Skocz do zawartości

poszukuje...

Diabeu

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Chcę kupić ten album:

I nie wiem gdzie? Już mnie to wkur.wia. Gdzieś widziałem za 120 zł, ale nagle w linku "towar na zamówienie". Album z 2013 i nigdzie nie ma. W sumie kapela niszowa, nie wiem może bluber znasz jakieś sklepy internetowe z niszową muzą? :) Wolałbym polskie sklepy.

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano (edytowane)

Poszukuje dobrych płyt zespołów punkowych/oi. NIe znam się w ogóle na tym gatunku i co posprawdzać. Na razie mam za sobą Analogsów, Lumpex i Re wi zję

Edytowane przez asfalt
Opublikowano (edytowane)

Dzięki, zamówione, 55 zł z wysyłką!! Na amazonie chcieli 120 zł za wysyłkę ;).

W chu.ja walą, bo zamówienie niezrealizowane.

---

Chyba ktoś śledzi to forum, bo zmienili :)

Edytowane przez grzybiarz
  • 4 miesiące temu...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam, czy dziś są jakieś kapele, typu Dimmu Borgir, Cradle of Filth - melodyjny, klawiszowy pseudo black metal, który staje się coraz bardziej komercyjny?

Jest coś takiego, co słuchałem 10 lat temu?

Opublikowano (edytowane)

Witam, czy dziś są jakieś kapele, typu Dimmu Borgir, Cradle of Filth - melodyjny, klawiszowy pseudo black metal, który staje się coraz bardziej komercyjny?

Jest coś takiego, co słuchałem 10 lat temu?

Kurde, to w takim razie Borknagar to podstawa-

Arcturus- jak dla mnie absolutny muzyczny geniusz a ten album należy do jednego z moich ulubionych EVER

PS. żaden z tych bandów nie poszedł w tak zwaną komerchę.

Edytowane przez Masorz
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Zdaję se sprawę, że cel tematu jest trochę inny, ale zapytam: szukam nazwy zespołu, chyba Death/Thrash/Black Metalowego, coś w tych klimatach, z grafiką na okładce utrzymanej w niebieskich tonach, gdzie bodajże naga kobieta jest skrępowana przez dwóch gości i trzeci ma właśnie ją przeciąć toporem na pół, gdzieś w górskich krajobrazach, kobieta jest do nas tyłem, a kat przodem, faceci mają zakryte twarze.

Dziękuję za ewentualną pomoc.

• 1 rok później...
Opublikowano (edytowane)

Odkopuje temat. Nie wiem czy ktos pomoze, ale...

Piosenka miala tytul bodajze Ignition. Gral ja jakis death/grind metalowy zespol, najprawdopodobniej z Meksyku lub cos w tych klimatach. Teledysk byl w klubie i pelno dziwek itd tam bylo. Google i YT nie pomagaja. Wiec mozliwe ze cos zle zapamietalem :( Zespol mial dziwna nazwe (w zapisie).

Edytowane przez El Loco Chocko