Figaro 8 215 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Nie warta swej ceny ta wyspa, mówisz? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Jak dla mnie wyspa jest genialna, oferująca wspaniałe miejscówki do powietrznych akrobacji i nie tylko. Jedyny minus to taki, że jest mało (10) wyzwań w multi. Zasada jest prosta, jak lubisz BP i będziesz w niego grywał to warto kupić. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 ja nie wiem czy nie warto... mowie, ze akurat mi nie podeszlo. ale kupilem BP z wszystkimi dodatkami za 99zl na psn (uwaga: to byla promocja, ale pomimo tego, ze juz tego bundla chyba nie znajdziecie w dziale z grami, to calkiem niedawno widzialem go po uzyciu opcji szukaj) wiec nie odczulem tego na minus big surf daje kopa w postaci skokow w buggy. to jest wartosc dodana. natomiast jak sie w tym nie odnajdziesz, to cale gigatony zabawy sa na glownym obszarze i wyspa Ci zbedna. Cytuj
Spuczan 74 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 (edytowane) Potrzebuję kogoś komu będę mógł wysłać invite do gry. Jak ktoś może pomóc to proszę o kontakt na pw. Dzięki Square. Edytowane 6 października 2016 przez Spuczan Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Mogę pomóc jakby co. Odezwij się na PSN. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Odpaliłem wczoraj niby tylko na chwilę i wsiąkłem jak za dawnych lat robiąc wyzwania z randomami. Jedna z najlepszych gier w jakie grałem, więc szkoda, że nie doczekamy się BP2 od Criterion. Gra nie obsługuje DS4, więc musiałem grać na starym wyjechanym DS3, ale magia Paradise City robi swoje. Cytuj
bwolny 0 Opublikowano 24 października 2016 Opublikowano 24 października 2016 Cześć. Czy jest ktoś chętny do wykonania Freeburn Challenge? Trafiam na randomów i jest problem by ukończyć. Pozdrawiam, BW Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 24 października 2016 Opublikowano 24 października 2016 Odezwij się na PSN to pomogę. Cytuj
triboy 973 Opublikowano 24 października 2016 Opublikowano 24 października 2016 Nigdy nie odmówisz partyjki w BP Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 24 października 2016 Opublikowano 24 października 2016 Jak jest okazja to zawsze jestem chętny pojeździć po PC Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 24 października 2016 Opublikowano 24 października 2016 Platyna jest jeszcze do zrobienia na dzisiejsze czasy? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 24 października 2016 Opublikowano 24 października 2016 Oczywiście, taka sama trudność jak przy premierze. Kamerkę trzeba mieć albo kogoś zaufanego z kamerką. Reszta to sama przyjemność. Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 24 października 2016 Opublikowano 24 października 2016 A nie mam kamerki Cytuj
Arek_ 20 Opublikowano 28 października 2016 Opublikowano 28 października 2016 Jedna z najlepszych gier w jakie grałem, więc szkoda, że nie doczekamy się BP2 od Criterion. Nie doczekamy bo to bardzo słaba gra i dlatego zabiła serię i Criterion. Wady były wymieniane wielokrotnie, ale głównie jazda na orientację z tak ogromną szybkością to pomysł idiotyczny. Jeszcze gorszy to online gdzie host ustawia trasę złośliwie pod siebie i jako jedyny ją zna. Cytuj
Spuczan 74 Opublikowano 28 października 2016 Opublikowano 28 października 2016 A nie mam kamerki Chcesz kupić? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 28 października 2016 Opublikowano 28 października 2016 No to rzeczywiście takie wady, że głowa mała. Jak ktoś spędził trochę więcej czasu w grze to wystarczył mu szybki rzut oka przy wczytywaniu wyścigu online i już wiedział jak jechać. Nawet jeśli nie to można było grać tylko że znajomymi. BP wprowadziło obłędnie działający system multi. Dołączenie do jakiejkolwiek gry trwało góra 3 sekundy. Nie wiem czy jakaś gra miała coś podobnego. No i fenomenalny system wyzwań, który tak na prawdę dominował w grze wieloosobowej. Odpadając dzisiaj grę nie ma żadnych problemów aby grać z kimś. Dla mnie otwarty świat był strzałem w dziesiątkę, a o oprawie AV nawet nie wspominam. Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 28 października 2016 Opublikowano 28 października 2016 A nie mam kamerki Chcesz kupić? Nie, dzieki. Nie bede jej kupowal dla platyny. Cytuj
Wredny 9 548 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 Znajomy kupuje PS VR dla kilku trofeów w DLC do Stardusta (bo ma "perfekcyjny profil" i mu się 100% ukończenia wszystkich gier nie będzie zgadzać :facepalmz: ), a Ty skąpisz 15zł na kamerkę? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi