Skocz do zawartości

poszukuje...

Featured Replies

Opublikowano

sprawdź cover hurt w wykonaniu johnny'ego casha

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 274,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kacapskie Cyrkle, Long Distance Calling i Shora (to te surowe) Albo Yndi Halda (to te wzruszające)

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

ok, nie pisz tu więcej jak będziesz szukał na google płyt Led Zeppelin albo Pink Floyd.

• http://weareidols.bandcamp.com/   'name your price'   daj 0 i ściągaj, panki klepią biedę

Opublikowano

No przecież znam.

Opublikowano

Sprawdź płyte Fragile oraz Broken EP ew. The Downward Spiral jak nie wejdzie to już nie wejdzie.

Opublikowano

offtop

ostatnio Bartosz widzialem Cie w galerii gdanskiej ,zjedzales z schodow. masz duzo kolczykow, nie?

musiales to byc Ty

Opublikowano

Bartosz masz dużo kolczyków?

W dniu 2.09.2010 o 16:10, Grzegosz napisał(a):

Czy warto zapoznać się z twórczością Nine Inch Nails? Nie przyjmuję opinii użytkownika "szczurek".

(pipi)a tam nie, The Fragile najlepsze, chociaż się dłuży, dwie płyty nie wyszły zbyt dobrze. Dużo instrumentali, wiele warstw dźwieku, ogólnie dla mnie bomba. Downward Spiral można obadać chociaż dużo tam takiego teenage angst i w ogóle czasami aż wstyd słuchać. Ze spokojniejszych polecam obadać "Still".

Reszte można olać w sumie.

Opublikowano
  W dniu 2.09.2010 o 16:10, Grzegosz napisał(a):

Czy warto zapoznać się z twórczością Nine Inch Nails? Nie przyjmuję opinii użytkownika "szczurek".

grzesiu, czy ja bym Cie kiedys okłamał?

Daj sobie spokoj z NIN, skonczy sie na tym ze bedziesz chciał sciagnac wszystkie halosy zeby ladnie poukładac w katalogu, i to bedzie wszystko co pozytywnego Cie trafi.

NiN to zespół z pseudoglebia, wszysrtko praktycznie jest przech,ujowe.

Po paru dniach zachwytu nad paroma kawałkami przyjdzie znuzenie i rozdraznienie, pozniej bedziesz yebał zespoł na forach o grach.

Opublikowano
  W dniu 2.09.2010 o 19:05, banny napisał(a):

offtop

ostatnio Bartosz widzialem Cie w galerii gdanskiej ,zjedzales z schodow. masz duzo kolczykow, nie?

musiales to byc Ty

bartłomiej <_< mam w uszach tylko

Opublikowano

nie, nie mam i nie bywam w trójmieście.

Cytat
Murder One - Some Things Are Better Left Unsaid

szukam.

Opublikowano

Genialny zespół a raczej genialny artysta, bo mowa o Trencie Reznorze:) Download Spiral bez wątpienia najlepsza płyta, chociaż Broken też miecie:) Po Pattonie zespoł nr 2 moim rankingu:)

Opublikowano

ok, masz zdania na plus dwoch gosci ktorzy wsadzaja na neta filmiki jak moshuja do 1 fantomasa, jeden pracuje w sciekach, drugi jest pattonowym onanista o umysle dziecka, chyba juz wiesz co robic.

Opublikowano

Miałem dokładnie to samo napisać co milan, tylko jeszcze użyć w zdaniu słów - kurwa, pedały i ja pierdole.Ale kawałek Wish jest fajny i możesz sobie posłuchać na youtubie.

Opublikowano

hurt to jedna z najbardziej przehajpowanych ballad, sluchac nie idzie.

a wish bawil za pierwszymi 20 razami.

Opublikowano

Nietypowo Obso ma rację, "Sin". Aczkolwiek "Head Like a Hole" też ma fajne momenty.

Reszta do piachu.

Opublikowano

Mnie się jeszcze podoba "With Teeth" i "Just Like You Imagine". Czyli posprawdzam wymienione przez was numery i zastosuję się do rady Milaneza.

Opublikowano

wish jest najlepsze skowerowane przez linking park

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Poszukuję jakichś kapel śpiewających po francusku. Z naciskiem na rock lub te lżejsze odmiany metalu.

Opublikowano
  W dniu 15.10.2010 o 16:51, Manga Ryu napisał(a):

Poszukuję jakichś kapel śpiewających po francusku. Z naciskiem na rock lub te lżejsze odmiany metalu.

Jedyne co mi od razu przyszło na myśl to Kyo.