, ze tylko stary liroy. L, bafangoo, alboom. Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 27 czerwca 2008 Opublikowano 27 czerwca 2008 I te rymy: ch,uj! moj twoj wypie rdalaj! Trzymaj się skur.wielu jak najdalej z dala. Klasyk XD Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 http://youtube.com/watch?v=nfUjfioAnKY Fajne. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 (edytowane) Zapomniales wspomniec o rozowej polówce Edytowane 5 lipca 2008 przez FARMEROS Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 Przepraszam Coby ot nie było, kiedyś słuchałem cradle of fight. Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 Cradle of filth to wstyd ? (nie słucham, z ciekawości pytam) Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 Zadaj sobie to pytanie po tym Cytuj
Manor 645 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 Zadaj sobie to pytanie po tym nie wygląda żałośniej od pierwszego lepszego zespołu blackowego. A pierwsze 3 płyty + pierwsza epka to kawał zaj.ebistej muzy i ja bym się jej nie wstydził. Albo cover kawałka "No time to cry", który też daje radę. Co innego ich 'imidż' i przeciętny odbiorca ich muzy z ich naszywką na szkolnym plecaku. Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 (edytowane) Nie wygląda żałośniej od pierwszego lepszego zespołu blackowego. Fakt. ------------------------------------------------------------------------------------ Dobra, to chyba tu pasuje. The Kovenant - Często ich ostatnio słucham. O ile pod względem muzycznym nie ma nic do zarzucenia (najpierw Black, teraz bardziej Industrial), to wizualnie, miażdżą Edytowane 5 lipca 2008 przez Zaton. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 nie wygląda żałośniej od pierwszego lepszego zespołu blackowego. A pierwsze 3 płyty + pierwsza epka to kawał zaj.ebistej muzy i ja bym się jej nie wstydził. Albo cover kawałka "No time to cry", który też daje radę. Muzycznie bardzo mi nie pasuje, imo nadaje sie to na tlo pod jakis sekszop, jak to ktos kiedys ujal. Vampiric pure evil black metal ;[ A i co do immortala, to slucham czesto jednej plytki bo mi sie podoba. Battles in the north mianowicie, ha. Tu braki w prezencji nadrabia muzyka, czego sie nie da o cof powiedziec. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 The Kovenant - Często ich ostatnio słucham. O ile pod względem muzycznym nie ma nic do zarzucenia (najpierw Black, teraz bardziej Industrial), to wizualnie, miażdżą Słuchasz power metalu to wystarcza. Lenny Kravitz siara? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi