Skocz do zawartości

Burnout Paradise

Featured Replies

Opublikowano

Cały Burnout do ściągnięcia z PS Store?! ooo shit :) cena kapitalna bo ok 60zł ale aż się boje jak pomyśle ile będzie to ważyć-chyba pewniacko w okolicach 9GB

• Odpowiedzi 692
  • Wyświetleń 119,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Na czym polega spin challenge? nie bardzo kumam flat spiny itp.....na rąsi aż takich stopni nie wykręcę....

• taka mala recka, wprawdzie pisana o wersji x360... ale mysle ze to nie ma znaczenia...   “Take me down to the Paradise City where the grass is green and the girls are pretty…” – tym świetnym kawał

• 1.To jest powód czemu teraz się wzięli (przesadnie) do roboty, więc nie ma co ich chwalić (jw), szczególnie że w BP nie naprawiają najważniejszego: "horrible broken takedown system". 2.W B3 był cheat,

Opublikowano

Sony nieźle nadrabia tym contentem na PSN, chodzi mi o pełne gry. Już chciałem kupować Burnout'a, ale się jednak wstrzymam do czasu pojawienia się tegoż na PSS, wyjdzie o wiele taniej i do tego nie będzie potrzebna płytka.

Opublikowano
Cały Burnout do ściągnięcia z PS Store?! ooo shit :) cena kapitalna bo ok 60zł ale aż się boje jak pomyśle ile będzie to ważyć-chyba pewniacko w okolicach 9GB

sama gra wazy 6gb, do tego dodatki... powinno sie zamknac w okolicach 7 gb.

Opublikowano

Czy nie wiecie może jak założyć drugi profil w Burnoucie?

Chciałbym pograć, ale od nowa, a nie kontynouwać kariere?

Proszę o szybką odpowiedź...

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości żeby po prostu zrobić 2. save'a?

Na nowym profilu nie będzie czytał starych zapisów gry z innego profilu? (mam ps3 pozyczona od kolegii to sie nie znam(: )

Opublikowano

nie robilem szczerze drugiego profilu na mojej peestrzy ale wydaje mi sie ze nie bedzie czytal save'ow zapisanych na innym profilu

Opublikowano
nie robilem szczerze drugiego profilu na mojej peestrzy ale wydaje mi sie ze nie bedzie czytal save'ow zapisanych na innym profilu

gry zawsze czytaja save z usera, na ktorego jestes zalogowany.

Edytowane przez Deadeye

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

muhaha 98% gry ;p jeszcze 8 super jumpow i 100% xD dawac patcha z trofeami!

Opublikowano

Ja mam 102 % [420/420] :P

We wrześniu Bikes Pack , potem trofea , Eastwood i na końcu secret pack ^_^ Ta gra jest rewelacyjna.

Opublikowano

Lolz, moze i rewelacyjna, ale jaka trudna i wkurzajaca..... Wkurza brak mozliwosci ponownego sprobowania eventu, albo to, ze czasami kraksa sie wlacza zanim w typa walniesz, ta animacja wkurza, bo czasami by sie zdazylo wymanewrowac (np. milimetr brakuje, ledwo sie ocieram a tu wrecked, wkurza to, zeby nie ta animacja i skrypt to by wreckeda nie bylo). Atm mam okolo 40% i raczej gry nie przejde... Od czasu do czasu gram, ale przy tej grze sie nie da odpoczac, nie wiem, moze ja takim noobikiem jestem :P

Opublikowano

narazie jestem w szoku :( po godzinie granie niewygralem ani jednego wyscigu:( da sie wylaczyc crashcamere? tak jak w poprzednich burnach?

Opublikowano

nie da się tego wyłączyć , musisz cały czas próbować aż zapamiętasz miasto dasz rade, nie wiem jak u innych ale u mnie ciężej sie grało dopóki lcd nie kupiłem bo na crt jest trudniej

Opublikowano

właściwie to brak powtórki wyścigu może na początku pomóc bo miasta się szybciej nauczysz aczkolwiek później może stać się to wkurzające . ja mam 102% ^^ jak ktoś chce pomocy w challenge to chętnie pomogę tylko nalegam na HS :P łatwiej się dogadamy

Opublikowano
właściwie to brak powtórki wyścigu może na początku pomóc bo miasta się szybciej nauczysz aczkolwiek później może stać się to wkurzające . ja mam 102% ^^ jak ktoś chce pomocy w challenge to chętnie pomogę tylko nalegam na HS :P łatwiej się dogadamy

czesc no jaj bym prosil o pomoc jak mozesz tylko niemam HS

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W koncu potwierdzona data ;] Teraz tylko jeszcze czekac na Trophy i na dodatkowy kawalek terenu <3 To sie nazywa za(pipi)iste podejscie do klienta.

Opublikowano

ale fajnei sie babeczka wypiela na motorku uuum ;p pierwsza od prawej w ujeciu jak 4 osoby siedza na motorach ;] - jakby ktos nie zauwazyl jej ;p

Opublikowano

18.09 i nie ma motorów jeszczeeeeee :D A ja już czycham na update'a...

Opublikowano

pewnie po południu będzie tak jak cagney był...ja też już doczekać się nie mogę , brawo criterion :rolleyes: ach żeby każdy developer tak o gracza dbał....respect ;)

Opublikowano

Update o numerze 1.40 już jest do sciągnięcia, po odpaleniu gry. Zajmuje dokładnie 153 MB, wysokich transferów :)

Opublikowano

Kilka filmów z motorami, nowymi warunkami pogodowymi i różnymi porami dnia:

Bikes: Midnight Race Gameplay

Bikes: Online Freeburn Gameplay

Bikes: City Circling Gameplay

Bikes: Time Lapse Gameplay

Ciekawe czy zniszczenia motorów są tak dopracowane jak samochodów, w stłuczkach pokazanych na filmach motor tylko przewraca się i... wrecked.

Opublikowano

A ile jest tych motorów. Tylko te dwa które dostajemy na wstępie czy są jakieś do odblokowania? Bo tyle oczekiwania, i po 30minutach frajda jazdą motorami mi już przeszła...

Opublikowano

Ktos chętny pojezdzic troche? fredy może?

Ocelot- o ile wiem to 2 nowe motorki odblokowujesz odpowiedni przy 50% i 100% ;)

Ciekawe czy zniszczenia motorów są tak dopracowane jak samochodów, w stłuczkach pokazanych na filmach motor tylko przewraca się i... wrecked.

Tak niestety jest choc jakos bardzo szczegółowo sie nie przyglądałem bo grałem raptem 30 minut.

Edytowane przez XM16E1