Skocz do zawartości

Burnout Paradise

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Gość RejdenForce
Opublikowano

Trofea już są to może będzie wtedy co piszą

Opublikowano

Razem z dodatkiem mogliby poprawić kolizje motorków, bo juz mi sie niedobrze robi od oglądania tego co jest. Pędzisz 300/h, a po klepie motorek odlatuje na 3 metry, zero uszkodzeń i to minimalne przesuwanie sie po ziemi :angry:

Opublikowano

Martinezzz, Island dodaje trofea(ktore juz sa :P) wiec na 100 % nie bedzie darmowy bo Sony zakazalo wydawac DLC za darmoszke z trophy czy cus ;). Pewnie cos kolo 30-40 zl wiec na 5 osob np. tro nie bedzie taka porazka :P.

Opublikowano

Wiece co? W sumie myslac logicznie powina byc darmowa. Mysle, ze nie podziela tak graczy z i bez wyspy... Bo nie beda moli grac razem na bank. Bo chyba jak sobie wyobrazacie akcje, gdzie posiadacz wyspy wbija na most i jedzie dalej a drugi zatrzymuje sie na scianie? O.o

Opublikowano
Wiece co? W sumie myslac logicznie powina byc darmowa. Mysle, ze nie podziela tak graczy z i bez wyspy... Bo nie beda moli grac razem na bank. Bo chyba jak sobie wyobrazacie akcje, gdzie posiadacz wyspy wbija na most i jedzie dalej a drugi zatrzymuje sie na scianie? O.o

A z tym island nie będzie tak jak powiedzmy z party? Że do rozgrywki wchodzimy osobno i mamy do dyspozycji tylko wyspę? Czy jest ona ściśle połączona z resztą Paradise City?

Opublikowano

W mc:la bylo tak ze kawalek nowej czesci miasta byl do sciagniecia za darmo jednak reszta dodatku czyli samochody,trophy, eventy itp odblokowywaly sie dopiero za pomoca klucza. W tym momencie nikt nie byl pokrzywdzony i tak samo powinnien zrobic criterion.

Jednak mam wrazenie ze zrobia wlasnie tak jak mowi kaczor ;x

Opublikowano
A z tym island nie będzie tak jak powiedzmy z party? Że do rozgrywki wchodzimy osobno i mamy do dyspozycji tylko wyspę? Czy jest ona ściśle połączona z resztą Paradise City?

Na filmikach dostępnych w necie wyspa jest bezpośrednio połączona z resztą miasta poprzez most na 4-ej ulicy. Normalnie podczas gry wystarczy podjechać w tamte rejony by zobaczyc niedokończony most i wyspe w oddali.

Opublikowano

Niestety,ale jeden z uzytkownikow mial racje.By grac na wyspie trzeba wlaczyc odzdzielny tryb w menu.Dla potwierdzenia informacji to zobaczcie sobie filmik na ps3 site,o wyspie.Jest na 1 stronie,tam widac jak wybiera sie gre.

Opublikowano

Na 5 osób to nie będzie chyba tak tragicznie. Jestem pewien, że będzie warto :) Jak widać wyspe na mapce to wydaje się mała, ale jak już się jedzie to sprawia wrażenie dużej.

Opublikowano (edytowane)

Ja cos czuje ze jako ze to duzy DLC beda zdzierac jak za Toy Cars. Czyli 48 zl a to wychodzi po 10 dla rownego rachunku na osobe. Ja juz mam cos w rodzaju ekipy takze tylko czekam na ten dodatek bo zapowiada sie naprawde niezle

Edytowane przez Gazer