Opublikowano 15 sierpnia 200816 l Cały Burnout do ściągnięcia z PS Store?! ooo shit cena kapitalna bo ok 60zł ale aż się boje jak pomyśle ile będzie to ważyć-chyba pewniacko w okolicach 9GB
Opublikowano 15 sierpnia 200816 l Sony nieźle nadrabia tym contentem na PSN, chodzi mi o pełne gry. Już chciałem kupować Burnout'a, ale się jednak wstrzymam do czasu pojawienia się tegoż na PSS, wyjdzie o wiele taniej i do tego nie będzie potrzebna płytka.
Opublikowano 15 sierpnia 200816 l Cały Burnout do ściągnięcia z PS Store?! ooo shit cena kapitalna bo ok 60zł ale aż się boje jak pomyśle ile będzie to ważyć-chyba pewniacko w okolicach 9GB sama gra wazy 6gb, do tego dodatki... powinno sie zamknac w okolicach 7 gb.
Opublikowano 20 sierpnia 200816 l Czy nie wiecie może jak założyć drugi profil w Burnoucie? Chciałbym pograć, ale od nowa, a nie kontynouwać kariere? Proszę o szybką odpowiedź...
Opublikowano 20 sierpnia 200816 l Nie ma takiej możliwości żeby po prostu zrobić 2. save'a? Na nowym profilu nie będzie czytał starych zapisów gry z innego profilu? (mam ps3 pozyczona od kolegii to sie nie znam(: )
Opublikowano 20 sierpnia 200816 l nie robilem szczerze drugiego profilu na mojej peestrzy ale wydaje mi sie ze nie bedzie czytal save'ow zapisanych na innym profilu
Opublikowano 20 sierpnia 200816 l nie robilem szczerze drugiego profilu na mojej peestrzy ale wydaje mi sie ze nie bedzie czytal save'ow zapisanych na innym profilu gry zawsze czytaja save z usera, na ktorego jestes zalogowany. Edytowane 20 sierpnia 200816 l przez Deadeye
Opublikowano 30 sierpnia 200816 l muhaha 98% gry ;p jeszcze 8 super jumpow i 100% xD dawac patcha z trofeami!
Opublikowano 30 sierpnia 200816 l Ja mam 102 % [420/420] We wrześniu Bikes Pack , potem trofea , Eastwood i na końcu secret pack ^_^ Ta gra jest rewelacyjna.
Opublikowano 30 sierpnia 200816 l Lolz, moze i rewelacyjna, ale jaka trudna i wkurzajaca..... Wkurza brak mozliwosci ponownego sprobowania eventu, albo to, ze czasami kraksa sie wlacza zanim w typa walniesz, ta animacja wkurza, bo czasami by sie zdazylo wymanewrowac (np. milimetr brakuje, ledwo sie ocieram a tu wrecked, wkurza to, zeby nie ta animacja i skrypt to by wreckeda nie bylo). Atm mam okolo 40% i raczej gry nie przejde... Od czasu do czasu gram, ale przy tej grze sie nie da odpoczac, nie wiem, moze ja takim noobikiem jestem
Opublikowano 30 sierpnia 200816 l narazie jestem w szoku po godzinie granie niewygralem ani jednego wyscigu:( da sie wylaczyc crashcamere? tak jak w poprzednich burnach?
Opublikowano 31 sierpnia 200816 l nie da się tego wyłączyć , musisz cały czas próbować aż zapamiętasz miasto dasz rade, nie wiem jak u innych ale u mnie ciężej sie grało dopóki lcd nie kupiłem bo na crt jest trudniej
Opublikowano 31 sierpnia 200816 l właściwie to brak powtórki wyścigu może na początku pomóc bo miasta się szybciej nauczysz aczkolwiek później może stać się to wkurzające . ja mam 102% jak ktoś chce pomocy w challenge to chętnie pomogę tylko nalegam na HS łatwiej się dogadamy
Opublikowano 31 sierpnia 200816 l właściwie to brak powtórki wyścigu może na początku pomóc bo miasta się szybciej nauczysz aczkolwiek później może stać się to wkurzające . ja mam 102% jak ktoś chce pomocy w challenge to chętnie pomogę tylko nalegam na HS łatwiej się dogadamy czesc no jaj bym prosil o pomoc jak mozesz tylko niemam HS
Opublikowano 13 września 200816 l Burnout - motory w przyszłym tygodniu http://www.ps3site.pl/burnout-motory-w-przyszlym-tygodniu/
Opublikowano 14 września 200816 l W koncu potwierdzona data ;] Teraz tylko jeszcze czekac na Trophy i na dodatkowy kawalek terenu <3 To sie nazywa za(pipi)iste podejscie do klienta.
Opublikowano 15 września 200816 l Trailer Bike - http://www.eurogamer.pt/tv_video.php?playl...&size=large
Opublikowano 15 września 200816 l ale fajnei sie babeczka wypiela na motorku uuum ;p pierwsza od prawej w ujeciu jak 4 osoby siedza na motorach ;] - jakby ktos nie zauwazyl jej ;p
Opublikowano 17 września 200816 l 18.09 i nie ma motorów jeszczeeeeee A ja już czycham na update'a...
Opublikowano 18 września 200816 l pewnie po południu będzie tak jak cagney był...ja też już doczekać się nie mogę , brawo criterion ach żeby każdy developer tak o gracza dbał....respect
Opublikowano 18 września 200816 l Update o numerze 1.40 już jest do sciągnięcia, po odpaleniu gry. Zajmuje dokładnie 153 MB, wysokich transferów
Opublikowano 18 września 200816 l Kilka filmów z motorami, nowymi warunkami pogodowymi i różnymi porami dnia: Bikes: Midnight Race Gameplay Bikes: Online Freeburn Gameplay Bikes: City Circling Gameplay Bikes: Time Lapse Gameplay Ciekawe czy zniszczenia motorów są tak dopracowane jak samochodów, w stłuczkach pokazanych na filmach motor tylko przewraca się i... wrecked.
Opublikowano 18 września 200816 l A ile jest tych motorów. Tylko te dwa które dostajemy na wstępie czy są jakieś do odblokowania? Bo tyle oczekiwania, i po 30minutach frajda jazdą motorami mi już przeszła...
Opublikowano 18 września 200816 l Ktos chętny pojezdzic troche? fredy może? Ocelot- o ile wiem to 2 nowe motorki odblokowujesz odpowiedni przy 50% i 100% Ciekawe czy zniszczenia motorów są tak dopracowane jak samochodów, w stłuczkach pokazanych na filmach motor tylko przewraca się i... wrecked. Tak niestety jest choc jakos bardzo szczegółowo sie nie przyglądałem bo grałem raptem 30 minut. Edytowane 18 września 200816 l przez XM16E1