Skocz do zawartości

poszukuje...

Featured Replies

Opublikowano

Google i...

undiscoaldia.blogspot.com

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 274,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kacapskie Cyrkle, Long Distance Calling i Shora (to te surowe) Albo Yndi Halda (to te wzruszające)

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

ok, nie pisz tu więcej jak będziesz szukał na google płyt Led Zeppelin albo Pink Floyd.

• http://weareidols.bandcamp.com/   'name your price'   daj 0 i ściągaj, panki klepią biedę

Opublikowano

Nowa Antigama? To chyba gdzieś macie, co nie?

Opublikowano

ozloce tego kto znajdzie mi:

Jet Pilot Audio - Kong vs. Zilla Showdown

Opublikowano

Czyżbyś miał konto na exo? Czy to przypadek, że dwie osoby się na raz o to samo pytają?

Edytowane przez Junkhead

Opublikowano

to pewnie kolejna reinkarnacja i zabawna prowokacja słoika.

Opublikowano

jeśli o mnie chodzi to-

1. nie, nie mam konta na exo

2. nie widziałem, żebyś ktoś poza mną prosił o tą płytkę na TYM forum

3. nie jestem Słoikiem

pozdro

ps. kumpel też szuka tej płytki więc to pewnie on się pytał na exo, ma ksywkę Mithrandir albo LeVay. pewnie na niego trafiłeś.

Edytowane przez Masorz

Opublikowano
Bile - Hate Radio pliz

i jeszcze

Thee Maldoror Kollective - Need The Needle, dzis premiera i nigdzie nie ma, skandal

To wez Diabeu zobacz czy na demonoidzie tez tego Maldorora nie ma, bo od ponad tygodnia jest w sklepach i jeszcze nie wycieklo ku rwa X_x

Opublikowano

od jakis 2 lat poszukuje Puzzle Punks - Puzzoo. jesli ktos ma... to byloby za(pipi)iscie, gdyby wrzucil ;]

Opublikowano
Bile - Hate Radio pliz

i jeszcze

Thee Maldoror Kollective - Need The Needle, dzis premiera i nigdzie nie ma, skandal

To wez Diabeu zobacz czy na demonoidzie tez tego Maldorora nie ma, bo od ponad tygodnia jest w sklepach i jeszcze nie wycieklo ku rwa X_x

Nie ma.

Opublikowano
od jakis 2 lat poszukuje Puzzle Punks - Puzzoo. jesli ktos ma... to byloby za(pipi)iscie, gdyby wrzucil ;]

wystarczy se zalozyc konto na solsiku

Opublikowano

wystarczy se zalozyc konto na solsiku

o (pipi)a o_O!!! jak patrzylem tak z rok temu, to nie bylo

Opublikowano

Dokladne dysko the subways

Opublikowano

...i pudełko wazeliny?

Opublikowano

Error

The file could not be found. Please check the download link.

to to i ja znalazlem

Opublikowano

poszukuje albumu rosa crux - in tenebris . Jak ktos to znajdzie to dobry jest ;]

Opublikowano

Jest już w sieci nowy Iggy Pop? Widzę, że oficjalna premiera akurat na moje urodziny, teksty są oparte na powieści Houellbecqua, recenzenci ją objeżdżają i w ogóle wypas płyciwo się zapowiada.

Opublikowano
Jest już w sieci nowy Iggy Pop? Widzę, że oficjalna premiera akurat na moje urodziny, teksty są oparte na powieści Houellbecqua, recenzenci ją objeżdżają i w ogóle wypas płyciwo się zapowiada.

Jest.

http://ifolder.ru/12238126

http://rapidshare.com/files/235705376/Iggy_Pop-Preliminaires-2009-mediaportal_by_Jho.rar

Opublikowano

Dysko Red Sparowes i Godspeed You Black Emperor