Ceglash 16 Opublikowano 20 września 2008 Opublikowano 20 września 2008 Niestety nie doszły nowe achievementy. Co do dodatku to jest naprawdę super a juz się bałem, że model jazdy motorów nie będzie dobry. Na szczęście się myliłem. A ten klimat gdy przemyka się motorkiem w nocy przez tunele jest nie do pobicia(no może jedynie klimacik z "Shadow of the Colossus" jest lepszy;)) Cytuj
ash77 3 Opublikowano 20 września 2008 Opublikowano 20 września 2008 (edytowane) dodatek z morotami swietny bałem sie o model jazdy ale jest bardzo dobry na starcie dostajemy 2 motory (słabego i dobrego scigacza) motory jednak nie maja turbodopałki dostajemy 19 czasówek w dzień i 19 w nocy razem daja one 100% licencji na motory (po 50% dostajemy 3 motorek i po 100% 4 motorek) czwarty scigacz najszybszy pojazd w grze dodatkowo 64 pobicia rekordów ulic w dzień i 64 pobicia rekordów ulicy w nocy no i 70 zadań online dodatek ma 20 niby osiagnieć ale nie są to typowe archiwy (tzn nie pojawiają sie one w menu konsoli jedynie są w menu gry i nie ma za nie GS) pory dnia i nocy przechodzą bardzo płynnie - gra dostała zegar pokazujacy godzine (dla gry dzień jest np od 8 do 20) niednak zauważyłem ze ruch uliczny zmalał dużo gdy jedziemy motorem Edytowane 21 września 2008 przez ash77 Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 (edytowane) Uzyskanie licencji Bikes czyli wyciśnięcie 100% z Bikes Pack - poza wyzwaniami online - to max 5h. dla każdego, kto już trochę siedział nad BP. Zrobiłem to w sobotę i motorkami śmiga się rewelacyjnie - główie dzięki świetnie oddanej prędkości, modelowi jazdy i mniejszemu ruchowi na ulicach. Sami możemy decydować ile trwa doba w grze (24min/48min/2h/zgodna z zegarem konsoli lub stała pora dnia, kilka do wyboru), jazda w nocy to inna bajka - zwłaszcza jak tniemy ścigaczem ile fabryka dała . Możliwość zmiany czasu dotyczy także samochodów. Animacje rozwałki motoru są proste i krótkie (w porównaniu do furek) - i w sumie bardzo dobrze, bo nie odrywa nas to od rozgrywki. Czasami dzwon trwa dosłownie ułamek sekundy i znowu siedzimy "w siodle". Do wyboru mamy kierowców obu płci, maszyny mają zerową wytrzymałość na kolizje, róznią sie tylko prędkością max. i wszystko zaliczyłem motorkiem nr 2. Co do online nie wypowiadam się, bo tego trybu kompletnie nie rozumiem od premiery gry - każdy robi co chce, gdzie chce, jak chce i to jest imo największa porażka tej genialnej gry. Bez paczki zgranych kumpli z hs-ami, online jest bez sensu. PS: Zmiany pory dnia zostały zrobione GENIALNIE - to naprawe trzeba zobaczyć. Wschód/zachód słońca, złociste kolory, poranne mgły ograniczajace widoczność, itp. - REWELACJA. Gdy gwałtownie zmienimy zegar w menu, świetnie wygląda nagła zmiana pory - w ciągu kilku sekund zachodzi słońce, odpowiednio zmieniają się cienie, itd. Efekt jak z filmu. btw: czy dobrze mi się kojarzy, że miały być zmienne warunki atmosferyczne? Bo poza mgłami nie widziałem nic nietypowego... Edytowane 22 września 2008 przez Butcher Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 ale nie ma to jak wbić się na Interstate na tylnim kole i przejechać tak pół trasy szkoda że endo nie idzie wykonać, inna sprawa że motorki w sumie nie mają hamulców, jak jesteś na kursie kolizyjnym to masz przerąbane Cytuj
k0ntra 409 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 Nie wiem czy ktos zauwazyl ale chyba wraz z bikes update doszła do soundtracku calkiem spora grupa kawałkow z muzyką klasyczną. Tak mi sie zdaje, chyba ze to juz wczesniej było happy.gif Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 (edytowane) Tyle update'ów za nami, a nie pomyśleli o wrzuceniu jedynej brakującej w tej grze funkcji - restartu. Bo przecież każdy chce się wracać przez całą mapę, bo na 10 metrów przed metą zabrakło mu czasu na burning route... Głupota. Sztuczne wydłużanie gry. Edytowane 12 października 2008 przez Hela Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 Dzisiaj doszedł mi Burnout Paradise po Francusku, wiecie jak moge zmienić obracanie kamerki (sterujemy nią RStickem) tak aby zamienić z 'iverted' na 'normal' ja tam nie widze takiej opcji a w innych grach to jest. W demku też było OK! Jestem nie przyzwyczajony dawać na odwrót. Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Kolejne dodatki już się robią Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Zassałem ten dodatek z motorami, pograłem trochę, ale jakoś ani razu nie zauważyłem tych motorów. Ani do takedowna, ani na ulicach, ani w garażu. Może dlatego, że robię dopiero "elite". W jaki sposób się do nich dostać? Cytuj
