Colin 1 974 Opublikowano 30 kwietnia 2009 Opublikowano 30 kwietnia 2009 (edytowane) owszem, tryb policyjny jest osobno ale waży tylko 108 KB więc jest to zapewne tylko plik odblokowujący. w update 1.8 pewnie wcisnęli skórki na samochody, sam tryb i wszystko co potrzebne do grania. edit: całkiem fajny ten tryb. jeżeli zbierze się ogarnięta ekipa która potrafi grać zespołowo to można się nieźle pobawić. Edytowane 1 maja 2009 przez Colin84 Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 Jakby kogoś interesowało to tutaj jest recka tego DLC Burnout Paradise DLC - Cops and Robbers http://www.konsolowisko.pl/item.php?id=425 Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 7 maja 2009 Opublikowano 7 maja 2009 recenzja bardziej żenująca niż ocena, która została wystawiona temu DLC. z grzeczności pominę fakt, że jest subiektywna do granic dobrego smaku... Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 7 maja 2009 Opublikowano 7 maja 2009 ściągnął, zagrał, ocenił. co w tym złego? opinia i ocena jak dla mnie adekwatna bo sam bym lepszej noty temu DLC nie wystawił. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 7 maja 2009 Opublikowano 7 maja 2009 nie chodzi mi o notę, chodzi mi o to, że ten 'recenzent' nawet nie stara się być obiektywny. takie 'recenzje' zniechęcają tylko do odwiedzin na tym portalu. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 7 maja 2009 Opublikowano 7 maja 2009 Co ty pracujesz dla EA? Wyraził swoje zdanie jak KAŻDY recenzent który coś opisuje. A że się tobie nie podoba? Masz do tego prawo. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 nie pracuję dla EA... przecież nie bronię tego dodatku, chociaż moim zdaniem jest zupełnie ok. co prawda 800MP to trochę dużo, ale nie narzekam. mam też prawo wypowiedzieć się na temat jakiegoś tekstu ; ] a co Wy jesteście kumplami tego recenzenta, że tak go bronicie ? hyhy. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 po prostu nie widzę braku obiektywizmu. skoro Ty jednak widzisz to chociaż napisz gdzie dokładnie np. recenzja jak recenzja, dla mnie trafiona bo sam mam identyczne odczucia i zdanie o tym dlc. zły nie jest ale CG mogliby się bardziej postarać i wrzucić coś ciekawszego, bardziej urozmaiconego. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 1 zdanie odpycha od czytania dalej. Policjanci i złodzieje, złodzieje i policjanci... Takie rodzaje rozgrywek nigdy mnie nie jarały. Przeciez nie da sie gry np. NFS UNDERGROUND osobie ktora bardziej woli wyscigi rajdowe czy jak TOCA (V8, itp) czy nawet F1. Czy tez strzelanki osobie ktora ten gatunek najmniej lubi. Cytuj
Gość Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 Tak to jest jak kupuje się dodatki wyłącznie dla acziwmentów i pisze byle by napisać. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 po prostu nie widzę braku obiektywizmu. skoro Ty jednak widzisz to chociaż napisz gdzie dokładnie np. Mam już powyżej uszu ciągłego supportu, jakiego Criterion udziela BURNOUTowi, tzn. nie tyle samego wsparcia, co jego jakości. Politykę CG określę mianem "dymania". Dymania tych, którzy uzależnieni są od wszelkiego rodzaju wirtualnych dupereli (osiągnięcia i trofea). Gdyby płatne rozszerzenia ostatnio wyplute na serwery przez CG były takie wspaniałe, to zbędne byłyby w nich różne wspomagacze, jak osiągnięcia i trofea. Dajcie już spokój z wydawaniem nowych, płatnych i mocno przeciętnych trybów rozgrywki do BURNOUT PARADISE, wypuście wreszcie tę mityczną wyspę o której smęcicie już od prawie roku! mało kogo obchodzi, czy koleś czuje się 'wydymany' polityką Criterion. to DLC faktycznie nie jest niczym odkrywczym, jednak zabawę oferuje przednią. charakter Burnout Paradise idealnie pasuje do tego typu pseudo-wyścigów i uważam, że ten dodatek wpasowuje się w tą grę idealnie. a to, że ktoś za swoją pracę chce zapłaty, to dla mnie nie jest ani trochę dziwne. Criterion wystarczająco dużo dodatków do BP za darmochę do sieci wrzuciło i nie dziwi mnie, że za kolejne pobierają opłaty. