Skocz do zawartości

Burnout Paradise

Featured Replies

Opublikowano

Masz grę z PSN ?! Jeżeli będziesz ją ponownie ściągał to daj znać czy to coś zmieniło. Nie mam ochoty ściągać ponad 3 giga <_<

• Odpowiedzi 692
  • Wyświetleń 119,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Na czym polega spin challenge? nie bardzo kumam flat spiny itp.....na rąsi aż takich stopni nie wykręcę....

• taka mala recka, wprawdzie pisana o wersji x360... ale mysle ze to nie ma znaczenia...   “Take me down to the Paradise City where the grass is green and the girls are pretty…” – tym świetnym kawał

• 1.To jest powód czemu teraz się wzięli (przesadnie) do roboty, więc nie ma co ich chwalić (jw), szczególnie że w BP nie naprawiają najważniejszego: "horrible broken takedown system". 2.W B3 był cheat,

Opublikowano

patch 1.6 to jest DLC, te 100kb w sklepie to klucz odblokowujący....

Opublikowano

Czy jak grę mam z PSS USA a klucz<->dodatek kupię na Kanadzie to mi aktywuje to Party?

BTW: Nie wiem kto zmienił to że w grze online nie można muzy na Custom załączyć w tym patchu 1.60...

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Ja mam pytanie odnosnie headseta, mam słuchawkę "Nokia HS-26W", ale gdy gram w burnouta online rozmowy innych dalej słyszę przez głośniki od telewizora, sam też nie mogę mówić (bo nie pokazuje się ikonka dy chce coś powiedzieć). Prosiłbym was bardzo o pomoc bo w generacji jaką mamy teraz headset usb z ps2 jest bardzo nieporęczny :/

Opublikowano

A w ogole w menu konsoli Ci go wykrywa czy nawet nie skojazyles go z konsola?

Opublikowano

PS3 Accessory settings, tam jest wszystko co tylko chcesz zmienić. Pierwsza rzecz to wejść w manage bluetooth devices i musisz mieć niebieską ikonę przy headsecie, jak to masz to możesz sobie pozmieniać ustawienia itp.

Edytowane przez sakiu

Opublikowano

A ja od tygodnia próbuje ściągnąć wersje 1.60 kupiłem party i chciałem sprawdzić nowe tryby kolo 38% wyskakuje mi error 80023324 ktoś tak ma???Co jest przyczyna dema normalnie ściągam dodatki też.Wku.... mnie to ze coś kupiłem i nie mogę tego sprawdzić.

Po małych próbach udało mi się rozwiązać problem miałem ręcznie wpisany ip.Ustawiłem wszystko na auto i udało mi się ściągnąć :D

Edytowane przez rozz

Opublikowano
PS3 Accessory settings, tam jest wszystko co tylko chcesz zmienić. Pierwsza rzecz to wejść w manage bluetooth devices i musisz mieć niebieską ikonę przy headsecie, jak to masz to możesz sobie pozmieniać ustawienia itp.

Nie ps3 widzi go zparowałem je ale w burnoucie wogóle nie działa, dlaczego ? Na chacie mogę używać.

Opublikowano

Sprawdz w opcjach czy masz kionke mikrofonu swiecaca na pomaranczowo. Jesli tak ,to w opcjach czy nie zmutowales go sobie.

Opublikowano

Prawo na d-padzie i na dole powinno być 'Soundtrack' albo coś podobnego

Opublikowano

a mozna zwiekszyc glosnosc muzyki a zmniejszyc odglosow silnika ?

Opublikowano

lol, nie zauwazylem ze mozna przejsc dalej wciskajac r1

Opublikowano

Prawda to ze w BUB nie da sie grac na splitscreenie z drugm graczem tylko na tym party jest multi?

Opublikowano

Nie wiem co to BUB, ale nie ma splita.

Opublikowano
Nie wiem co to BUB, ale nie ma splita.

Nie ma splita!?? To na uj ja bralem ten dodatek:/

Opublikowano

Party to nic innego jak "podaj pada". 3 slabe tryby, brak kustomiazacji trasy (chyba ze przegapilem cos). Nie warto brac tego.

Ta sama metoda mozna grac i bez tego dodatku.

Edytowane przez signap

Opublikowano

To panowie z Criteriona ladnie dali D**Y zeby w takiej gierce nie dac splita, kij im w oko, ale gierke i tak sobie sprawie bo demko dalo rade :]

Opublikowano

Fakt, dodatek nie wart nawet tych 8zl. Ale nie ma to jak zobaczyc chichrajaca sie ze szczescia obok dziewczyne ,ze znowu wygrala :)

Opublikowano

Moja to bardziej miala nadzieje zasadzic mi Takedowna :P

Gierke nabyłem i w sumie to nawet spoko gdyby nie te cholerne F1 na online.

BTW jak zrobic trophy na showtime :mellow: