neospiderman 6 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Coś wam pamięć szwankuje panowie bo Burnout Paradise jest pierwszym Burnoutem w którym nie ma prędkościomierza wszystkie poprzednie miały. Cytuj
Gość Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Jak to nie było ? http://www.youtube.com/watch?v=h9nvJABhyzo&hl=pl Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 No to ja chyba mialem jakas wybrakowana wersje ,bo nie mialem oO Cytuj
QTF 8 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 mówiłem ze były liczniki. A tak w ogole to jak klasuje sie Revenge Racer? bo nie wymieniles go jako jednego z najlepszych. Cytuj
XM. 11 023 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 (edytowane) Bo nie jest najlepszy? Akurat samochody w BP mam obcykane od "podszewki" wiec wiem co jest dobre ,a co nie. Co do RR - typowy shit do pojezdzenia od tak sobie przy challengeach ... Edytowane 9 marca 2009 przez XM16E1 Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 Boost Collection w ten czwartek http://www.ps3info.pl/story-574-Boost-Coll...n-czwartek.html Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 Niech podadzą cenę wyspy i policjantów. Może w przyszły czwartek? Cytuj
QTF 8 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 (edytowane) Bo nie jest najlepszy? Akurat samochody w BP mam obcykane od "podszewki" wiec wiem co jest dobre ,a co nie. Co do RR - typowy shit do pojezdzenia od tak sobie przy challengeach ... ttroche juz gry zalieczylem i w moje rece wpadl 25 V16 Revenge. Nie wiem ale o jet najlepsz samochód jaki prowadzilem do tej pory. Świetne trzyma sie drogi przy maksymalnej predkosci i jest bardzo zwrotny, a do tego prawie najszybszy ze wszystkich (takie odnioslem wrazenie). Pozwala mi na przejechanie przez cala mape na booscie bez rozwalki. W jaki sposób mozna zdobyc karbonowe pozniej zlote i na sam koniec platynowe auta? I tak w ogóle to co oznacza statystyka "dopalacz"(polska wersja)?? Jest to po prostu przyspieszenie samochodu?Czy moze predkosc jaka osiaga za pomoca nitro? czy moze przyspieszenie podczas uzywania nitro? Edytowane 11 marca 2009 przez QTF Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Karbonowe masz za rozn zbieraczki typu - billboardy, bramki, showtime wszystkie itd. Zlote to nie wiem, bo w ogole pierwsze slysze, a platynowych dostajesz pare chyba za 101%. Boost to raczej predkosc podczas nitro. Cytuj
BOSMAN!! 0 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 zlote sie dostaje za podbicie wszystkich ulic ( Showtime i czasowki ) Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Czy jest jakaś możliwość by w wyszukiwarce gier online wybrać Road Rage bądź Marked One? Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 zlote sie dostaje za podbicie wszystkich ulic ( Showtime i czasowki ) Ja na moim pierwszym sejvie, czyli z czasów bez żadnego patcha złoty kolor dostałem za wygranie wszystkich eventów(licencja Burnout Elite). Cytuj
Emet 1 098 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Złote dostaje sie wraz z licencją Burnout Elite (jak wyzej napisał Square). Reszta nie wiem jak bo jeszcze ich nie mam. Cytuj
BOSMAN!! 0 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 zlote sie dostaje za podbicie wszystkich ulic ( Showtime i czasowki ) Ja na moim pierwszym sejvie, czyli z czasów bez żadnego patcha złoty kolor dostałem za wygranie wszystkich eventów(licencja Burnout Elite). Sorry za wprowadzenie w blad , bylem przekonany ze gold cary dostalem wlasnie za ulice , no ale sie mylilem . MY BAD Cytuj
QTF 8 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 (edytowane) co sadzicie o 25 V16 Revenge??Moim zdaniem jest on prawie najszybszym samochodem w grze(9/10) a do tego idealnie zbalansowanym: żadnych niepotrzebnych poslizgow przy przyspieszaniu, maksymalna kontrola przy maksymalnej predkosci.A do tego boost rownież na prawie najwyższym poziomie(9/10). Jak narazie dla mnie najlepszy samochód w grze. Mozna by jescze dodac Revenge Racer ale wydaje mi sie ze ma mneiejsza predkosc(minimalnie) ale do tego osiaga wieksza predkosc w booscie. Mimo wsztstko jedak wole 25 V16 Revenge za jego idealne wywarzenie i predkosc moksymalna daje wiecej niz na ta booscie. a co wy o tym sadzicie? Edytowane 12 marca 2009 przez QTF Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 Ostatnio miałem przyjemność zorganizowania Burnout Party na 6 osób. Zabawa była przednia. Konkurencje dają radę, nie wystarczy tylko skill, liczy się także szczęście. Mimo wszystko gracz nie mający wcześniej dotyczenia z grami mógłby mieć problemy. Nie spodziewałem się, że ten dodatek będzie aż tak dobry. Mam pytanie. Czy z Burnoutem współpracuje Eye Toy? Nie uśmiecha mi się kupować PlayStation Eye tylko dla jednej gry. Cytuj
Emet 1 098 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 Tak, EyeToy działa z BP. Poza tym działa też z LBP. Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 Eye kosztuje 99zł. Tanio! Qore Episode 10 Today - Featuring Burnout Paradise, Riddick and Alpha Protocol Trailer- http://blog.us.playstation.com/2009/03/12/...alpha-protocol/ Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 Pytanie nooba. Jak włączyć czasówkę na ulicach? Chodzi mi o samochody. Z motorami nie ma problemu, czas zawsze się włącza na początku ulicy. Cytuj
mikro 48 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 Powinno być tak samo jak z motorami (wystarczy wjechać w początek ulicy). Przynajmniej u mnie tak jest Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 Naciskając "góra" na krzyżaku zmieniasz sobie Time Rule Offline, Online, Showtime Offline, Online. Jeżeli masz wyłączone pobijanie czasówek, a przejedziesz daną ulice w określonym czasie to też zaliczy. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 Dzięki. Dzisiaj grając online odkryłem, że zabawa zależy od hosta. Jeśli gospodarz nie zagwarantuje ciekawych wyzwań to wieje nudą. Cytuj
QTF 8 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 jesli o to chodzi to tez mi ta opcja szwankuje... wylaczam w opcjach pod lewa strzalka i nadal ma czas nalicza jak przejezdzam przez ulce... Jak to wylaczyc? Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 13 marca 2009 Opublikowano 13 marca 2009 Nie pod lewą, tylko GÓRA na krzyżaku - klikaj aż zniknie. Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 13 marca 2009 Opublikowano 13 marca 2009 Burnout Paradise to Receive 3D Update? http://psinsider.e-mpire.com/index.php?cat..._articleid=1098 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi