Skocz do zawartości

wstyd się przyznać

Featured Replies

Opublikowano

To pedał z dzieckiem i żoną. Kryptopedał.

• Odpowiedzi 781
  • Wyświetleń 100,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano
Znam wlasnie Rock&Roll Queen czy czasem nie spiewa tam ten pedał z Placebo?

To nie on. Poza tym, co to za pedal, co ma zone i dziecko ; /

Tutaj masz to nieźle wytłumaczone:

http://www.youtube.com/watch?v=6ehk25w16sE

Opublikowano

The Subways-Rock & Roll Queen było w WRC:Rally Evolved. Wraz z "Club Foot" od Kasabian, też młodzieżowa nutka. A w WRC4 gościł Mogwai z "Mogwai Fear Satan". Ogólnie seria WRC ma niezłą ścieżke dźwiękową.

Taka dygresja.

Edytowane przez White

Opublikowano

A tak BTW nowa płyta The Subways "All or Nothing" jest IMO świetna!

Opublikowano

Zgadzam się, niby grają jakąs tam indie alternatywe, ale z werwą i przyp'ierdoleniem ( no tak względnie ;] ) Dam sznura do alternatywy.

Opublikowano

I czy tylko mi się kojarzy pierwsze parenaście sekund 1.kawałka na płycie(girls and boys) z piosenkami Metalliki z "Death Magnetic"?

Opublikowano

Zgadzam się, niby grają jakąs tam indie alternatywe, ale z werwą i przyp'ierdoleniem ( no tak względnie ;] ) Dam sznura do alternatywy.

Popieram. Ogolnie fajny młodzieżowy zespoł.

Opublikowano

taki tam klasyk.

Opublikowano

Rammstein, kur.wa, na nowo.

Musiałem przejechać 550 km słuchając i po 200 zaczęło mi się mocno podobać.

Chyba ukradnę.

w sumie to nie siara chyba.

Edytowane przez Osaka

Opublikowano

mann-gegen-mann-1.jpg

Ani trochę.

Opublikowano

Hehe, klipy są lekko pedalskie.

Niemiecki mi zayebiście pasuje w tym bandzie. W sumie to jedyne gdzie toleruje ten język.

Opublikowano

Aj tam, to że chłopaki się w lateks poubierali nie czyni z nich od razu pedałów. Do tego potrzebne im jeszcze wąsy są.

10867_36818402454327ea3b064.jpg

Opublikowano

jaja se robicie?

Opublikowano

Nic, że jeszcze 2 lata temu każdy się przyznawał że lubi starsze płyty.

Ciekawe czy za rok słuchanie KMFDM będzie obciachem

Opublikowano

No chyba ty. Dla mnie KMFDM też trochę siarowe takie disco metal, ale przynajmniej po ang. Ramsztajn to przegięcie.

Opublikowano

ja nie, bo nigdy nie byłem ich fanem i znam parę kawałków na krzyż. Próbuję podejść obiektywnie do sprawy.

'disco metal', coś w tym jest, ale dla mnie to kult (i nie tylko dla mnie), wstydzić się przyznać to może wstydziłbym się przed ortodoksyjnym metalem, fanem Hammerfall i thrash metalu only.

Opublikowano

Bardzo lubię 2 pierwsze płyty Ramsztajn. A KMFDM to już wogóle- co najmniej 5 płyt mają za(pipi)istych, w tym Angst, Nihil i WWIII.

Opublikowano

Tak WWII jest ok. A z ramsztajna przyznam, że bardzo podoba mi się riff z Du hast, gdy wchodzi wokal to jezusmarja kaplica.

Opublikowano

Hehe, zaraz hejterzy z mongolskim avangarde metal na lastfm przyznają, że lubią niemieckich gejów.

dobra rzecz to pedalstwo!

Opublikowano
1212049776445.png
Opublikowano

Rammstein i KMFDM to dla mnie wypasik.Lubie takie podchadzace w industrial brzmienia.Po za tym Rammstein robi chyba najbardziej wyje.bane koncerty.Bylem 3 razy i ciagle mi malo.

Opublikowano

I lepiej, żeby śpiewali po niemiecku niż po angielsku z niemieckim akcentem :potter: