LiSoQuan 23 Opublikowano 31 stycznia 2008 Opublikowano 31 stycznia 2008 Oj nie zgadzam sioe.. najgorszym elementem tej gry jest OST.. beznadziejna muzyka.. dobrze zeo jest troche utwoprów z porpzednich czesci, ktore mam aktual;nie właczone. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 31 stycznia 2008 Opublikowano 31 stycznia 2008 OST tez wymienilem jako slaby ^_^ Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 31 stycznia 2008 Opublikowano 31 stycznia 2008 Napisałes OST 10/10 , ?? czyli jak słaby według Ciebie ? Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 31 stycznia 2008 Opublikowano 31 stycznia 2008 dzwiek 10/10 gdy nie wezmie sie pod uwage OST... jasne mozna to tak odczytac jak wy, ale odczyta sie to poprawnie gdy sie przeczyta to co naskrobalem... Cytuj
Memory 0 Opublikowano 31 stycznia 2008 Opublikowano 31 stycznia 2008 Znajdzć wszystkie: jumps, smashes i billboards SPOJLERY http://www.wuwunio.pl/ub/burnout/01.jpg http://www.wuwunio.pl/ub/burnout/02.jpg http://www.wuwunio.pl/ub/burnout/03.jpg Cytuj
GMB 0 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 Może mi ktoś napisać jak w trybie online po prostu się ścigać? Czy wybieram unranked czy ranked race to bez różnicy. Wszyscy jeżdżą sobie gdzie chcą i żadnego wyścigu nie ma. Jak zrobić żeby po prostu się ścigać? Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 Jezeli jestes hostem, to ustawiasz w menu trase, a nastepnie wlaczasz wyscig. A jak robisz joina, to czekasz az host wystartuje mecz. Do tego czasu robicie freeburn... Cytuj
Memory 0 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 Dutch chart top 10: Burnout on PS3 number 1 http://www.gameparty.net/nieuws/item/42278/ Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 Kończe licencję B ta gra mnie pochłoneła normalnie, ehh takiego Burnout'a oczekiwałem a jak tam wasz progress? Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 Licencja burnout i 50 wyscigów do elite. W singlu nudy nudy i jeszcze raz nudy. Tylko online trzyma poziom, ale to jak gra sie z ziomami. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 grałem trochę w pełnego burnouta i jestem bardzo zawiedziony.Dalej to nie jest zła gra,ba jest bardzo dobra ale wyeliminowano bardzo wiele elementów ,które były moimi ulubionymi w serii do tego zwalono też inne jak np.aftertouch takedown,tryb crash,brak restartu,brak normalnych wyścigów na zamkniętych trasach,brak trybu dla dwóch graczy na jednym tv itp Cytuj
bulinka_eve 0 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 Popieram Ficusia...za dużo usunęli,a dodali tylko pełne miasto...ale żeby wywalić Aftertouch... Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 Dzięki za słowa poparcia. Najgorsze jest to,że wizytówki serii usunięto ,a prawdę mówiąc bez problemu mogły zostać i formuła otwartego miasta im by nie przeszkadzała Aftertouch takedown-cudowna sprawa,a sixaxis nadaję się do niego idealnie,przecież to była najważniejsza i najbardziej lubiana zmiena wprowadzona w serii(3 część ją wprowadziła) restart-też banalnie zamieścić crash-mamy ten inny typ ,podobny,ale przecież crasha typowego można było zostwić bez problemu zamknięte trasy-ustawić ograniczenia na trasie w postaci kolorowych blokad na skrzyżowaniach by jechać jedną ustaloną trasą tryby dla 2 graczy-wiem,że online to teraźniejszość ale nic nie pobije wrażeń -Ty,kumpel ,piwka,dwa pady,duży lcd,hd i ściganie do upadłego Cytuj
