DaBig 1 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 Nie wiem co jest grane. Po zabiciu 3 pierwszych celów i powrocie do siedziby głównej, boss mi wskazuje kolejne trzy cele - w Damaszku, Acre i Jerusalem - po czym mam pogadać z miejscowymi szefami kryjówek. Co też robię, ale nadal część mapek mam zamglonych, pomimo, że mogę się po nich poruszać. Nie widzę na nich żadnych ikon "view points" czy innych zadań. Mogę natknąć się na uratowanie cywila, ale wszystko na mapce jest zamglone. O co chodzi? Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 Musisz odnaleźć w danej dzielnicy (tej zamglonej do której masz dostęp) view point. Dopiero, gdy wespniesz się na dany punkt, odkryje Ci się kilka innych view pointów, jakieś zadania itp ;] Cytuj
wasu77 0 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 No bo najpierw musisz 'wlasnorecznie' wspiac sie na jakis view point i dopiero wtedy zostana inne ukazane.. Cytuj
Gość Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 (edytowane) Jestem przy przedostatnim zadaniu, w którym musze udać się do Asfur tylko jak to zrobić jak chce przejechać przez brame pokazują mi się tylko duże miasta do teleportacji. Jak tam dojechać ? Edytowane 19 marca 2008 przez jasiopatryk Cytuj
Thompson 0 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 Teleportuj sie do Kingdom, a potem już reszte drogi na koniu. Cytuj
Gość Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 (edytowane) Wielkie dzięki. Mam jeszcze jedno pytanie. Jak wykonam ostatnią walke będe mógł potem jeszcze zdobyć pozostałe osiągnięcia bez rozpoczęcia całej gry od nowa ? Edytowane 19 marca 2008 przez jasiopatryk Cytuj
marshall 0 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 Bedziesz mogl bez problemu z wyjatkiem " Conversationalist Go through every dialog with Lucy. Jesli oczywiscie go nie zdobyles w czasie pierwszego ukonczenia. Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 Słuchajcie, a czy jest coś takiego, jak OST z Assassina? Cytuj
Gość Soul Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 Słuchajcie, a czy jest coś takiego, jak OST z Assassina? Jest ,zapraszam do działu Muzyka Gracza. Cytuj
McDriv3r 0 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 Zaciolem sie w 4 blocku.Nie mam zadnych misji oprocz tego ze jak wybiore jakies miasto to pokazuje mi ze mam isc do lepkow.Ide i gadam z kazdym i nic nie idzie do przodu:| Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 Odblokowały się niedostępne dotąd dzielnice w każdym z miast, więc wbij się na nieodkryty dotąd teren i ogarnij View Pointy - skuteczność gwarantowana Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Po co są te flagi? Dają coś poza achv? Czy niebieski pokój prze każdym etapem jest koniecznościa - rozumiem, ze gra się jeszcze dogrywa. Cos wtedy trzeba robić? Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Flagi tylko dla achiva, a w niebieskim pokoju gra sie dogrywa... możesz sobie wtedy poćwiczyć skoki Nie macie może jakiegoś sposobu na zabicie ostatniego bossa. Tego templeariusza z eskortą innch tempeariuszy. Zawsze mnie dopadają i zaciukają. Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Dokonujesz kradzieży kieszonkowej na przechodniach. Są to dwa rodzaje kolesie: w kapturach i półłyse grubaski z dwoma sakiewkami u pasa. Jako jedyni z przechodniów automatycznie są podświetlani jak ich mijasz. Wtedy ich namierzasz (LT) i od tylca dokonujesz pickpocket (B). Jak się gościu skapuje lub cie zauważy, to się z nim boksujesz. Często do takiego gostka podłączają się inni. Ja miałem przyjemność boksować się z 3 na raz Cytuj
Osaka 4 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Chodzą tacy faceci z bandanami na łbach i malymi torbami przywiązanymi do pasa. Są dość dużej postury. Musisz ich okraść, tak jak robisz zadania Pickpocket. Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Dzięki dzięki Właśnei się zastanawiałem dlaczego są podswietlani. Gierka coraz bardziej wciąga. Jestem w trzecim mieście, wykonuje wszystkie zadania i nie jest źle. Prawda, ze wieje schematami, ale jeszcze mi to nie przeszkadza - zresztą kto powiedział, ze życie assasyna nie bylo schematyczne Cytuj
Osaka 4 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Flagi tylko dla achiva, a w niebieskim pokoju gra sie dogrywa... możesz sobie wtedy poćwiczyć skoki Nie macie może jakiegoś sposobu na zabicie ostatniego bossa. Tego templeariusza z eskortą innch tempeariuszy. Zawsze mnie dopadają i zaciukają. Tutaj mogą być lekkie spojlery odnośnie ostatniego zadania : Jak atakuje Cię ta grupka to dawaj im wyprowadzać ciosy i zawsze skupiaj się na jednym templariuszu. Wybijaj ich po koleji. Oni potrafią blokować większość Twoich ataków, ale nie tego "super ciosu" Tylko najpierw musisz ich troche zranić, bo inaczje będą dostawać tylko z kopa na klate. A jak już wyjdzie final boss to będzie banał, cały czas go atakuj. Ja przyparłem go do kąta i tam napieprzałem jak popadnie, w końcu padł. Cytuj
Osaka 4 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 No tak mi się napisało. Nie wiedziałem jak to określić. Ten taki unik, co przeskakuje do scenki i w jakiś widowiskowy sposób Altair wbija miecz klientowi w różne partie ciała. Nie pamiętam jak to się nazywa. Dawno w to nie grałem już Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Aha, rozumiem. Wiem o co chodzi. Myślałem, że pod słowem "supercios" kryje się jakiś extra-hiper-z półobrotu-i wyskoku cios Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Wiem, ze niezbyt dobre miejsce ale spytam. Czy na ps3 takze uswiadcze "niebieski pokoj" w celu doladowania danych? Cytuj
Blim 0 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Wiem, ze niezbyt dobre miejsce ale spytam. Czy na ps3 takze uswiadcze "niebieski pokoj" w celu doladowania danych? Z tego co mi wiadomo tak. Ale na własne oczy nie widziałem. A zobaczyć to uwierzyć Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Czy jak mam cały pasek energi to ratowanie cywili i wchodzenie na wieże przydaje sie do czegoś? Chodzi mi o to, czy jak będe zbierał te punktty 1\15 to czy pojawią się jakieś nowe możliwości\bronie. Na początku grania po otrzymaniu awansu w siedzibie, dostałem potem go znowu za te punkty. Czy flagi, teutoni etc będą się odnawiać za każdym rozpczęciem gry od nowa, czy już nie? Tak pytam jka bym kiedyś nie miał co robici achv by mi siezachciało robic. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi