Skocz do zawartości

Logo i Rangi

Kenny tJJger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiałem się ostatnio, czy nie lepiej walnąć rangę SPARTAKUS z logosem hełmu spartan. Byłoby kozacko.

Zrobiłem na próbę dwie wersje:

1. spartakus1.gif

2. spartakus2.gif

Opublikowano

nie ma problemu, można zmienić (chociaż lubie tą emotikone bez zebow ; ).

"wstepne" projekty Toriego fajne, ale chciałbym, zeby logo bylo przystepne dla kazdego skinu na forum (ja np. mam ciemny) i było "przezroczyste". ja nie umiem tego tak poprawic. da rade tak to zmienić??

przy okazji zmiany loga zrobiłbym małe uaktualnienie czlonkow, niektorzy straca logo, niektorzy jesli sie zgodza to zyskaja.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zadeklarowałeś się, brać kulturystyczna na Ciebie liczy.

przy okazji, jak Mateusz ogarnie co i jak, to przy zmianie loga dodam/usune nowych/starych "klubowiczow". zglaszajcie kto chcialby byc w grupie, bo moge kogos pominac.

Opublikowano

A ja np. mało piszę o masowaniu, jak na razie to nie moje cele. Piszę głównie o redukcji, bieganiu itd., ale smutno by mi było bez logo ;p

• 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Gość _Logan_
Opublikowano

Dzień dobry.

To ja bym poprosił o logo ponieważ wielu mnie tutaj propsowało za moje umiejętności więc chyba zasługuję na nie. Logo takowe doskonale opisuje mój styl życia więc nie ma (pipi)a innej opcji.

Ponadto proszę o możliwość podpisu pod avatar - uzasadniam prośbę tym iż mój staż na forumku wynosi już ponad 5 lat.

Dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

Dajcie mu jakiegoś ku.tasa pod avka, bo tym postem zdecydowanie na takie coś zasłużył.

Opublikowano

Dzień dobry.

To ja bym poprosił o logo ponieważ wielu mnie tutaj propsowało za moje umiejętności więc chyba zasługuję na nie. Logo takowe doskonale opisuje mój styl życia więc nie ma (pipi)a innej opcji.

Ponadto proszę o możliwość podpisu pod avatar - uzasadniam prośbę tym iż mój staż na forumku wynosi już ponad 5 lat.

Dziękuję i pozdrawiam.

Udzielałeś sie w innym topicu niż sztuki walki? Bo cie jakoś nie kojarze