Opublikowano 8 lutego 200916 l Masz grę z PSN ?! Jeżeli będziesz ją ponownie ściągał to daj znać czy to coś zmieniło. Nie mam ochoty ściągać ponad 3 giga <_<
Opublikowano 8 lutego 200916 l Czy jak grę mam z PSS USA a klucz<->dodatek kupię na Kanadzie to mi aktywuje to Party? BTW: Nie wiem kto zmienił to że w grze online nie można muzy na Custom załączyć w tym patchu 1.60... Edytowane 8 lutego 200916 l przez Kyo
Opublikowano 9 lutego 200916 l Ja mam pytanie odnosnie headseta, mam słuchawkę "Nokia HS-26W", ale gdy gram w burnouta online rozmowy innych dalej słyszę przez głośniki od telewizora, sam też nie mogę mówić (bo nie pokazuje się ikonka dy chce coś powiedzieć). Prosiłbym was bardzo o pomoc bo w generacji jaką mamy teraz headset usb z ps2 jest bardzo nieporęczny
Opublikowano 10 lutego 200916 l A w ogole w menu konsoli Ci go wykrywa czy nawet nie skojazyles go z konsola?
Opublikowano 10 lutego 200916 l PS3 Accessory settings, tam jest wszystko co tylko chcesz zmienić. Pierwsza rzecz to wejść w manage bluetooth devices i musisz mieć niebieską ikonę przy headsecie, jak to masz to możesz sobie pozmieniać ustawienia itp. Edytowane 10 lutego 200916 l przez sakiu
Opublikowano 10 lutego 200916 l A ja od tygodnia próbuje ściągnąć wersje 1.60 kupiłem party i chciałem sprawdzić nowe tryby kolo 38% wyskakuje mi error 80023324 ktoś tak ma???Co jest przyczyna dema normalnie ściągam dodatki też.Wku.... mnie to ze coś kupiłem i nie mogę tego sprawdzić. Po małych próbach udało mi się rozwiązać problem miałem ręcznie wpisany ip.Ustawiłem wszystko na auto i udało mi się ściągnąć Edytowane 10 lutego 200916 l przez rozz
Opublikowano 10 lutego 200916 l PS3 Accessory settings, tam jest wszystko co tylko chcesz zmienić. Pierwsza rzecz to wejść w manage bluetooth devices i musisz mieć niebieską ikonę przy headsecie, jak to masz to możesz sobie pozmieniać ustawienia itp. Nie ps3 widzi go zparowałem je ale w burnoucie wogóle nie działa, dlaczego ? Na chacie mogę używać.
Opublikowano 10 lutego 200916 l Sprawdz w opcjach czy masz kionke mikrofonu swiecaca na pomaranczowo. Jesli tak ,to w opcjach czy nie zmutowales go sobie.
Opublikowano 14 lutego 200916 l Prawo na d-padzie i na dole powinno być 'Soundtrack' albo coś podobnego
Opublikowano 15 lutego 200916 l Prawda to ze w BUB nie da sie grac na splitscreenie z drugm graczem tylko na tym party jest multi?
Opublikowano 16 lutego 200916 l Nie wiem co to BUB, ale nie ma splita. Nie ma splita!?? To na uj ja bralem ten dodatek:/
Opublikowano 16 lutego 200916 l Party to nic innego jak "podaj pada". 3 slabe tryby, brak kustomiazacji trasy (chyba ze przegapilem cos). Nie warto brac tego. Ta sama metoda mozna grac i bez tego dodatku. Edytowane 16 lutego 200916 l przez signap
Opublikowano 16 lutego 200916 l To panowie z Criteriona ladnie dali D**Y zeby w takiej gierce nie dac splita, kij im w oko, ale gierke i tak sobie sprawie bo demko dalo rade :]
Opublikowano 16 lutego 200916 l Fakt, dodatek nie wart nawet tych 8zl. Ale nie ma to jak zobaczyc chichrajaca sie ze szczescia obok dziewczyne ,ze znowu wygrala
Opublikowano 17 lutego 200916 l Moja to bardziej miala nadzieje zasadzic mi Takedowna Gierke nabyłem i w sumie to nawet spoko gdyby nie te cholerne F1 na online. BTW jak zrobic trophy na showtime