Skocz do zawartości

wstyd się przyznać

Featured Replies

Opublikowano

KoRna słucham troche ostatnio.

• Odpowiedzi 781
  • Wyświetleń 100 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Korn to żaden wstyd.

Słucham czasami Kitty i Depeche Mode. Siara?

Opublikowano

Depeche Mode to nie wstyd.Absolutnie.Oni są na prawdę dobrzy.

Kitty nie znam.

Edytowane przez blazej10

Opublikowano
  Diabeu napisał(a):
to Kitty?

No to Kitty jest dobre, a np to nowsze to już wstyd czy mogę słuchać dalej tego bendu ;) :

Opublikowano

Chu.jowe, gorsze od Linking Park. Wole już posłuchac Lady Gaga feat Marilyn Manson.

Edytowane przez tk

Opublikowano

Czy Nickelback jest fajny? Bo w sumie mi sie chyba podoba, ale jak zobaczyłem teledysk do Spidermana to mi troche mina zrzedła. ;/

Ja rozumiem zrobić muzyke np. do Batmana. Tego bym sie nie powstydził. Ale do Spidermana?

Opublikowano
  White napisał(a):
Czy Nickelback jest fajny? Bo w sumie mi sie chyba podoba, ale jak zobaczyłem teledysk do Spidermana to mi troche mina zrzedła. ;/

Ja rozumiem zrobić muzyke np. do Batmana. Tego bym sie nie powstydził. Ale do Spidermana?

Ja (pipi)ę, powiedz, że żartujesz.

Opublikowano

Z czym? Że mi sie Nickelback podoba czy że Spiderman to kwas? :)

Opublikowano

ostatno gadałem z kolesiem, który w wieku 23 lat zwiedził koło 20 krajów na całym świecie, głównie za swoje pieniądze, w dodatku był najbardziej elokwentną osobą, jaką kiedykolwiek spotkałem.

on również słucha nickelback. po prostu każdy ma swoje wady.

Opublikowano

W życiu, on ma 35 lat, a nie 23.

Down- ano racja.

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

no ale blok nie napisal, ze on teraz ma 23. napisal ze w wieku 23 zwiedzil swiat.

Opublikowano
  Blok napisał(a):
ostatno gadałem z kolesiem, który w wieku 23 lat zwiedził koło 20 krajów na całym świecie, głównie za swoje pieniądze, w dodatku był najbardziej elokwentną osobą, jaką kiedykolwiek spotkałem.

on również słucha nickelback. po prostu każdy ma swoje wady.

Oznacza to, że nie wyciągnął wniosków ze swoich wojaży.

Opublikowano
  White napisał(a):

Gdyby nie piosenka do Spidermana o Nickelbacku słyszałaby tylko jego stara.

Opublikowano

Nie no, mają jeszcze "how you remind me" i "gotta be somebody"- te kawałki często w radiu leciały.

Opublikowano
  White napisał(a):
"how you remind me"

to to było do obrzydzenia wałkowane wszędzie, gdzieś w okolicach roku 2000.

Opublikowano

Uwielbiałem tą piosenkę wtedy. ROZ(pipi) KONKRETNY NA ESCE IMPRESCE

Zakręcone czasy wrzucania kwasnych zozoli i popijania cola.

Opublikowano
  gekon napisał(a):
  White napisał(a):

Gdyby nie piosenka do Spidermana o Nickelbacku słyszałaby tylko jego stara.

Piosenkę do Spidermana nagrał frontman zespołu wraz z innymi cudakimi, a nie cały zespół.

Opublikowano

Drowning Pool ostatnio sobie odswiezyłem, sentyment z dziecinstwa pozostal ^_^