froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 (edytowane) Zaporę w Liveboksie mam wyłączoną, na kompie mam uruchomionego avasta, ale chrzani się nawet jak mam włączony sam modem(a komp nie). Z tego co widziałem na jakichś forach, to więcej osób ma ten problem. Edytowane 5 lipca 2009 przez Khadgar Cytuj
ziolo69 20 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 Antywirus nie ma tu nic do gadania. Router (Livebox) przekazuje sygnał, nie komputer. Dobra póki co mam jeszcze jeden pomysł. Wyłącz zabezpieczenia wireless (kodowanie, zabezpieczanie hasłem i inne pierdoły). Zwiększ moc sygnały wireless (nie wiem czy Livebox ma taką opcję). Jak to nie pomoże, podłącz PS3 do Livebox'a kablem. A jak to nie pomoże, to dzwoń na infolinię... Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 Mam ten sam problem co Khadgar ,ale najzabawniejsze jest to ,że problem pojawił się po zakupie wyspy. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 Niby mogę spróbować skasować wyspę i zoabczyć, co wtedy, ale nie wiem czy to coś da. Cytuj
ziolo69 20 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 Niby mogę spróbować skasować wyspę i zoabczyć, co wtedy, ale nie wiem czy to coś da. Nawet jeśli to coś da, to i tak jesteś czarnej dupie... Cytuj
mersi 804 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 Te skasowanie wyspy to może chyba nic nie dać, ja jej nie mam i nie zakupywałem żadnych dodatków, a wywala mnie ciągle... Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 (edytowane) Nawet jeśli to coś da, to i tak jesteś czarnej dupie... No fakt, ale widzę, że nie jestem odosobniony w tym problemie(czytałem o identycznym problemie na jakimś anglojęzycznym forum) i że to raczej nie wina Liveboksa. Grać online na szczęście się da, bo jeżeli np. ja hostuję grę, to wszystko jest ok(dzisiaj od 20 hostowałem dla 7-8 osób i nie było najmniejszych problemów). Podobnie jest chyba, jeśli dołączę, a graczy jest mniej niż pięciu czy ilu tam, a reszta dołącza się później. Kłopot pojawia się jedynie przy dołączaniu do dużych gier, co i tak jest wystarczająco upierdliwe(zwłaszcza wywalanie z sieci). W wolnej chwili napiszę chyba maila do EA i polecam tak uczynić również innym, może coś poprawią w patchu. Edytowane 5 lipca 2009 przez Khadgar Cytuj
maxi 0 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Może ktoś wie jak sprawdzić czy mam wersje burnouta US czy EU? (wersja na dysku) Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Opublikowano 2 sierpnia 2009 A z jakiego sklepu kupowałeś ? Cytuj
Turas 0 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 Czy wie ktoś gdzie teraz wpisuje się kody na sponsorowane samochody? Wcześniej była opcja "sponsor codes", a teraz jej brak. Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 Kto chce pograć w Burnouta po sieci? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 Czy wie ktoś gdzie teraz wpisuje się kody na sponsorowane samochody? Wcześniej była opcja "sponsor codes", a teraz jej brak. Musisz usunąć wszystkie update'y i wtedy odpalić gierke. Później ściągnąć na nowo i można grać nowymi samochodami. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 Mylisz sie. Opcja wpisywania kodow jest tylko w pudelkowym Burnoucie, w tym z PSS nie ma tej opcji. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 (edytowane) No miałem na myśli pudełkową Przy tych z PSS update'y są zapisywane na pliku z grą (Wipeout HD, co do BP to nie wiem). Edit: Turas, z tego co pamiętam to miałeś Kitano Gamespot. Chyba że zmieniłeś na wersje elektroniczną. Edytowane 4 stycznia 2010 przez Square Cytuj
Turas 0 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 Tak, mam pierwszą edycję pudełkową gry. Moim zdaniem to debilizm ze strony Criterion z usunięciem tej opcji. Nie chce mi się na nowo ściągać dodatków. Mam Kitano Gamestop, Steel Wheels GT, ale ostatnio się dowiedziałem że można jeszcze dorwać Kitano Hydros Micromania Custom - co wcześniej było tylko do francuskiej wersji gry. Trudno. ArturNOW : praktycznie codziennie jestem w Paradise City więc chętnie pogram Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 To sprawdz na gamefaqs jeszcze inne kody, bo ogolnie to chyba jest na 5samochodow. Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 ArturNOW : praktycznie codziennie jestem w Paradise City więc chętnie pogram Wysłałem ci zaproszenie. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 To sprawdz na gamefaqs jeszcze inne kody, bo ogolnie to chyba jest na 5samochodow. Wszystkich samochodów jest chyba 9 albo coś koło tego. Ale u mnie na PALowskiej wersji działają tylko Gamespot, Steel GT i jeszcze jakiś. Ten francuski niby się da po zmianie języka w menu, ale mi nie działało. Z USA i JAP też się chyba nie da. Cytuj
przegraj_kowal 0 Opublikowano 22 lutego 2010 Opublikowano 22 lutego 2010 Mam pewien problem.Mianowicie kiedys gralem w pudelkowa wersje Burnouta Paradise i mam ciagle na dysku save'a.Teraz kupilem ta gre z polskiego Store i przy pierwszym odpaleniu,gdy pojawia sie ta strona internetowa Criterion z moim profilem wygladalo,jakby wszystko bylo ok,tzn.jakby odczytalo stary save.Jednak gdy dalem "Back to game" to gra wystartowala od poczatku i teraz za kazdym razem zaczynam od licencji L i 0.1% done...Nie jestem na 100% pewien,czy poprzednia,pudelkowa wersja nie byla czasem z US,bo stary save ma logo rejestracji od samochodu,a nowy to tylko napis Burnout Paradise.Wie ktos ocb? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 22 lutego 2010 Opublikowano 22 lutego 2010 Zapewne save z wersji pudełkowej nie jest kompatybilny z wersją PSS. Ja mam dyskową wersje PAL i save ma ikonke rejestracji BP. A co do stronki z wszystkimi informacjami, to jak odpalisz na kompie http://criteriongames.com/ to też masz wszystko powyświetlane, czyli pewnie wczytało statsy z serwera. Cytuj
Jaszczur 0 Opublikowano 22 lutego 2010 Opublikowano 22 lutego 2010 wersja z pstrore nie jest kompatybilna z wersja pudelkowa - u mnie tez nadpisalo sejwa i tez startuje od zera. Cytuj
przegraj_kowal 0 Opublikowano 22 lutego 2010 Opublikowano 22 lutego 2010 Ehh,no to troche lipa od nowa wszystko robic,ale mimo wszystko frajda i tak jest Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 22 lutego 2010 Opublikowano 22 lutego 2010 Zrobilem 2x Burnouta na 100%, mam platyne i trzeci raz przechodze od zera, to nie widze Twojego problemu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi