Skocz do zawartości

Burnout Paradise

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie wyspa jest genialna, oferująca wspaniałe miejscówki do powietrznych akrobacji i nie tylko. Jedyny minus to taki, że jest mało (10) wyzwań w multi. Zasada jest prosta, jak lubisz BP i będziesz w niego grywał to warto kupić.

Opublikowano

ja nie wiem czy nie warto... mowie, ze akurat mi nie podeszlo. ale kupilem BP z wszystkimi dodatkami za 99zl na psn (uwaga: to byla promocja, ale pomimo tego, ze juz tego bundla chyba nie znajdziecie w dziale z grami, to calkiem niedawno widzialem go po uzyciu opcji szukaj) wiec nie odczulem tego na minus ;) big surf daje kopa w postaci skokow w buggy. to jest wartosc dodana. natomiast jak sie w tym nie odnajdziesz, to cale gigatony zabawy sa na glownym obszarze i wyspa Ci zbedna.

• 3 lata później...
Opublikowano

Odpaliłem wczoraj niby tylko na chwilę i wsiąkłem jak za dawnych lat robiąc wyzwania z randomami. Jedna z najlepszych gier w jakie grałem, więc szkoda, że nie doczekamy się BP2 od Criterion.

Gra nie obsługuje DS4, więc musiałem grać na starym wyjechanym DS3, ale magia Paradise City robi swoje.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jedna z najlepszych gier w jakie grałem, więc szkoda, że nie doczekamy się BP2 od Criterion.

Nie doczekamy bo to bardzo słaba gra i dlatego zabiła serię i Criterion.

Wady były wymieniane wielokrotnie, ale głównie jazda na orientację z tak ogromną szybkością to pomysł idiotyczny. Jeszcze gorszy to online gdzie host ustawia trasę złośliwie pod siebie i jako jedyny ją zna.

Opublikowano

No to rzeczywiście takie wady, że głowa mała. Jak ktoś spędził trochę więcej czasu w grze to wystarczył mu szybki rzut oka przy wczytywaniu wyścigu online i już wiedział jak jechać. Nawet jeśli nie to można było grać tylko że znajomymi.

BP wprowadziło obłędnie działający system multi. Dołączenie do jakiejkolwiek gry trwało góra 3 sekundy. Nie wiem czy jakaś gra miała coś podobnego.

No i fenomenalny system wyzwań, który tak na prawdę dominował w grze wieloosobowej.

Odpadając dzisiaj grę nie ma żadnych problemów aby grać z kimś.

Dla mnie otwarty świat był strzałem w dziesiątkę, a o oprawie AV nawet nie wspominam.