skyblue 0 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 dwa powinny Ci sie pojawić od razu w garażu. Hmm, a ściągnąłeś poprzedni dodatek, może bez niego drugi się nie uruchamia?? Cytuj
Gość Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 Zassalem demko, zeby zobaczyc z czym nowego Burnouta sie je. No i sam nie wiem czy mam kupic Paradise'a, cz nie, choc jestem fanem starszych czesci. Wszystko rozbija sie o caly ten freeroaming, ktory wydaje mi sie byc idiotyczny, jeden niewlasciwy zakret i koniec, wrac\amy do crossroadu, bo retry brak. Wydaje mi sie ze ta idea niszczy caly ten arcadeowy fun z cisniecia na pelnej swinii przed siebie. Swoja opinie feruje na podstawie demka i stuffu, ktory gdzies tam wyczytalem, jak to naprawde jest? Cytuj
shy4 53 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 zaczekaj trochę, ponoć po nowym roku ma wyjść specjalna edycja ze wszystkimi dodatkami trochę zmienioną kolorystyką no i tak upragnionym przez gro ludu restartem Cytuj
Dante 433 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 http://www.onlinecenter.pl/3662/Aktualnosc...timate-Box.html Cytuj
BartX 9 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 No wreszcie restart <_< Mogli to zrobić najpierw a nie motocykle dawać i oczy mydlić. Przecież to zabija grywalność Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 mi tam brak restartu nie przeszkadzal czasem kilka bluzg polecialo ale az tak zle nie bylo:) bartx-czym ci zabili grywalnosc darmowym dodatkiem Cytuj
Gość Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 Właśnie to bylo fajne, nie zaliczyles jakiegos wyscigu i patrzysz sobie a tu nagle masz jakis inny pod nosem i za niego sie brałes. Czasem bywalo to frustrujace, ale nie przesadzajmy Aha i polecam Paradise przez Live - masa swietnej zabawy. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 (edytowane) Super że wyjdzie ten Ultimate Box. Grałem trochę w Paradise jak miałem PS3, ale nie chciało mi się robić na 100%. Gra jest super i nawet nie przeszkadzał mi brak restartu bo zawsze znajdywałem po drodze jakiegoś znajdźka. Na PC wyjdzie z dubbingiem (lol). Edytowane 13 listopada 2008 przez aux Cytuj
Vergo 0 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Dzisiaj po Updatcie włączam Burnouta i z mapy zniknęły mi wszystkie zaznaczone, wygrane eventy, tzn. nie ma ptaszków na tych co zaliczyłem i nie wiem teraz które mam zrobione a które nie;/ Miał kiedyś ktoś taki problem, albo ma? Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 sciagnalem dzisiaj motorki i wszystko smiga:) tylko mam pytanie byly 2 dodatki motorki i cos jeszcze ? co bylo w tym 1? dodatkowa muza czy cos jeszcze bo nigdzie nie moge znalezc na livie do pobrania:( Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Dzisiaj po Updatcie włączam Burnouta i z mapy zniknęły mi wszystkie zaznaczone, wygrane eventy, tzn. nie ma ptaszków na tych co zaliczyłem i nie wiem teraz które mam zrobione a które nie;/ Miał kiedyś ktoś taki problem, albo ma? Miałem podobnie, ale przed zassaniem nowego dasha po prostu po dłuższej przerwie z grą, zassałem motorki, włączam grę, a tam część wyścigów które na 100% miałem zrobione, widnieją jako nie zrobione... Cytuj
Gryzli 0 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Widać tak, ponieważ gracie motorami, a motory maja tak jakby osobną kariere. Przełączcie sie na samochody, a wszystko wróci do normy ^_^ Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Właśnie na samochodach sprawdzałem. Że motorki mają inne ch. to wiem. Cytuj
Tosh 1 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Chce sobie kupić Burnouta Paradise na święta, jako że wszystkie inne gry już ukończyłem, ale zobaczyłem że w lutym wychodzi jakaś nowa wersja Paradise'a, co ma zawierać cały DLC. Ale z tego co patrzyłem, cały DLC dla gry jest darmowy, zresztą i jest tam tylko DLC z motorami do ściągnięcia. Ta druga wersja coś jeszcze zawiera? Ten restart będzie tez dla posiadaczy normalnej wersji? Cytuj
pele15 3 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 a czy ten burnout paradise nowy co ma niedługo wyjsc oprócz tych dodatków bedzie posiadał tez normalnego burnouta paradise czy tylko te dodatki co były do sciagania?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi