Ölschmitz 1 514 Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) mr bungla mozna uslyszec pewnie w paru utworach dfd mysle. to co nagrywaja teraz + polkadot, no nie wiem dla mnie tez nie ma ani krzty tego pokrecenia ktore mial bungle. zreszta nikogo nie przekonuje, przeciez napisalem to w temacie wstyd sie przynac, nie zakladalem nowego topica po prostu niech mnie szlag trafi jesli te piosenki nie wpadaja w ucho i nie bronia sie chocby jako pop-metal. Edytowane 7 Lutego 2019 przez Ölschmitz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 no chill tak sobie tylko gadamy, próbowałem się do ghosta przekonać ale jakoś nie mogę ;/ dam jeszcze szanse Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 W dniu 6.02.2019 o 19:12, Ölschmitz napisał: podobne brzmienie, wpadajace w ucho piosenki - spokojnie mysle, ze polowa utworow moglaby znalezc sie na takim 'comitted to a bright futuer' i nikt nie zauwazylby roznicy. dla mnie to wciaz dobra rekomendacja. o jakich albumach ghost mowa? Z ciekawości odpaliłem Meliora i może za dwa-trzy numery miały 'feeling' dfd ale już na Prequele nic takiego nie ma. Zbadam jeszcze dwie wcześniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 ja mowilem wlasnie glownie o meliorze i prequele, ale moze inaczej rozumiemy feeling dfd + mowiac dfd wskazalem konkretny album, ktory (przy calym moim uwielbieniu do niego) to po prostu zbior wpadajacych w ucho piosenek i nic wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 to pozwólcie że jak o alfa i omega posłucham tego GHost i ocenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) 17 minut temu, milan napisał: to pozwólcie że jak o alfa i omega posłucham tego GHost i ocenie chyba czas usunac posty i udawac, ze mnie tu nie bylo ;( Edytowane 8 Lutego 2019 przez Ölschmitz Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 A posłuchalem 2 utworów, pierwszy raz, majesty i cirice i spoko, taki rock z fajnymi melodiami. Ja tam do samochodu mam zawsze na telefonie uszykowane też takie mile rzeczy, MSI, FILTER title of the record, guano apes. A tą Mariole sciągne sobie fajne melodie są fajne Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi