Square 8 604 Opublikowano 11 grudnia 2010 Opublikowano 11 grudnia 2010 Powinna być ciągle wersja z wszystkimi dodatkami w cenie chyba 99 PLN. Save z wersji retail nie jest kompatybilny z cyfrową, ale jeżeli zdecydujesz się na pakiet ze wszystkimi dodatkami, to tak jak pisałem wcześniej jest tam Time Savers Pack, który odblokowuje wszystkie samochody. Cytuj
Jaszczomb 1 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 (edytowane) Witam! Zakupiłem na PSN Burnouta : Paradise z wszystkimi dodatkami w pakiecie. Z rozpędu zainstalowałem wszystkie wraz z time-saver czyli odblokowaniem wszystkich aut. Beznadziejnie się gra mając wszystko na starcie i tu moje pytanie - czy można to wycofać bez ponownego ściągania gry? czyli absolutnie nie ma opcji, żeby to wywalić? nie można zresetować, cofnąć, cokolwiek? Edytowane 16 grudnia 2010 przez Square Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 Jedyny sposób to usunięcie całego Game Data i sejwa. Cytuj
Jaszczomb 1 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 A czy w ogóle jest opcja potem zainstalowania bez TIME SAVERS, ale z innymi dodatkami, gdy kupiłem pakiet? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 Tak, jak wejdziesz w PSS w Download List to wszystko będzie osobno do ściągnięcia. Najpierw aktywujesz grę, a póżniej interesujące Cię dodatki. Cytuj
Jaszczomb 1 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 a gdybym tak wykasował game data (bo savy sągdzie indziej) to by usunęło może tylko dlc, które bym ściągnął na nowo bez time'ów? Czy to też są patche, gra ulegnie uszkodzeniu etc.? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 Sprawdź ile zajmuje plik znajdujący się w Game Data. Jeżeli ok 960MB to wystarczy usunąć wszystkie patche i save'a. Jeżeli jest to jako całość czyli gra i patche w jednym pliku to wtedy musisz na nowo ściągnąć te 3GB czy ile to tam zajmuje. Cytuj
Jaszczomb 1 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 czym różni sięwersja Burnout:Paradise - Complete Edition od Bundle? Prócz ceny ofc. Przy complete pisze, że zawiera wszystkie dodatki, bundle jakieś nieznaczne bonusy, ale też trophy support - complete nie ma?! I czy kupując jednąz powyższych wersji mogę instalować DLC oddzielnie, BEZ time savers? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 Już kiedyś pisałeś (niedawno) że kupiłeś BP Complete Edition, czyli teraz chcesz to kupić drugi raz ? Odpowiedź odnośnie TSP masz wyżej. Cytuj
Jaszczomb 1 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 kupowalem w ekipie, a ktos zmienil haslo :\ i gdyby ktos byl chetny to zapraszam, zrobimy ekipe. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 kupowalem w ekipie, a ktos zmienil haslo :\ i gdyby ktos byl chetny to zapraszam, zrobimy ekipe. Tu masz odpowiedni do tego temat http://www.psxextreme.info/topic/82526-skladki-na-gry-pss/page__pid__2307964__st__2880#entry2307964 Cytuj
Jaszczomb 1 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 (edytowane) wiem, wiem, tak dodałem swoją drogą pytanie tylko czy na 100% jeśli kupie bundla, to będę mógł nie instalować time saversów podczas gdy wszystko inne będzie zainstalowane? Edytowane 25 grudnia 2010 przez Jaszczomb Cytuj
M4NG4N 0 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 (edytowane) Ja kupiłem niedawno complete i tam mogłem wybrać co chce sciągnąć. Można odznaczyć time savers i po sprawie ;P Jak już bedziesz grał to daj znać albo wyślij invita ;D Edytowane 25 grudnia 2010 przez M4NG4N Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Wczoraj po dłuższej niż zwykle przerwie odpaliłem Raj. Jedyne co mogę napisać to że podtrzymuję swoją opinię na temat tej gry: Najlepsza gra tej generacji i jedna z najlepszych w ogóle :potter: Wbijam do multi i od razu wczuwa jak na początku. Wyzwania i freeroam to najlepsze co oferuje BP, a czego zabrakło w najnowszym dziele Criterion. 1 Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Kiedy pytają mniee, dlaczego dopiero teraz zacząłem grac w BP? Odpowiadam, nie wiem. Ta gra miażdży jaja. Całe popołudnie z nią spędziłem i już mnie trochę łeb bolał więc przestałem grać. Jutro ponownie wjadę do Paradise City Jeździ się świetnie. Pierwszy raz mam przyjemność z jeżdzenia, wolnego jeżdżenia po mieście, rozwalaniu bilboardów i innych. Teraz więcej nie napiszę. Ale wg. mnie to najlepszych racer w którego grałem na PS3 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 14 kwietnia 2011 Opublikowano 14 kwietnia 2011 Coś w tym jest, bo też grywałem w BP do bólu głowy :] Cytuj