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 Scorp1on, tylko że rozgrywka w postaci policjantów & złodziei to tylko dodatek do gry o zupełnie innym klimacie i założeniu. To tak jakby dorzucić do NFS offroad pack. Niby też ściganie ale zupełnie z innej beczki. Mnie np. nie jarają strzelanki na konsole, ale jednak spróbowałem i nie było najgorzej. Nawet mi się trochę spodobało. Preferencje vs. opinia nie zawsze musi się = subiektywizm. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 10 maja 2009 Opublikowano 10 maja 2009 A motory pasowaly? Kraksy byly wizytowka serii od czasow 3 - bedac na motorze nie doswiadczysz fajnych kraks. A tryb policiantow pasowal w Undercoverze? Pogralem chwile i wogole mi sie nie podobal, wsadzony na sile. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 19 maja 2009 Opublikowano 19 maja 2009 http://www.ps3trophies.org/forum/burnout-p...d-trophies.html lista trofeów z dodatku Big Surf Island Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Mialem Burnouta, ale mnie w(pipi)il wiec go sprzedalem dosc dawno. Jednak dodatek z wyspa mnie kreci, ale mam pytanie : wprowadzili moze patcha dodajacego opcje restart? ;] Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Wprowadzili już jakiś czas temu. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 W sumie nie spodziewalem sie takiej odpowiedzi. Czyli normalnie moge sobie zrestartowac dowolny wyscig? wypas. Czy ta nowa wersja ultimate box poleci na sejwach z burnout paradise? Cytuj
wrog 609 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Tak, to ciągle ta sama gra. Różnica polega na tym, że masz część dodatków na płycie. Cytuj
macieksz 0 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 W sumie nie spodziewalem sie takiej odpowiedzi. Czyli normalnie moge sobie zrestartowac dowolny wyscig? wypas. Czy ta nowa wersja ultimate box poleci na sejwach z burnout paradise? Wydaje mi się że poleci Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 15 Events including all new Island Tours 10 Freeburn Challenges (Bringing the Burnout Paradise total to 500!) 45 Billboards 75 Smash Gates 15 Mega Jumps 12 new Roads to Rule in your car and on your bike. 9 New cars to own including the awesome Carson Dust Storm http://e3.gamespot.com/video/6210281/burno...sland-demo?hd=1 sycące. Cytuj
ash77 3 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 zimzvm inaczej bedziesz mówił gdy ogłoszą ile za to kasy bedą chcieli ja sądze ze conajmniej 1600MP Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 nieważne, wydam nawet te 1600MP. co prawda z bólem serca, ale jednak nie zadrży mi palec : P Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 ja obstawiam 1200. fakt wyspa całkiem spora, będzie co robić ale już wystarczająco dużo krytyki było bo wcześniejszych dodatkach i ich cenach więc tym razem może się ogarną. tym bardziej że na przykładzie south central do midnight cluba widać że można dać sporo za ludzkie pieniądze. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 też celuję w tą cenę, ale 1600 mnie nie zaskoczy. myślę, że to porównywalny dodatek co GTA LOTD. w każdym razie mam nieco ponad 2000MP odłożonych, także nie powinno mi braknąć ; ] Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 TLAD ja bym to prędzej porównaj właśnie z south central. rozmiar terenu nawet podobny. zresztą racer nie wymaga fabuły, cut-scenek itd. po prostu nowa przestrzeń i kilka dodatkowych aut i eventów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi