Skocz do zawartości

Logo i Rangi

Featured Replies

Opublikowano

Zastanawiałem się ostatnio, czy nie lepiej walnąć rangę SPARTAKUS z logosem hełmu spartan. Byłoby kozacko.

Zrobiłem na próbę dwie wersje:

1. spartakus1.gif

2. spartakus2.gif

• Odpowiedzi 89
  • Wyświetleń 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Frank_Castle
    Frank_Castle

To ja ładnie się usmiecham i proszę o logo raz jeszcze.

• Znaczy sie że nie żyjesz?

• Jeżeli juz o tym rozmawiamy to wielu użytkowników jest w kwestii loga pomijanych, niesłusznie. Bez urazy ale np taki banny? Za co on dostał logo (nie mam nic do bannego żeby nie było bo jest ok), do l

Opublikowano

Dobra robota^^ pierwsza wersja bardziej mi sie podoba :) na Clean Cut fajnie to wyglada nie wiem jak na innych layoutach

Opublikowano

nie ma problemu, można zmienić (chociaż lubie tą emotikone bez zebow ; ).

"wstepne" projekty Toriego fajne, ale chciałbym, zeby logo bylo przystepne dla kazdego skinu na forum (ja np. mam ciemny) i było "przezroczyste". ja nie umiem tego tak poprawic. da rade tak to zmienić??

przy okazji zmiany loga zrobiłbym małe uaktualnienie czlonkow, niektorzy straca logo, niektorzy jesli sie zgodza to zyskaja.

Opublikowano

Postaram się jutro w robocie to poprawić :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapomniałem jak to się (pipi)a robi :[

Opublikowano

zadeklarowałeś się, brać kulturystyczna na Ciebie liczy.

przy okazji, jak Mateusz ogarnie co i jak, to przy zmianie loga dodam/usune nowych/starych "klubowiczow". zglaszajcie kto chcialby byc w grupie, bo moge kogos pominac.

Opublikowano

Ja chce być

Opublikowano

ale prosze sobie nie żartować.

Opublikowano

Mateusz, daj mi psd tego, ja to zrobie.

Mnie mozecie, ale chyba pokazanie paru fot i pare postow o odzywkach to za malo, co? :D

Opublikowano

Kamaza bierzemy, bo to zdrowy koń. Pieczarę bierzemy do noszenia ręczników i wody.

Opublikowano

Mateusz, daj mi psd tego, ja to zrobie.

Mnie mozecie, ale chyba pokazanie paru fot i pare postow o odzywkach to za malo, co? :D

Pokaz jeszcze pisiora i jedziemy.

Opublikowano

HEHE

W zwodzie czy na wisiora? :potter:

Opublikowano

sluchajcie, ja sie nei nadaje - znacyz sie chyba nie zasluguje :]

drązek + aeroby i pompki to chyba za malo ,by dzierżyć szanowne logo ;)

//chce byc po prostu szczery ;]

Opublikowano

A ja np. mało piszę o masowaniu, jak na razie to nie moje cele. Piszę głównie o redukcji, bieganiu itd., ale smutno by mi było bez logo ;p

• 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Mogę logo ?

Zapier.dalam dzielnie w nieogrzewanej pseudo-siłowni :potter:

Opublikowano

Nie wolno się upominać, trzeba się wykazać i zostać docenionym tak jak np banny

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dzień dobry.

To ja bym poprosił o logo ponieważ wielu mnie tutaj propsowało za moje umiejętności więc chyba zasługuję na nie. Logo takowe doskonale opisuje mój styl życia więc nie ma (pipi)a innej opcji.

Ponadto proszę o możliwość podpisu pod avatar - uzasadniam prośbę tym iż mój staż na forumku wynosi już ponad 5 lat.

Dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

Dajcie mu jakiegoś ku.tasa pod avka, bo tym postem zdecydowanie na takie coś zasłużył.

Opublikowano

Dzień dobry.

To ja bym poprosił o logo ponieważ wielu mnie tutaj propsowało za moje umiejętności więc chyba zasługuję na nie. Logo takowe doskonale opisuje mój styl życia więc nie ma (pipi)a innej opcji.

Ponadto proszę o możliwość podpisu pod avatar - uzasadniam prośbę tym iż mój staż na forumku wynosi już ponad 5 lat.

Dziękuję i pozdrawiam.

Udzielałeś sie w innym topicu niż sztuki walki? Bo cie jakoś nie kojarze

Opublikowano

Jeżeli trzeba być alfą i omegą to sorry, odpadam.

Opublikowano

ja to bym ci dał napis szang cung pod avatarem ale nie mam takich praw