Palczasty 8 Opublikowano 2 maja 2011 Opublikowano 2 maja 2011 Ostatnio powróciłem do Paradise City, dlatego chciałbym się z Wami podzielić kilkoma refleksjami. Po pierwsze, pomimo 3 lat na rynku, ta gra wygląda świetnie, oprawa jest bardzo estetyczna, asfalt fachowy, auta sypią się zawodowo. Graficznie jest bardziej niż spoko, poza tym BP nie traci klatek, wszystko śmiga jak Cyganie po domu podczas nieobecności właściciela. OST jest kapitalny, ale to norma w produkcjach nadzorowanych przez EA. Na dodatek jest to jedna z niewielu gier na PS3, w której możemy sobie puścić muzykę z HDD. Nie ma to jak rozbijać się po Raju w akompaniamencie napieprzania Prodigy Najważniejszy jest model jazdy. Kontrolowane poślizgi, turbo i pedał gazu sprzężony z podłogą za pomocą gumy do żucia ( dobre wytłumaczenie dla policjanta, który zatrzyma Was w prawdziwym życiu ). Poza tym, nie można się nudzić w produkcji Criterion. Od groma bilbordów, bramek, hopek, wyścigów, OGROM atrakcji. Na dodatek bardzo dobre multi, z wieloma ciekawymi wyzwaniami. Burnout sprawdza się również na imprezach, odnajduje się w nim każdy. Polecam, jak ktoś jeszcze nie grał Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 2 maja 2011 Opublikowano 2 maja 2011 a mi wysypało trofea... mam nadziej, ze po powrocie PSN wszystko wróci do normy Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 31 maja 2011 Opublikowano 31 maja 2011 mam pytanko dotyczące kamery. Znalazlem w domu kamere usb i pomyslalem sobie, ze zrobie tego tragicznego pucharka. Podlaczam kamere i jak wchodze w ustawienia akcesoriów to ps3 widzi moją kamerę. Wszystko ładnie pokazuje obraz, nawet calkiem wyrazny bo kamera jest hd. Natomiast jak wlaczam juz burnout i wchodze do online to ps3 nie widzi mojej kamerki. W ogole to jak patrze w akcesoriach czy dziala kamera to na kamerze sie swieca diody, co oznacza ze dziala, a jak tylko wyjde z tego miejsca to od razu sie gaszą. To jak niby mam te kamerke w grze odpalic? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 31 maja 2011 Opublikowano 31 maja 2011 Ja swego czasu sprawdzałem 4 kamery i z jedną miałem taki sam przypadek (pozostałe nawet nie dzialały w XMB). Jedyne sprawdzone kamerki, które zawsze będą działać to PS Eye i Eye Toy, z pozostałymi jest różnie. Najlepiej poproś kogoś aby ci to zrobił. Cytuj
lordasd 0 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 mam mały problem. kiedy pobrałem z pss burnouta to po odpaleniu gry nie mogłem połączyć się z multi, a co jest ciekawe mój brat mający swoje konto na tej samej konsoli śmiga po sieci bez problemu. niedawno kupiłem wersję pudełkową i jest ten sam problem. może ktos wie co zrobić. będe wdzięczny za pomoc Cytuj
mayday 0 Opublikowano 24 lipca 2011 Opublikowano 24 lipca 2011 Burnout gniecie czache, wkrecilem sie na maxa tylko szkoda że nuta nie jest bardzie techniczna coś ala wipeout BTW: jak mozna odblokowac te policyjne cacka?? i czy istnieje coś takiego jak crarash bo widzialem jakies filmik na youtube z tym zwazane? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 24 lipca 2011 Opublikowano 24 lipca 2011 1. Zapodaj swoją muzę i po problemie. 2. Potrzebny Ci dodatek Cops & Robbers 3. Jest tryb Showtime, naciśnij równocześnie L1 i R1 podczas freeroam'u Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 25 października 2012 Opublikowano 25 października 2012 Szczerze, gierka jest świetna, ale drażni mnie troszkę freeroam. Jestem zbyt wygodnicki i dojeżdżanie do eventu w grze wyścigowej jest nie ten teges. Zostały mi 92 eventy do rangi elite, a tu jeszcze Big Surf Island została do ogarnięcia. Gra świetna, ale Revenge lepszy...niestety. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 kwestia gustu. freeroam pozwala sie pobawic w poznawanie miejscowek i shortcutow. poza tym na ogol wyglada to tak, ze meta jest bliziutko kolejego startu, wiec wtf? mnie ten system strasznie draznil w nfsu2, ale tutaj juz bawil. dla mnie najslabszym elementem bylo robienie tych wszystkich ewolucji powietrznych. nawet showtime bawil mnie bardziej. a big surf mi sie nie podobalo. male i ciasne, na dobra sprawe. sa tam 2 trasy glowne. fajne sa tylko skoki w buggy.o Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi