tk___tk 4 795 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 sprawdź cover hurt w wykonaniu johnny'ego casha Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 No przecież znam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Sprawdź płyte Fragile oraz Broken EP ew. The Downward Spiral jak nie wejdzie to już nie wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 offtop ostatnio Bartosz widzialem Cie w galerii gdanskiej ,zjedzales z schodow. masz duzo kolczykow, nie? musiales to byc Ty Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Bartosz masz dużo kolczyków? Czy warto zapoznać się z twórczością Nine Inch Nails? Nie przyjmuję opinii użytkownika "szczurek". (pipi)a tam nie, The Fragile najlepsze, chociaż się dłuży, dwie płyty nie wyszły zbyt dobrze. Dużo instrumentali, wiele warstw dźwieku, ogólnie dla mnie bomba. Downward Spiral można obadać chociaż dużo tam takiego teenage angst i w ogóle czasami aż wstyd słuchać. Ze spokojniejszych polecam obadać "Still". Reszte można olać w sumie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Czy warto zapoznać się z twórczością Nine Inch Nails? Nie przyjmuję opinii użytkownika "szczurek". grzesiu, czy ja bym Cie kiedys okłamał? Daj sobie spokoj z NIN, skonczy sie na tym ze bedziesz chciał sciagnac wszystkie halosy zeby ladnie poukładac w katalogu, i to bedzie wszystko co pozytywnego Cie trafi. NiN to zespół z pseudoglebia, wszysrtko praktycznie jest przech,ujowe. Po paru dniach zachwytu nad paroma kawałkami przyjdzie znuzenie i rozdraznienie, pozniej bedziesz yebał zespoł na forach o grach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 offtop ostatnio Bartosz widzialem Cie w galerii gdanskiej ,zjedzales z schodow. masz duzo kolczykow, nie? musiales to byc Ty bartłomiej <_< mam w uszach tylko Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 nie, nie mam i nie bywam w trójmieście. Murder One - Some Things Are Better Left Unsaid szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Milan nie gadaj głupot. Nine Inch Nails warto brać chronologicznie- 1989: Pretty Hate Machine 1992: Broken EP 1994: The Downward Spiral 1999: The Fragile 2005: With Teeth Potem już można odpuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike Patton 5 Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Genialny zespół a raczej genialny artysta, bo mowa o Trencie Reznorze:) Download Spiral bez wątpienia najlepsza płyta, chociaż Broken też miecie:) Po Pattonie zespoł nr 2 moim rankingu:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 ok, masz zdania na plus dwoch gosci ktorzy wsadzaja na neta filmiki jak moshuja do 1 fantomasa, jeden pracuje w sciekach, drugi jest pattonowym onanista o umysle dziecka, chyba juz wiesz co robic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Junkhead 33 Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Miałem dokładnie to samo napisać co milan, tylko jeszcze użyć w zdaniu słów - kurwa, pedały i ja pierdole.Ale kawałek Wish jest fajny i możesz sobie posłuchać na youtubie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 hurt to jedna z najbardziej przehajpowanych ballad, sluchac nie idzie. a wish bawil za pierwszymi 20 razami. Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 perfect drug chyba najlepszy ich kawałek Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 sin Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Nietypowo Obso ma rację, "Sin". Aczkolwiek "Head Like a Hole" też ma fajne momenty. Reszta do piachu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 "Happiness in slavery" szmaty. Sami sie ryktujcie do piachu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Mnie się jeszcze podoba "With Teeth" i "Just Like You Imagine". Czyli posprawdzam wymienione przez was numery i zastosuję się do rady Milaneza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Horsey - Diet of Worms szukam Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 oraz White Drugs - Gold Magic Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 wish jest najlepsze skowerowane przez linking park Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Szukam kawałków Engine-EarZ Experiment http://www.youtube.com/watch?v=mbHzdG2bR1A&NR=1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Poszukuję jakichś kapel śpiewających po francusku. Z naciskiem na rock lub te lżejsze odmiany metalu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 http://www.myspace.com/tagadajones ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredna 2 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Poszukuję jakichś kapel śpiewających po francusku. Z naciskiem na rock lub te lżejsze odmiany metalu. Jedyne co mi od razu przyszło na myśl to Kyo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi