Skocz do zawartości

wstyd się przyznać

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 781
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

The Subways-Rock & Roll Queen było w WRC:Rally Evolved. Wraz z "Club Foot" od Kasabian, też młodzieżowa nutka. A w WRC4 gościł Mogwai z "Mogwai Fear Satan". Ogólnie seria WRC ma niezłą ścieżke dźwiękową.

Taka dygresja.

Edytowane przez White
Opublikowano
A tak BTW nowa płyta The Subways "All or Nothing" jest IMO świetna!

Zgadzam się, niby grają jakąs tam indie alternatywe, ale z werwą i przyp'ierdoleniem ( no tak względnie ;] ) Dam sznura do alternatywy.

Opublikowano
A tak BTW nowa płyta The Subways "All or Nothing" jest IMO świetna!

Zgadzam się, niby grają jakąs tam indie alternatywe, ale z werwą i przyp'ierdoleniem ( no tak względnie ;] ) Dam sznura do alternatywy.

Popieram. Ogolnie fajny młodzieżowy zespoł.

Opublikowano (edytowane)

Rammstein, kur.wa, na nowo.

Musiałem przejechać 550 km słuchając i po 200 zaczęło mi się mocno podobać.

Chyba ukradnę.

w sumie to nie siara chyba.

Edytowane przez Osaka
Opublikowano

Aj tam, to że chłopaki się w lateks poubierali nie czyni z nich od razu pedałów. Do tego potrzebne im jeszcze wąsy są.

10867_36818402454327ea3b064.jpg

Gość _Be_
Opublikowano

No chyba ty. Dla mnie KMFDM też trochę siarowe takie disco metal, ale przynajmniej po ang. Ramsztajn to przegięcie.

Opublikowano

ja nie, bo nigdy nie byłem ich fanem i znam parę kawałków na krzyż. Próbuję podejść obiektywnie do sprawy.

'disco metal', coś w tym jest, ale dla mnie to kult (i nie tylko dla mnie), wstydzić się przyznać to może wstydziłbym się przed ortodoksyjnym metalem, fanem Hammerfall i thrash metalu only.

Gość _Be_
Opublikowano

Tak WWII jest ok. A z ramsztajna przyznam, że bardzo podoba mi się riff z Du hast, gdy wchodzi wokal to jezusmarja kaplica.