Gresh 5 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 Mam obecnie na psp Burnout Legend i Dominator a na PS3 Paradise'a. Nie gadajcie - gra nie jest az taka zła. Chociaż zupełnie nie kumam dlaczego nie ma aftertoucha ( na psp jest i na ps2 Sam sie łapie ze jak ktos mnie takedownuje to go chce ostatecznie ukąsić. Szkoda... Ale wiadomo będzie w kolejnej. Za to jest jedna zaleta - uczucie pędu, jak zrobie rundę z burnoutx15 to ledwo mogę odejść od fotelu. poprzednie czesci ie robily na mnei tagiego wrazenia ( nizsza rozdzialka, przy pewnej predkosci niczego nie widzialo sie. chetnie zagram - greshone Cytuj
marcindpol 0 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 a ja wam poweim ze starasznie denerwujece jest ciagle wypadanie z trasy i zerkanie na mape!!!, inaczej sie nie da, a to ruinuje bardzo zabawe.wciaz dobra gra ale czasamt frustrujaca. Cytuj
Gresh 5 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 czy ktos moze zamawiał gre w ultimie albo gdzies indziej i ma kod do samochodu ?? bo mam amerykańskie kody i nie działają z europejską grą... a strasznie chciałbym mieć samochód jakiś sposnorowany Cytuj
GMB 0 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 Czemu jest tak że mimo iż wygrałem parę wyścigów to nie są one odfajkowane na mapce. Niektóre są a inne nie mimo że był już przeze mnie wygrane. WTF? BTW. Animacja lubi na ułamek sekundy spaść podczas gdy np. przeciwnik obok nas w coś wyrżnie. Cytuj
pack 1 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 Zaliczyłem wszystkie max! Dostałem trzy auta. Smashesy - 400/400 BillBoardsy - 120/120 Jumpsy - 50/50 Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 4 lutego 2008 Opublikowano 4 lutego 2008 Czemu jest tak że mimo iż wygrałem parę wyścigów to nie są one odfajkowane na mapce. Niektóre są a inne nie mimo że był już przeze mnie wygrane. WTF? Może dlatego, że - jak pisał zresztą chyba Zeratul - przejechane wyścigi są resetowane po zdobyciu kolejnej licencji ? Cytuj
marcindpol 0 Opublikowano 4 lutego 2008 Opublikowano 4 lutego 2008 Czemu jest tak że mimo iż wygrałem parę wyścigów to nie są one odfajkowane na mapce. Niektóre są a inne nie mimo że był już przeze mnie wygrane. WTF? Może dlatego, że - jak pisał zresztą chyba Zeratul - przejechane wyścigi są resetowane po zdobyciu kolejnej licencji ? Tak to prawda Cytuj
Memory 0 Opublikowano 4 lutego 2008 Opublikowano 4 lutego 2008 Kończy się “ważność” dema Burnout Paradise http://www.ps3site.pl/konczy-sie-waznosc-d...urnout-paradise Cytuj
(BaT) 1 Opublikowano 4 lutego 2008 Opublikowano 4 lutego 2008 czy ktos moze zamawiał gre w ultimie albo gdzies indziej i ma kod do samochodu ??bo mam amerykańskie kody i nie działają z europejską grą... a strasznie chciałbym mieć samochód jakiś sposnorowany dołaczam sie do prosby kolegi Cytuj
GMB 0 Opublikowano 4 lutego 2008 Opublikowano 4 lutego 2008 (edytowane) Mimo że lamie w tą grę i jestem cienki jak żebro bakterii to zabawa online w challenge coraz bardziej zaczyna mi się podobać. PS. Panowie nie denerwujcie się tak mnie. Widziałem paru z Was na kamerce więc jak się wku..e to odszukam każdego po kolei i nauczę wyrozumiałości. Edytowane 4 lutego 2008 przez GMB Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 4 lutego 2008 Opublikowano 4 lutego 2008 (edytowane) Paradise istnieje tylko w online i tylko z czelendzami właśnie. No takie jest przynajmniej moje zdanie A to że ryje się wykrzywia do kamerki, to normalka. Denerwowac nikt się (chyba hyhy) nie denerwował Edytowane 4 lutego 2008 przez Gawlick Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi