YETI 11 004 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 http://www.youtube.com/watch?v=_A_arjPCKXA za(pipi)iste Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 a ja sadzilem ze wlepisz metallice ;] ...w koncu Cytuj
YETI 11 004 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 Tallica to nie ten dział i temat, więc bez takich żartów. Po pijaku wchodzi w głowę Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 HAHAHA słucham tego co Yeti. Jaka siupa. No, ale chociaz mam otagowane "Today Is The Day - The Descent". Cytuj
ogqozo 6 559 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 Włączyłem ten teledysk już 3 razy, bez jaj. Ładna kobieta po prostu. Nie wiem czemu, ale mnie pociąga. Fajnie się rusza. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 No Fergie na tym klipie wygląda słitaśnie to trzeba przyznać. Jakoś tak nie przodowała u mnie wśród dupe.czek z telewizora, ale tutaj prezentuje się pierwsza klasa. Podobno ostatnio sobie zrobiła cycki. Cytuj
ogqozo 6 559 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 Fergie to wokalistka Black Eyed Peas! Nawet ja to wiem! Oczywiście to nie ich teledysk miałem na myśli. Fergie błe, a ich muzyki bez względu na wszystko nie da się słuchać. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 Jak nie, badaj to: http://www.youtube.com/watch?v=9F444CELomo&feature=fvst BUUUUM! BUUUUM! BUUUUUUM! Muzyka przyszłości. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 poyebalo was, przeciez ta fergie to jest gorszy potwor niz gaga, nie mowiac juz o tym ze nigdy nie bronilem urody lady stwora. muzyka tez do niczego. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 Zeby rozluźnić atrmosferę powiem, ze własnie słucham nowego Bon Jovi - jak dotąd spoko. Najlepszy jest numer "Kiedy byliśmy młodzi" gdzie w refrenie wszyscy unisono skandują "Sialalalalla!". Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 Nie bez przyczyny ma w necie lepsze oceny niz Them Crooked Vultures Cytuj
Narkus 2 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 ku,rwa fajne ;/ a fergie nie jest taka zla, moglbym wrzucic zdjecie na ktorym wyglada zaj,ebiscie ale nie chce mi sie Cytuj
Gość Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 Tallica to nie ten dział i temat, więc bez takich żartów. Po pijaku wchodzi w głowę dobre, tluste i chwytliwe gow.no Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 Tzn pisałeś o Katy Perry?! Hehe, to macie filmik z VMA, co prawda Knadze moze lizac pięty jeśli chodzi o ta gale, ale zawsze: http://www.youtube.com/watch?v=QSNQdZBWVOI Fajny tyłek. Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 o bosz, dawno temu, jak jeszcze 3oh3 mialo 63 sluchaczy na lascie (w tym mnie ofkors) nie myslalem ze tak sie spedala( ten utworek to byl w ogole w innej wersji, oczywista rzecz bez kejt perry). Bo w tym teledysku wygladaja jak geje, zzczegolnie ten z prawej i ten z lewej. Cytuj
ogqozo 6 559 Opublikowano 25 listopada 2009 Opublikowano 25 listopada 2009 Tzn pisałeś o Katy Perry?! Hehe, to macie filmik z VMA, co prawda Knadze moze lizac pięty jeśli chodzi o ta gale, ale zawsze: http://www.youtube.com/watch?v=QSNQdZBWVOI Fajny tyłek. Tak, Katy Perry. Nie mogę tego wytłumaczyć racjonalnie, ale strasznie mnie pociąga w tym teledysku. Praktycznie każde ujęcie z jej udziałem to rozkosz dla oczu i człowiek chce więcej. Ruch oczami, ręką, ciałem... Każde ujęcie ładne! Scena w fontannie nieco gorsza, ale te minki co strzela stojąc obok kolesi - rewelacja. A muzyka w międzyczasie się człowiekowi wkręca w banię. Marzy mi się ten teledysk, w którym wszystkie sceny bez Katy zostaną wycięte, a zbliżenia i półzbliżenia na nią puszczone w spowolnionym tempie. Cytuj
NerkoWiktor 52 Opublikowano 25 listopada 2009 Opublikowano 25 listopada 2009 (edytowane) Tzn pisałeś o Katy Perry?! Hehe, to macie filmik z VMA, co prawda Knadze moze lizac pięty jeśli chodzi o ta gale, ale zawsze: http://www.youtube.com/watch?v=QSNQdZBWVOI Fajny tyłek. Tak, Katy Perry. Nie mogę tego wytłumaczyć racjonalnie, ale strasznie mnie pociąga w tym teledysku. Ona w ogóle jest niesamowicie atrakcyjna ;p Edytowane 25 listopada 2009 przez NerkoWiktor Cytuj
Narkus 2 Opublikowano 25 listopada 2009 Opublikowano 25 listopada 2009 Dragonforca ostatnio zaczalem sluchac ale to nie siara nie ku,rwa wcale ;/ Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 25 listopada 2009 Opublikowano 25 listopada 2009 http://www.youtube.com/watch?v=KLBrf5LO0nE&feature=related Hihi, wyjebane. Bass rozpierdala całą dyskoteke Cytuj
YETI 11 004 Opublikowano 25 listopada 2009 Opublikowano 25 listopada 2009 (edytowane) Fergie błe, a ich muzyki bez względu na wszystko nie da się słuchać. O Fergie miałem takie zdanie jak ty. Zmieniłem zdanie po obejrzeniu Planet Terror (gra tam rolkę). zdrowa Black Eyed Peas to (pipi)nia jakich pełno na MTV, ale Meet Me Halfway rządzi, maaaagggnetyczny kawałek. Edytowane 25 listopada 2009 przez YETI Cytuj
mortis 2 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 dragonforce dragonforce i tylko dragonforce. Na codzien slucham tylko polskiego hip-hopu i jedyne co jestem w stanie przelknac oprocz tego to wlasnie Dragonforce. Cala plyta inhuman rampage to mistrzostwo swiata, kolejne juz gorsze ale tez trzymaja poziom (Ultra Beatdown). Naprawde polecam. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 Na codzien slucham tylko polskiego hip-hopu No to temat jak najbardziej odpowiedni ;] Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 pierwsza płyta KINGS OF LEON fajna całkiem 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi