Skocz do zawartości

poszukuje...

Featured Replies

Opublikowano

szukam jakiegos zespolu ktory gra jakies spokojne rockowe balladki w stylu Fade To Black Metaliki. Na codzien slucham tylko polskiego hip-hopu wiec moja znajomosc innych rockowych/metalowych zespolow konczy sie na Metalice Killersach Nirvanie i The Who. Bylbym bardzo wdzieczny za jakies podpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 276,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kacapskie Cyrkle, Long Distance Calling i Shora (to te surowe) Albo Yndi Halda (to te wzruszające)

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

ok, nie pisz tu więcej jak będziesz szukał na google płyt Led Zeppelin albo Pink Floyd.

• http://weareidols.bandcamp.com/   'name your price'   daj 0 i ściągaj, panki klepią biedę

Opublikowano

No ale tylko to, reszta to napier.dol srogi.

mortis atakuj smiało Nickelback.

Opublikowano

no wlasnie sciagnalem cala plytke i pomyslalem ze jaja sobie ze mnie robil ;] dzieki panowie

Edytowane przez mortis

Opublikowano

na drugiej płycie też jest jeden taki numer, darkness embedded się nazywa. no, ale skoro jako coś podobnego do fade to black pojawił się nickelback (ku.rwalol) to jest od chu.ja podobnych takich marnych kapel jakieśtam 3 doors down, hoobastank czy inne STAIND więc masz w czym wybierać ziomek.

Opublikowano

ja nie znam tego kawałka, chu.jowego country nie słucham. wolę klasyczne włoskie piosenki W NAJLEPSZYM WYKONANIU NA ŚWIECIE.

Edytowane przez Walter_Cronkite

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Drodzy przyjaciele.

Ma ktoś może linka do jakiejś płytki Switchblade?

10 plusików czeka.

Edit: Jak zwykle niezawodny Bartezoo, thx.

Edytowane przez Ore

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

no dobra ;f

@dół : hahahah , nie gadaj XD

Edytowane przez banny

Opublikowano

benny powinien miec bana na ten temat

Opublikowano

benny powinien miec bana na ten temat

Props. Jego lenistwo mnie przeraża, trzeba go nauczyć samodzielności. :f

Opublikowano

no ok, ok, ale tego to juz mi ciezko

M83 : Saturday = Youth

sciaglem dwa razy z dwoch zrodel, LIPA, potrzebne zaufane i wartosciowe lacze do tej muzy :<

Opublikowano

dobre, ale pedalskie : )

Opublikowano

no ok, ok, ale tego to juz mi ciezko

M83 : Saturday = Youth

sciaglem dwa razy z dwoch zrodel, LIPA, potrzebne zaufane i wartosciowe lacze do tej muzy :<

Na Soulseeku jest

Opublikowano

Czy warto zapoznać się z twórczością Nine Inch Nails? Nie przyjmuję opinii użytkownika "szczurek".