Opublikowano 6 kwietnia 201015 l Zastanawiałem się ostatnio, czy nie lepiej walnąć rangę SPARTAKUS z logosem hełmu spartan. Byłoby kozacko. Zrobiłem na próbę dwie wersje: 1. 2.
Opublikowano 8 kwietnia 201015 l Dobra robota^^ pierwsza wersja bardziej mi sie podoba na Clean Cut fajnie to wyglada nie wiem jak na innych layoutach
Opublikowano 8 kwietnia 201015 l nie ma problemu, można zmienić (chociaż lubie tą emotikone bez zebow ; ). "wstepne" projekty Toriego fajne, ale chciałbym, zeby logo bylo przystepne dla kazdego skinu na forum (ja np. mam ciemny) i było "przezroczyste". ja nie umiem tego tak poprawic. da rade tak to zmienić?? przy okazji zmiany loga zrobiłbym małe uaktualnienie czlonkow, niektorzy straca logo, niektorzy jesli sie zgodza to zyskaja.
Opublikowano 19 kwietnia 201015 l zadeklarowałeś się, brać kulturystyczna na Ciebie liczy. przy okazji, jak Mateusz ogarnie co i jak, to przy zmianie loga dodam/usune nowych/starych "klubowiczow". zglaszajcie kto chcialby byc w grupie, bo moge kogos pominac.
Opublikowano 20 kwietnia 201015 l Mateusz, daj mi psd tego, ja to zrobie. Mnie mozecie, ale chyba pokazanie paru fot i pare postow o odzywkach to za malo, co?
Opublikowano 20 kwietnia 201015 l Kamaza bierzemy, bo to zdrowy koń. Pieczarę bierzemy do noszenia ręczników i wody.
Opublikowano 21 kwietnia 201015 l Mateusz, daj mi psd tego, ja to zrobie. Mnie mozecie, ale chyba pokazanie paru fot i pare postow o odzywkach to za malo, co? Pokaz jeszcze pisiora i jedziemy.
Opublikowano 21 kwietnia 201015 l sluchajcie, ja sie nei nadaje - znacyz sie chyba nie zasluguje :] drązek + aeroby i pompki to chyba za malo ,by dzierżyć szanowne logo //chce byc po prostu szczery ;]
Opublikowano 21 kwietnia 201015 l A ja np. mało piszę o masowaniu, jak na razie to nie moje cele. Piszę głównie o redukcji, bieganiu itd., ale smutno by mi było bez logo ;p
Opublikowano 16 grudnia 201014 l Mogę logo ? Zapier.dalam dzielnie w nieogrzewanej pseudo-siłowni :potter:
Opublikowano 17 grudnia 201014 l Nie wolno się upominać, trzeba się wykazać i zostać docenionym tak jak np banny
Opublikowano 17 stycznia 201114 l Dzień dobry. To ja bym poprosił o logo ponieważ wielu mnie tutaj propsowało za moje umiejętności więc chyba zasługuję na nie. Logo takowe doskonale opisuje mój styl życia więc nie ma (pipi)a innej opcji. Ponadto proszę o możliwość podpisu pod avatar - uzasadniam prośbę tym iż mój staż na forumku wynosi już ponad 5 lat. Dziękuję i pozdrawiam.
Opublikowano 18 stycznia 201114 l Dajcie mu jakiegoś ku.tasa pod avka, bo tym postem zdecydowanie na takie coś zasłużył.
Opublikowano 19 stycznia 201114 l Dzień dobry. To ja bym poprosił o logo ponieważ wielu mnie tutaj propsowało za moje umiejętności więc chyba zasługuję na nie. Logo takowe doskonale opisuje mój styl życia więc nie ma (pipi)a innej opcji. Ponadto proszę o możliwość podpisu pod avatar - uzasadniam prośbę tym iż mój staż na forumku wynosi już ponad 5 lat. Dziękuję i pozdrawiam. Udzielałeś sie w innym topicu niż sztuki walki? Bo cie jakoś nie kojarze
Opublikowano 19 stycznia 201114 l ja to bym ci dał napis szang cung pod avatarem ale nie mam takich praw