Skocz do zawartości

poszukuje...

Diabeu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdź płyte Fragile oraz Broken EP ew. The Downward Spiral jak nie wejdzie to już nie wejdzie.

Opublikowano

Bartosz masz dużo kolczyków?

Czy warto zapoznać się z twórczością Nine Inch Nails? Nie przyjmuję opinii użytkownika "szczurek".

(pipi)a tam nie, The Fragile najlepsze, chociaż się dłuży, dwie płyty nie wyszły zbyt dobrze. Dużo instrumentali, wiele warstw dźwieku, ogólnie dla mnie bomba. Downward Spiral można obadać chociaż dużo tam takiego teenage angst i w ogóle czasami aż wstyd słuchać. Ze spokojniejszych polecam obadać "Still".

Reszte można olać w sumie.

Gość _Milan_
Opublikowano

Czy warto zapoznać się z twórczością Nine Inch Nails? Nie przyjmuję opinii użytkownika "szczurek".

grzesiu, czy ja bym Cie kiedys okłamał?

Daj sobie spokoj z NIN, skonczy sie na tym ze bedziesz chciał sciagnac wszystkie halosy zeby ladnie poukładac w katalogu, i to bedzie wszystko co pozytywnego Cie trafi.

NiN to zespół z pseudoglebia, wszysrtko praktycznie jest przech,ujowe.

Po paru dniach zachwytu nad paroma kawałkami przyjdzie znuzenie i rozdraznienie, pozniej bedziesz yebał zespoł na forach o grach.

Opublikowano

offtop

ostatnio Bartosz widzialem Cie w galerii gdanskiej ,zjedzales z schodow. masz duzo kolczykow, nie?

musiales to byc Ty

bartłomiej <_< mam w uszach tylko

Gość _Milan_
Opublikowano

ok, masz zdania na plus dwoch gosci ktorzy wsadzaja na neta filmiki jak moshuja do 1 fantomasa, jeden pracuje w sciekach, drugi jest pattonowym onanista o umysle dziecka, chyba juz wiesz co robic.

Opublikowano

Miałem dokładnie to samo napisać co milan, tylko jeszcze użyć w zdaniu słów - kurwa, pedały i ja pierdole.Ale kawałek Wish jest fajny i możesz sobie posłuchać na youtubie.

Gość _Milan_
Opublikowano

hurt to jedna z najbardziej przehajpowanych ballad, sluchac nie idzie.

a wish bawil za pierwszymi 20 razami.

Gość Grzegosz
Opublikowano

Mnie się jeszcze podoba "With Teeth" i "Just Like You Imagine". Czyli posprawdzam wymienione przez was numery i zastosuję się do rady Milaneza.

• 4 tygodnie później...