Skocz do zawartości

wstyd się przyznać

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 781
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Włączyłem ten teledysk już 3 razy, bez jaj. Ładna kobieta po prostu. Nie wiem czemu, ale mnie pociąga. Fajnie się rusza.

Opublikowano

No Fergie na tym klipie wygląda słitaśnie to trzeba przyznać. Jakoś tak nie przodowała u mnie wśród dupe.czek z telewizora, ale tutaj prezentuje się pierwsza klasa.

Podobno ostatnio sobie zrobiła cycki.

Opublikowano

Fergie to wokalistka Black Eyed Peas! Nawet ja to wiem! Oczywiście to nie ich teledysk miałem na myśli. Fergie błe, a ich muzyki bez względu na wszystko nie da się słuchać.

Gość _Milan_
Opublikowano

poyebalo was, przeciez ta fergie to jest gorszy potwor niz gaga,

stacy-fergie-ferguson.jpg

nie mowiac juz o tym ze nigdy nie bronilem urody lady stwora.

muzyka tez do niczego.

Opublikowano

Zeby rozluźnić atrmosferę powiem, ze własnie słucham nowego Bon Jovi - jak dotąd spoko. Najlepszy jest numer "Kiedy byliśmy młodzi" gdzie w refrenie wszyscy unisono skandują "Sialalalalla!".

Opublikowano

Tallica to nie ten dział i temat, więc bez takich żartów. ;)

Po pijaku wchodzi w głowę

dobre, tluste i chwytliwe gow.no

Opublikowano

o bosz, dawno temu, jak jeszcze 3oh3 mialo 63 sluchaczy na lascie (w tym mnie ofkors) nie myslalem ze tak sie spedala( ten utworek to byl w ogole w innej wersji, oczywista rzecz bez kejt perry).

Bo w tym teledysku wygladaja jak geje, zzczegolnie ten z prawej i ten z lewej.

Opublikowano

Tzn pisałeś o Katy Perry?! Hehe, to macie filmik z VMA, co prawda Knadze moze lizac pięty jeśli chodzi o ta gale, ale zawsze:

http://www.youtube.com/watch?v=QSNQdZBWVOI

Fajny tyłek.

Tak, Katy Perry. Nie mogę tego wytłumaczyć racjonalnie, ale strasznie mnie pociąga w tym teledysku. Praktycznie każde ujęcie z jej udziałem to rozkosz dla oczu i człowiek chce więcej. Ruch oczami, ręką, ciałem... Każde ujęcie ładne! Scena w fontannie nieco gorsza, ale te minki co strzela stojąc obok kolesi - rewelacja. A muzyka w międzyczasie się człowiekowi wkręca w banię.

Marzy mi się ten teledysk, w którym wszystkie sceny bez Katy zostaną wycięte, a zbliżenia i półzbliżenia na nią puszczone w spowolnionym tempie.

Opublikowano (edytowane)

Tzn pisałeś o Katy Perry?! Hehe, to macie filmik z VMA, co prawda Knadze moze lizac pięty jeśli chodzi o ta gale, ale zawsze:

http://www.youtube.com/watch?v=QSNQdZBWVOI

Fajny tyłek.

Tak, Katy Perry. Nie mogę tego wytłumaczyć racjonalnie, ale strasznie mnie pociąga w tym teledysku.

Ona w ogóle jest niesamowicie atrakcyjna ;p

7kpbd.th.jpg12kpbd.th.jpg

Edytowane przez NerkoWiktor
Opublikowano (edytowane)

Fergie błe, a ich muzyki bez względu na wszystko nie da się słuchać.

O Fergie miałem takie zdanie jak ty. Zmieniłem zdanie po obejrzeniu Planet Terror (gra tam rolkę).

zdrowa :)

Black Eyed Peas to (pipi)nia jakich pełno na MTV, ale Meet Me Halfway rządzi, maaaagggnetyczny kawałek.

Edytowane przez YETI
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

dragonforce dragonforce i tylko dragonforce. Na codzien slucham tylko polskiego hip-hopu i jedyne co jestem w stanie przelknac oprocz tego to wlasnie Dragonforce. Cala plyta inhuman rampage to mistrzostwo swiata, kolejne juz gorsze ale tez trzymaja poziom (Ultra Beatdown). Naprawde polecam.