Opublikowano 20 lipca 201410 l No co ty. Póki co chcę With Our Arms to the Sun. Nie mylić z With Arms Wide Open.
Opublikowano 9 sierpnia 201410 l Szukam nagrania z Live Aid 1985 zarówno brytyjskiego jak i amerykańskiego. Najlepiej w całości i oczywiście jak najlepszej jakości ;p
Opublikowano 25 września 201410 l Mam THROATS: s/t i split z Maths. Mógłby ktoś poratować sznurkami do innych splitów/kawałków z kompilacji?
Opublikowano 2 października 201410 l szukam cdka "Shadowland" tego zespołu w sensownej jakości8 lat temu piękna patologia była na ich występie we wrocławskiej Strefie Zero <3
Opublikowano 28 grudnia 201410 l The Haxan Cloak - Excavation, pomoże ktoś? Spuszczam się nad tą płytą już dobry miesiąc przy youtubowych odsłuchach, a nigdzie nie mogę znaleźć sznura.
Opublikowano 2 stycznia 201510 l http://rutracker.org/forum/index.php, najlepsze źródło w internecie Haxan Cloak, The – Excavation (2013) FLAC (tracks+.cue), lossless
Opublikowano 30 maja 20159 l Chcę kupić ten album: I nie wiem gdzie? Już mnie to wkur.wia. Gdzieś widziałem za 120 zł, ale nagle w linku "towar na zamówienie". Album z 2013 i nigdzie nie ma. W sumie kapela niszowa, nie wiem może bluber znasz jakieś sklepy internetowe z niszową muzą? Wolałbym polskie sklepy. Edytowane 30 maja 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 30 maja 20159 l U wydawcy: http://www.sepulchralproductions.com/collections/cd/products/gris-iletaituneforet €7.56 + ship, ale ship to sam sobie sprawdź, bo mi tak na szybko wychodzi brak opłaty, ale to by było zbyt piękne. inb4: nie polska, ale co za różnica w 21 wieku Edytowane 30 maja 20159 l przez Totamten
Opublikowano 30 maja 20159 l Dzięki, zamówione, 55 zł z wysyłką!! Na amazonie chcieli 120 zł za wysyłkę. Edytowane 30 maja 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 7 czerwca 20159 l Poszukuje dobrych płyt zespołów punkowych/oi. NIe znam się w ogóle na tym gatunku i co posprawdzać. Na razie mam za sobą Analogsów, Lumpex i Re wi zję Edytowane 7 czerwca 20159 l przez asfalt
Opublikowano 9 czerwca 20159 l Dzięki, zamówione, 55 zł z wysyłką!! Na amazonie chcieli 120 zł za wysyłkę .W chu.ja walą, bo zamówienie niezrealizowane. --- Chyba ktoś śledzi to forum, bo zmienili Edytowane 9 czerwca 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 17 października 20159 l masz lamusie osrany http://www.getrockmusic.net/29081-the-feral-trees-the-feral-trees.html
Opublikowano 17 października 20159 l wez ktos sciagnij i zrob reupload na jakis normalny host typu mediafire czy mega.co.nz bo z tego obesranego uploaded nie idzie dam plusa
Opublikowano 16 lipca 20168 l Witam, czy dziś są jakieś kapele, typu Dimmu Borgir, Cradle of Filth - melodyjny, klawiszowy pseudo black metal, który staje się coraz bardziej komercyjny? Jest coś takiego, co słuchałem 10 lat temu?
Opublikowano 17 lipca 20168 l Witam, czy dziś są jakieś kapele, typu Dimmu Borgir, Cradle of Filth - melodyjny, klawiszowy pseudo black metal, który staje się coraz bardziej komercyjny? Jest coś takiego, co słuchałem 10 lat temu? Kurde, to w takim razie Borknagar to podstawa- Arcturus- jak dla mnie absolutny muzyczny geniusz a ten album należy do jednego z moich ulubionych EVER PS. żaden z tych bandów nie poszedł w tak zwaną komerchę. Edytowane 17 lipca 20168 l przez Masorz
Opublikowano 23 lipca 20168 l Dyskografii Marduka od czasów mortuusowych, ew. samego Frontschwein. Jakość możliwie najwyższa, format mp3.
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l bootleg z GOD Kevina Martina oraz jakieś fajnej płyty na miarę albumu Alec Empire - Low on Ice.
Opublikowano 23 lutego 20178 l Zdaję se sprawę, że cel tematu jest trochę inny, ale zapytam: szukam nazwy zespołu, chyba Death/Thrash/Black Metalowego, coś w tych klimatach, z grafiką na okładce utrzymanej w niebieskich tonach, gdzie bodajże naga kobieta jest skrępowana przez dwóch gości i trzeci ma właśnie ją przeciąć toporem na pół, gdzieś w górskich krajobrazach, kobieta jest do nas tyłem, a kat przodem, faceci mają zakryte twarze. Dziękuję za ewentualną pomoc.
Opublikowano 27 czerwca 20186 l Odkopuje temat. Nie wiem czy ktos pomoze, ale... Piosenka miala tytul bodajze Ignition. Gral ja jakis death/grind metalowy zespol, najprawdopodobniej z Meksyku lub cos w tych klimatach. Teledysk byl w klubie i pelno dziwek itd tam bylo. Google i YT nie pomagaja. Wiec mozliwe ze cos zle zapamietalem Zespol mial dziwna nazwe (w zapisie). Edytowane 27 czerwca 20186 l przez El Loco Chocko