Gość Opublikowano 31 marca 2008 Opublikowano 31 marca 2008 Musisz wjechać do warsztatu i auto będzie cacy. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 31 marca 2008 Opublikowano 31 marca 2008 XM16... właśnie o taką mapkę mi chodziło. Jeszcze nie orientuje się, co jakie ikonki oznaczają stąd moje poszukiwania. Dzięki chłopaki. Aha, a podpowiedzcie mi jeszcze, na niektórych trasach klikając na padzie górny krzyżyk pojawia mi się albo czas, albo jakieś koszta w $$ i coś jeszcze. Domyślam się, że trba przejechać trasę w określonym czasie, tylko w jakim. Albo te koszta, mam wszystko rozwalać po drodze? I dlaczego te auta są takimi gratami Praktycznie wszystko im odpada. Wygrałem pierwsze auto, ucieszyłem się, znalazłem ten Junki Yard i... dostaję jakiegoś gruchota te koszta to showtime, podczas zderzenia dwoma tylnymi przyciskami się włącza ten tryb i musisz robic rozpierduche : ) Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 31 marca 2008 Opublikowano 31 marca 2008 (edytowane) I dlaczego te auta są takimi gratami Praktycznie wszystko im odpada. Wygrałem pierwsze auto, ucieszyłem się, znalazłem ten Junki Yard i... dostaję jakiegoś gruchota sa gratami, bo je znajdujesz na zlomowisku (junk yard po angielsku to zlomowisko). zabierz go do warsztatu to bedziesz mial cacko, ktoremu bedziesz mogl nawet kolorki pozmieniac pozniej. te koszta to showtime, podczas zderzenia dwoma tylnymi przyciskami się włącza ten tryb i musisz robic rozpierduche : ) co masz na mysli uzywajac zwrotu "dwoma tylnymi przyciskami"? chodzi o bumpery czy triggery? Edytowane 31 marca 2008 przez jiloo Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 31 marca 2008 Opublikowano 31 marca 2008 Az tyle tych przyciskow nie ma z tylu, zeby na to nie trafic jakos. Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 31 marca 2008 Opublikowano 31 marca 2008 Czyli w momencie, że tak, powiem zbliżającego się ostrego przywalenia, wciskam dwa bumpery na raz i zlicza mi $$$, tak? Cytuj
wujakamil 1 Opublikowano 31 marca 2008 Opublikowano 31 marca 2008 Wystarczy że będziesz jechał z prędkością, która pozwoli uruchomić showtime nie musisz akurat dobijać do jakiegoś pojazdu na ulicy może być w tym momencie pusto Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 31 marca 2008 Opublikowano 31 marca 2008 (edytowane) Az tyle tych przyciskow nie ma z tylu, zeby na to nie trafic jakos. pytam z ciekawoci bo na kompie nie mam jak sprawdzic, a konsoli w pracy nie mam :> pozatym chcialem wiedziec ktore to wlasnie tylne, a ktore jakies inne (jakie?) Edytowane 31 marca 2008 przez jiloo Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Czyli w momencie, że tak, powiem zbliżającego się ostrego przywalenia, wciskam dwa bumpery na raz i zlicza mi $$, tak? nawet turlającym się wrakiem możesz to odpalić, tylko po co Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 No jak to? Przecież, jak kliknę na padzie górny krzyżyk, to mi wyskakuję 250.000$, czyli muszę chyba za tyle narobić strat. Tak się domyślam. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 dobrze myślisz, ja tylko mówię że showtime możesz odpalić w dowolnym momencie każda ulica ma swoją kwotę zniszczeń, wraz z licencjami one rosną (na Elite to chyba po 700 tyś trzeba robić) Cytuj
Specu 148 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 showtime imo zawodzi. fajny bajer na pierwsze 3-4 przeloty przez cale miasto, ale potem tylko zeby maxowac wyniki, bo replayability niziutkie, no chyba ze sie siedzi zbombionym to rozrywka mila brakuje mi starego dobrego crasha... Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Słuchajcie, a co oznacza taka ikonka pojawiająca się na niektórych skrzyżowaniach w tym samym miejscu, co znaczniki wyścigów, takedownów itp. Ta ikonka, to takie czerwone kółeczko z białą spiralnie skręconą strzałką w środku. I druga sprawa, szkoda, że wyścigi, w których się już brało udział, nie są jakoś znaczone. Niekiedy ciążko spamiętać, który wyścig jest zaliczony, a który nie i się niepotrzebnie go powtarza. Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 I druga sprawa, szkoda, że wyścigi, w których się już brało udział, nie są jakoś znaczone. Niekiedy ciążko spamiętać, który wyścig jest zaliczony, a który nie i się niepotrzebnie go powtarza. Przecież pozaznaczane masz, który wyścig już zaliczyłeś. Chyba, że tylko ja tak mam ;O Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 SZTAJNIEC, tak? Grę mam dopiero od wczoraj i być może nie wiem jak to sprawdzić. Gdzie to jest zaznaczone? Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Jak wjeżdżasz na skrzyżowanie, na ikonce symbolizującej rodzaj eventu pojawi się "odhaczenie", jeżeli już go zaliczyłeś. Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Okej, dzięki. Już wiem czemu tego nie zauważyłem Za dalego siedziałem od TV w słabych okularach Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 PO czym będę wiedział, że dany wyścig już zaliczyłem? Bo tak to niewiem co jest zalicozne, co nie. Nie wiem o co chodzi z tymi kolorami wyścigów\kropek, skąd mam wiedzieć jakim autem jechać? Już pare razy powtarzałem dany wyścig i dopiero jak go zaczynam to gość mówi, że już go robiłem :\ Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 na ikonce wyścigu (na mapie) jeśli masz przejechany wyścig to masz go odhaczonego ("v") w chyba prawym dolnym rogu ikonki. Wyścigi możesz jechać dowolnym autem, tylko Burningi robisz wyznaczonymi (jest napisane jakim+innym nie masz szans wystartować). Cytuj
jarken 33 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 (edytowane) Słuchajcie, a co oznacza taka ikonka pojawiająca się na niektórych skrzyżowaniach w tym samym miejscu, co znaczniki wyścigów, takedownów itp. Ta ikonka, to takie czerwone kółeczko z białą spiralnie skręconą strzałką w środku. Tam ulepszasz swoje wozy. Edytowane 2 kwietnia 2008 przez jarken Cytuj
Matrox 6 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Słuchajcie, a co oznacza taka ikonka pojawiająca się na niektórych skrzyżowaniach w tym samym miejscu, co znaczniki wyścigów, takedownów itp. Ta ikonka, to takie czerwone kółeczko z białą spiralnie skręconą strzałką w środku. Tam ulepszasz swoje wozy. Nie do konca, tam sie wozu nie ulepsza tylko po pobiciu czasu na danej drodze dostaje sie nowa wersje danego samochodu Sprecyzowalem, bo twoje wypowidz mogla byc troche mylaca Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 A jak to jest z trybem Crash? Grałem wczoraj z godzinę i jak na razie go nie widać Cytuj
Matrox 6 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 A jak to jest z trybem Crash?Grałem wczoraj z godzinę i jak na razie go nie widać Nie ma trybu Crash, jest cos podobnego w postaci trybu ShowTime. Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 A to jakoś się uaktywnia w zawodach, na mapie? Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 oba bumpery naciśnij jednocześnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi