Opublikowano 16 czerwca 200915 l Depeche Mode to nie wstyd.Absolutnie.Oni są na prawdę dobrzy. Kitty nie znam. Edytowane 16 czerwca 200915 l przez blazej10
Opublikowano 16 czerwca 200915 l to Kitty? No to Kitty jest dobre, a np to nowsze to już wstyd czy mogę słuchać dalej tego bendu :
Opublikowano 17 czerwca 200915 l http://www.muvids.com/6190_video_billy_tal...d_from_the_rain <jaram się> Niezły, skoczny kawałek w stylu Red Flag czy Fallen Leaves. Widać chłopaki zmienili trochu imidż co wyszło im na dobre, moim zdaniem. Dla fanów mastodona xD
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Chu.jowe, gorsze od Linking Park. Wole już posłuchac Lady Gaga feat Marilyn Manson. Edytowane 17 czerwca 200915 l przez tk
Opublikowano 19 czerwca 200915 l Czy Nickelback jest fajny? Bo w sumie mi sie chyba podoba, ale jak zobaczyłem teledysk do Spidermana to mi troche mina zrzedła. ;/ Ja rozumiem zrobić muzyke np. do Batmana. Tego bym sie nie powstydził. Ale do Spidermana?
Opublikowano 19 czerwca 200915 l Czy Nickelback jest fajny? Bo w sumie mi sie chyba podoba, ale jak zobaczyłem teledysk do Spidermana to mi troche mina zrzedła. ;/ Ja rozumiem zrobić muzyke np. do Batmana. Tego bym sie nie powstydził. Ale do Spidermana? Ja (pipi)ę, powiedz, że żartujesz.
Opublikowano 19 czerwca 200915 l Nickelback poziomem chu.jowości przebija nawet filmy o Spidermanie. Sprawdzone info.
Opublikowano 19 czerwca 200915 l ostatno gadałem z kolesiem, który w wieku 23 lat zwiedził koło 20 krajów na całym świecie, głównie za swoje pieniądze, w dodatku był najbardziej elokwentną osobą, jaką kiedykolwiek spotkałem. on również słucha nickelback. po prostu każdy ma swoje wady.
Opublikowano 19 czerwca 200915 l W życiu, on ma 35 lat, a nie 23. Down- ano racja. Edytowane 19 czerwca 200915 l przez Masorz
Opublikowano 19 czerwca 200915 l no ale blok nie napisal, ze on teraz ma 23. napisal ze w wieku 23 zwiedzil swiat.
Opublikowano 19 czerwca 200915 l ostatno gadałem z kolesiem, który w wieku 23 lat zwiedził koło 20 krajów na całym świecie, głównie za swoje pieniądze, w dodatku był najbardziej elokwentną osobą, jaką kiedykolwiek spotkałem. on również słucha nickelback. po prostu każdy ma swoje wady. Oznacza to, że nie wyciągnął wniosków ze swoich wojaży.
Opublikowano 19 czerwca 200915 l Czy Nickelback jest fajny? Bo w sumie mi sie chyba podoba, ale jak zobaczyłem teledysk do Spidermana to mi troche mina zrzedła. ;/ Ja rozumiem zrobić muzyke np. do Batmana. Tego bym sie nie powstydził. Ale do Spidermana? Gdyby nie piosenka do Spidermana o Nickelbacku słyszałaby tylko jego stara.
Opublikowano 19 czerwca 200915 l Nie no, mają jeszcze "how you remind me" i "gotta be somebody"- te kawałki często w radiu leciały.
Opublikowano 19 czerwca 200915 l "how you remind me" to to było do obrzydzenia wałkowane wszędzie, gdzieś w okolicach roku 2000.
Opublikowano 19 czerwca 200915 l Uwielbiałem tą piosenkę wtedy. ROZ(pipi) KONKRETNY NA ESCE IMPRESCE Zakręcone czasy wrzucania kwasnych zozoli i popijania cola.
Opublikowano 20 czerwca 200915 l Czy Nickelback jest fajny? Bo w sumie mi sie chyba podoba, ale jak zobaczyłem teledysk do Spidermana to mi troche mina zrzedła. ;/ Ja rozumiem zrobić muzyke np. do Batmana. Tego bym sie nie powstydził. Ale do Spidermana? Gdyby nie piosenka do Spidermana o Nickelbacku słyszałaby tylko jego stara. Piosenkę do Spidermana nagrał frontman zespołu wraz z innymi cudakimi, a nie cały zespół.
Opublikowano 23 czerwca 200915 l Drowning Pool ostatnio sobie odswiezyłem, sentyment z dziecinstwa pozostal ^_^