Banny 2 656 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 znam i znam cos nowego, co tera wychodzi ; ] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Soundtrackow Elfmana w jak najlepszej jakosci, jest gdzies to, czy trzeba szukac pojedynczo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Miałem gdzieś bloga z nim, ale raczej tam były płytki w 192 kbps, więc radziłbym Ci szukać pojedynczo. www.filestube.com I jedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zapodaj tego bloga jak mozesz... Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Teraz już nie wiem gdzie on był, ale na pebie widziałem bardzo ładną kolekcję z ostami z jego filmów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 hej macie jakies fajne linki do fajnych blogasków z faJna muzyczka? interesuja mnie glownie rock/indie cos w stylu tego http://nocna-hudba.blogspot.com/ pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 banny - chciałeś stonera, tu jest kozacki blog: http://stonerobixxx.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 dziekuej kolego :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Poszukuje mocno energicznych kawałków w stylu moze byc i napierdalanka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 szukam dyskografii the velvet underground ! Cytuj Odnośnik do komentarza
BartX 9 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 http://www.filestube.com/search.html?q=the...&select=rar nawet jak na pierwszy rzut oka nie ma jakiegoś albumu wystarczy wklepać jego nazwę po the velvet underground i jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 (edytowane) już nieważne. Edytowane 16 Sierpnia 2009 przez Masorz Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Wyszedl juz nawy Cable. Chce go. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 (edytowane) nowe cable http://www.megaupload.com/?d=F7EHNH7K Edytowane 22 Sierpnia 2009 przez golab Cytuj Odnośnik do komentarza
White 23 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Albumu Chickenfoot. Ponoć sam Satriani tam na gitarze wymiata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Albumu Chickenfoot. Ponoć sam Satriani tam na gitarze wymiata. Ale album jest słaby, nie polecam. Poszukuje płyty Godspeedów lift yr. skinny fists like antennas to heaven tyle że we flacu i podzielone na sekcje, wszystkie które znalazlem to .flac ale niepodzielone, a wiem, że coś takiego kiedyś było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Poszukuję: Hetane- Machines Jest to polski industrial rock, płytka z tego roku. Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mi to znalazł w przyzwoitej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Albumu Chickenfoot. Ponoć sam Satriani tam na gitarze wymiata. Ale album jest słaby, nie polecam. Poszukuje płyty Godspeedów lift yr. skinny fists like antennas to heaven tyle że we flacu i podzielone na sekcje, wszystkie które znalazlem to .flac ale niepodzielone, a wiem, że coś takiego kiedyś było. Dorób sobie plik .cue do tego i będziesz miał. Na przykładzie utworu Storm: PERFORMER "Godspeed You! Black Emperor" TITLE "Storm" FILE "01 - Storm.mp3" MP3 TRACK 01 AUDIO TITLE "Lift Yr. Skinny Fists, Like Antennas to Heaven..." PERFORMER "Godspeed You! Black Emperor" INDEX 01 00:00:00 TRACK 02 AUDIO TITLE "Gathering Storm/Il Pleut à Mourir [+Clatters Like Worry]" PERFORMER "Godspeed You! Black Emperor" INDEX 01 06:15:00 TRACK 03 AUDIO TITLE "Welcome to Barco AM/PM...' [L.A.X.; 5/14/00]" PERFORMER "Godspeed You! Black Emperor" INDEX 01 17:25:00 TRACK 04 AUDIO TITLE "Cancer Towers on Holy Road Hi-Way" PERFORMER "Godspeed You! Black Emperor" INDEX 01 18:40:00 Potem taki plik umieszczasz w katalogu z plikami .flac, dodajesz do foobara i gra. Poproszę linki do płyt Toola i The Jesus and Mary Chain. Naprawdę nie chce mi się szukać. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 w sumie jak na wielki powrot jednego z ciekawszych bandow n.rock/stoner, nadzorowany przez ex-grajka glazed baby to ten nowy cable zawodzi, niby cos tam mi mowi ze to taki "grower", no ale jednak zmuszam sie, by dalej sluchac liczac ze otworzy mi sie 3 oko i ni chu ja;/ utwory na tym albumie to mozna w 2 dni nagrac, nie slysze tu tych dluuugich prac nad powrotem do 1 ligi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 ST Slipknot i Iowa w 320 kbps. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 coś freejazowego , ale bardziej w lekkim tonie co by sie na wieczór wyluzować . Cytuj Odnośnik do komentarza
Blok 6 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Soapsuds, Soapsuds Ornette Colemana + jego kawałek Sleep Talking. Soapsuds do dostania u ruskich, a Sleep Talking na Sound Grammar (nie powinno być problemów ze znalezieniem) albo na Of Human Feelings (tego nie mam), chociaż to w sumie jest free jazz tylko ze względu na osobę Colemana, bo raczej nie jest to gatunek do wyluzki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=PU4pVVM5wb4 dobrze relaksuje Caly FJ relaksuje na tej zasadzie po osluchaniu. Jezeli chodzi o jakies delikatne pimpanie to raczej jakies zwykle jazzy i bebopy, a nie fj. Tak jak blok dobrze napisal, taki "Sleep talking" to bardziej jest free w zwiazku z osoba Colemana, bo i tak np. glowny motyw jest w calosci skomponowany a raczej zapozyczony od "Swieta Wiosny" Stravinskiego. No chyba, ze free Jazzowe skrobanki jak Schlippenbach Trio albo Han Bennink tudziez Derek Bailey. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blok 6 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Na pewno cały Sleep Talking jest zerżnięty od Stravinsky'ego? Ja tam tylko skojarzyłem sam początek jako zapożyczony, a reszta to już chyba kompozycja Ornette. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 (edytowane) poszukuje czegos podobnego do flying luttenbachers. cos dobrego zeby sie bardziej oswoic z free jazem Edytowane 30 Sierpnia 2009 przez Ölschmitz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi