orion50 632 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Nie rozumiem dlaczego. A szkoda, bo ponoć online świetny Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 EA support representatives state that the temporary storage space required for online play exceeds that available on the Arcade's included memory card, making the hard drive necessary. Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 22 lutego 2009 Opublikowano 22 lutego 2009 Czy w Bp Ultimate Box też się czeka 5dni aż gra się włączy??? Cytuj
orion50 632 Opublikowano 22 lutego 2009 Opublikowano 22 lutego 2009 No troszkę trzeba poczekać. Ale brawo za możliwość włączenia stałej pory dnia. Jeżdżenie w nocy mnie nie jara:) Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 22 lutego 2009 Opublikowano 22 lutego 2009 Czytałem na necie gdzies ze Toy Cars i Boost Special Cars wyciekły na marketplace przez przypadek? Prawda to? Cytuj
Wiiner 1 Opublikowano 22 lutego 2009 Opublikowano 22 lutego 2009 z onlinecenter.pl Z Burnout Paradise jest ciekawa historia. Chyba studio Criterion Games nie dogadało się do końca z Microsoftem (albo to zemsta za udzielanie się na blogu PlayStation), ponieważ na Rynku Xbox Live w niektórych krajach można aktualnie znaleźć wszystkie dodatkowe samochody, a nie tylko "legendarne"! Mowa o "Legendary Cars", "Toy Cars" oraz "Boost Specials", wyspy niestety brak. Ceny nie są zbytnio zachęcające, ale może ktoś się skusi. Tutaj znajduje się spis płatnych rozszerzeń. Aktualizacja: Wygląda na to, że Microsoft naprawił swój błąd. Jak ktoś był szybki, to może sobie teraz pojeździć po Paradise City zabawkowymi albo usprawnionymi autami. Gdybyś zastanawiał się ile punktów MS było potrzebnych - 160 MSP od każdej miniaturowej fury (w sumie 9 sztuk), 240 MSP za malutki motocykl Toy Nakamura Firehawk, 480 MSP za jedną z dwóch paczek "Toy Cars" (tylko autka), 1000 MSP za całą kolekcję i 400 za "Boost Specials" (240 MSP od pojazdu w razie osobnego zakupu). Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 22 lutego 2009 Opublikowano 22 lutego 2009 Udało mi sie zakupic wszystko toy cars za(pipi)isty dodatek Cytuj
wielad 0 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 mam pytanko: czy w wersji ultimate box dodano mozliwosc restartowania wyscigow? bo jesli nie to nie chce mi sie jej brac. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 BP Box to nic innego jak zwykly Burnout + DLC ktore jest za free oraz platne Party, z reszta robione glownie dla PC Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Szukałem w necie ale nic nie znalazłem dlatego pytam was towarzysze Furki z paczek Legendary i Cars można używać w karierze do wyścigów? Ewentualnie chociaż do bujania się po mieście i robienia bilboardów/smashów? Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Nie wiem jak Toy Cars, ale Legendary można tak samo jeździć jak każdym samochodem w Paradise City. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Thnx Szatanek. Kusi mnie żeby powabić się tymi autkami ale pod warunkiem że jednak będą przydatne w karierze. Fajne bo fajne ale trochę kosztują. Może do stuntów któryś się przyda. Cytuj
bigbird 12 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Witam, Mam takie pytanie, czy jak pożyczę od kumpla ULTIMATE BOX, zainstaluję na HDD to jak odpalę burnout'a ze zwykłej płytki (z edycji premierowej, nie ultimate) to wszystkie dodatki z wersji ultimate będe miał dostępne podczas gry ?? pytam, bo nie chce mi się zasysać tylu danych marketplace... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Zasysasz tylko 1 plik o wadzie cos okolo 800mb - to mniej niz caly rzut plyty na hdd Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 Hmm... to mnie zastanawia co innego w takim razie... Skoro zassałem BP v 1.6. czyli ostatni update Ultimate, to moge skasować np. Cagney i Bikes, które zassałem poprzednio jako osobne pliki? To są powielone dane? Bo nie ukrywam, że kończy mi się miejsce na HDD... Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 1.7 jak już skasuj i zobacz co się stanie Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 Po zassaniu 1.7 można usunąć 1.6 ,Cagney ,Bikes Pack .Po wyjściu każdego nowego Update trzeba będzie kasować poprzedniego ręcznie Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 Hmm... to mnie zastanawia co innego w takim razie... Skoro zassałem BP v 1.6. czyli ostatni update Ultimate, to moge skasować np. Cagney i Bikes, które zassałem poprzednio jako osobne pliki? To są powielone dane? Bo nie ukrywam, że kończy mi się miejsce na HDD... Jak nie ich juz na markecie to widocznie nie sa potrzebne przy 1.7 ale jak pamietam chyba po prawej stronie byla informacja ze zawiera motory, itp Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 26 kwietnia 2009 Opublikowano 26 kwietnia 2009 Witam Z góry przepraszam za N00Bowskie pytanie, Ale czy w Burnoucie z dodatkiem 1.7 + update da się restartować ostatni (nie udany) wyścig? Pytam, bo mam wersję francuską i coś ciężko mi się połapać. Dla posiadaczy angielskiej wersji to oczywiste. Dlatego, jeśli był by ktoś życzliwy, to proszę o napisanie jak to zrobić. Pozdrawiam! Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 26 kwietnia 2009 Opublikowano 26 kwietnia 2009 krzyżakiem w prawo. najlepiej jeszcze w trakcie wyścigu jeżeli już wiesz że na pewno przegrasz. wtedy wystarczy, chyba, 2 razy w prawo i tyle. Cytuj
Gość Opublikowano 26 kwietnia 2009 Opublikowano 26 kwietnia 2009 Da rade jakos szybko przeniesc sie do junkyard? Przez menu np... Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 26 kwietnia 2009 Opublikowano 26 kwietnia 2009 nie wiem, jak to jest w przypadku 'nowego' BS, ale w tym sprzed roku nie ma takiej możliwości... trzeba samemu dojechać w każde miejsce. Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 30 kwietnia 2009 Opublikowano 30 kwietnia 2009 wlasnie pojawil sie update 1.8, jedyne co zostalo do niego dodane to chyba ten policyjny tryb. ja go nie pobieram bo nie mam potrzeby zapychania sobie dysku czyms co wazy prawie 950mb, a niczego nie dodaje do gry. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 30 kwietnia 2009 Opublikowano 30 kwietnia 2009 policyjny tryb jest osobno i kosztuje 800MP 1.8 jest chyba tylko po to, żeby móc pograć w ten tryb... nie wiem czy coś ponadto wnosi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi