neospiderman 6 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 (edytowane) Całkiem fajna akcja w nowym teledysku Wyclefa Jeana "Fast Car". W "rolach głównych" PS3&PSP i Burnout Paradise Edytowane 26 marca 2008 przez neospiderman Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Witam, mam problem a mianowicie niemoge zniszczyć jednego bilborda, strasznie mnie to denerwoje, a zostal mi tylko ten do zdobycia wszystkich:) link do miejsca: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3d13874cc35e5a32.html troche glupkowato przedstawilem no ale cuz, prosil bym o szybka odpowiedz z gory dzieki:) Cytuj
neospiderman 6 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Musisz pojechać drogą trochę w dół, zjechać na molo i przeskoczyć na wyspę, a później skok z wyspy na stały lad prosto w bilbord. Cytuj
neospiderman 6 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Mały pokaz tego co zobaczymy po drugiej stronie mostu. http://www.youtube.com/watch?v=XxS-U0bSM14& http://www.youtube.com/watch?v=yENL_Udt7gc& + obrazek Cytuj
Groosiek 0 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Gdy tworzę nowy serwer online nikt do niego się nie przyłącza. Taki problem mam już od jakiegoś czasu. Próbowałem o różnych porach, ale zawsze jest tak samo. Czy ktoś ma podobny problem? Cytuj
Peacemaker 0 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 (edytowane) Gdy tworzę nowy serwer online nikt do niego się nie przyłącza. Taki problem mam już od jakiegoś czasu. Próbowałem o różnych porach, ale zawsze jest tak samo. Czy ktoś ma podobny problem? a tez tak mialem ale jakos sie tym nie przejalem ogolnie gra jest fajna i wciaz sie slinie jak widze te pekniecia na szybie a potem (pipi)udu i szybki ni mo piekne pykam sobie dosc zdawkowo, bo poki co mam podlaczenie do zwyklego tv (jutro idzie pod monitor i bedzie wtedy szalenstwo woo hoo ) ogolnie tryb single mi pasi bardzo. chociaz mnie wkurza jak zawale wyscig i musze wracac przez pol miasta mogli to rozwiazac jak w test drive unlimited (ot, tam gdzie byles klikales sobie na mapke i Cie przenosilo). wnerwia tez nie znikanie eventow po ich ukonczeniu dzieki czemu powtarzalem niektore eventy po kilka razy (ah ta nieczytelnosc w SD ) a co do online to bez komentarzy heh na mape nie zerkam bo i tak mam nieczytelna hue hue dobija fakt, ze nie ma zrownowazenia i jak ktos jest na poczatku gry i chce sobie pykac online trafia na wyscigowki i kapa, bo sciga sie pierwszym autkiem. zaiste rajcujace a znowu jak treafilem na jakis wyscig gdzie host dal wyscigowki to szans zero bo jak zaprogramowani smigali... bez sensu pozatym w online tylko tryb race i events? :| gdzie marked man, gdzie road rage... bez sensu. ogolnie gra mnie rajcuje i jako, ze mam jesio tylko uncharted to cioram sobie na burnoucie (uncharted na zwyklym tv to kapa, czekam na kabelki zeby poszlo na monitorku) i nie czuje znuzenia. jak ktos lubi scigaly to brac i patrzec jak fajowo szybki lataja. a czy sie seria zepsula... mi pasuja te zmiany chociaz jak sie nieraz zgubie i przez jeden zly zakret tudziez skocznie ktora mnie wywali nie tam gdzie trza to mnie krew zalewa ale no pain no game ah no i jak co to jestem skory do zabawy online > ID: nitek_pl Edytowane 7 kwietnia 2008 przez Peacemaker Cytuj
Montinek 0 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 A ja mam pytanko: czemu często pasek boosta ( przy speedach ) po nabiciu burnouta zatrzymuje się gdzieś w połowie, mimo iż wciąż duszę x? Cytuj
Drobs 0 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Burnouta wykorzystujesz do końca, ale ponieważ "nie zasłużyłeś" na następnego boosta to przerywa się chain a na pasku masz np połowe bo wlaśnie tyle nabiłes na następny boost podczas spalania poprzedniego. Cytuj
pack 1 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Paradise City połatane! http://www.kikoo.pl/news/799-1/Paradise-City-polatane/ Cytuj
Montinek 0 Opublikowano 14 kwietnia 2008 Opublikowano 14 kwietnia 2008 Whooooa!!! Dzisiaj stuknęło mi 90%! Jeszcze z 3-4 godziny grania i Burnout pęknie ( trochę to trwało )... Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 19 kwietnia 2008 Opublikowano 19 kwietnia 2008 Bawi się ktos w robienie rekordów w danych dziedzinach (flat spin , drift) ? Oto moje wyniki: http://s234.photobucket.com/albums/ee267/X...nt=DSC00387.jpg We flat spinie mój rekord to ogółem 1889 ,ale po skasowaniu mi sie wyniku zostalo tylko 1808 . Oczywiscie mam fote z 1889 żeby niebyło : http://s234.photobucket.com/albums/ee267/X...nt=DSC00371.jpg Aktualnie staram sie zrobic x5 beczek bo bardzo marnie to wygląda w statsach Cytuj
Snake_PL 1 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Jakim autem najlepiej zrobić boosty i czy najlepiej wykonac je na stadionie czy znacie lepsze miejsce? Cytuj
Gość Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 (edytowane) Kupiłem dzisiaj Burnout'ka i muszę powiedzieć że tra-ge-dia! Miałem nadzieję na coś a'la Burnout Takedown czy Revenge czyli super wyścigi, długie drifty, dynamiczną akcję i niby dostałem to wszystko a nawet więcej! Dostałem Free-Roaming!Jak można być tak głupim aby do gry typu Burnout wbudować jazdę samochodem po mieście? O ile w grach typu Test Drive : Unlimited ten patent jest jak najbardziej udany bo ciekawie jest pozwiedzać wysepkę realnymi samochodami które kategorycznie różnią się stylem jazdy, wyglądem, i rykiem silnika tak tutaj to rozwiązanie nie ma najmniejszego sensu... ani mnie nie rajcuje jazda z rozmazanym ekranem przed siebie ani to w ogóle fajne. A już same wyścigi przez miasto to katastrofa: jadę na pełnym boost'cie(buście^,^) i muszę pamiętać że druga w lewo, trzecia w prawo, skrót przez stadion, lewo,lewo, skok i meta. To tak jak Hard Drive tyle że z trzy- krotnym przyśpieszeniem... Porażka po całej linii.... a w dodatku za grę dałem 180zł i muszę jutro dodać 30zł żeby wymienić ją na coś "do pogrania", bo za takiego burnout'a to ja dziękuję... Jednym słowem: NIE KUPOWAĆ jeśli liczycie na ulepszonego Burnouta jakiego znamy z konsol starszych generacji... Edytowane 20 kwietnia 2008 przez Gość Cytuj
CHINDOOS 7 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Na początku miałem podobne odczucia do Ciebie... ale po paru godzinach grania mi przeszło. Nauczysz się miasta, wyrobisz skilla i wyścigi skręcanie w odpowiednią uliczkę nie będzie już stanowiło dla Ciebie problemu. Niestety online ssie na całej linii, ale singlowi daj jeszcze szansę, bo warto. Cytuj
wisza 5 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 (edytowane) Dokładnie mnie również odrzucił Poziom który przedstawiał Burnout akcje typu: Nie trafienie w zakręt = Koniec wyścigu i przejazd z powrotem mnie dobijały. Chciałem nawet go sprzedać! Ale dałem mu szanse i naparzałem nonstop . . . efekty? Wyścigi stały się prostsze a wymijanie samochodów przy ogromnej prędkości stało się łatwe, zacząłem wygrywać wyścigi On-line , ogółem przeszedłem grę na 75% w ok. 60-70h i gram dalej przez neta. A freeroaming to świetny patent który odświeżył serię, jazda po wyznaczonych trasach nie była zbyt trudna, a tutaj musisz wyrobić skilla żeby dobrze grać... i dobrze:) POLECAM! Grać , grać i jeszcze raz grać świetna gra a do tego mają wyjść jeszcze dodatki! Edytowane 21 kwietnia 2008 przez wisza Cytuj
Gość Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Sprawdziłem jeszcze rano online i zmieniłem zdanie: ta gra nie jest tragiczna. To po prostu największe dno jakie może być. Same lagi na online są niesłychane(nie da się grać) do tego dodać wszystko to co jest spaprane w offline i voila: najgorzej zainwestowane 185zł w moim życiu. Powracam do Takedown'a który ma może SD grafę ale za to jest wyśmienitą grą a nie śmiechem na sali... Nie poleciłbym tego syfa największemu wrogowi który choć raz w życiu spróbował revenge bądź takedown...pozdro Cytuj
Drobs 0 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Ja gram online już z miesiąc i lagów nie uświadzcyzłem. To pewnie wina twojego łącza... Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Mam NAT2 i żadnych lagów. Może porty powinieneś poprzekierowywać ? Masz włączone UPNP ? Cytuj
KOMODO 67 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Przeciez ta gra nawet w singlu jest dla niego tragiczna, zatem wasze starania na nic:). Oto ostateczny dowod na to jak bardzo roznia sie ludzie. Zawse znajdzie sie ktos, komu hit jest crapem. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Gralem tylko w demo i na pewno nie dalbym za nia 200 zeta,zreszta nie wiem czy za jakakolwiek gre warto dac teraz tyle kasy Cytuj
KOMODO 67 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Gralem tylko w demo i na pewno nie dalbym za nia 200 zeta,zreszta nie wiem czy za jakakolwiek gre warto dac teraz tyle kasy Gratuluje podejscia. Jestes przodownikiem wspomagania rozwoju rynku konsolowego w naszym Ciemnogrodzie:). Cytuj
wisza 5 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Daj kolesiowi dobra gre to ja zbeszta Jak ty chcesz grac Online skoro single jest dla ciebie za trudny? Ciesz sie ze ci nie poszlo bo bys dostal baty i wyrzucilbys gre A Lagi sa bo masz slabego neta, ja mam 1Mb/s i nie mam lagow zarowno w Burnout'a jak i w inne sieciowki (CoD 4, UT III) BTW: Jesli naprawde dales 185 zeta to grubo przeplaciles Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Gralem tylko w demo i na pewno nie dalbym za nia 200 zeta,zreszta nie wiem czy za jakakolwiek gre warto dac teraz tyle kasy Gratuluje podejscia. Jestes przodownikiem wspomagania rozwoju rynku konsolowego w naszym Ciemnogrodzie:). Chyba po to sa dema ,zeby wyrobic sobie jako taka opinie o finalnym produkcie? Nie jestem tez takim bogaczem jak ty,nie wydaje 200 zeta( w moim przypadku kilkudziesieciu funtow )na gre,ktora za pare tygodni bedzie warta polowe tego. Smiem twierdzic,ze bardziej sie przyczynilem do r-ju rynku konsolowego niz ty(mam ponad 100 oryginalow i tylko oryginalow) Nowy Burnout jak dla mnie to odgrzewany kotlet i tyle,sprawdzilem i podziekuje! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi