Blim 0 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Dostaniesz achievementy i nic więcej. Raz zebrana flaga już więcej się nie pojawi na Twoim profilu. Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Dzięki. Nie kminie tylko czy ta odpowiedź tyczy też ratowania cywili i zdobywania jakiś nowych mozliwości? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Opublikowano 22 kwietnia 2008 mam pytanie jestem w memory block 3 a w nr 2 zostalo mi do uratowania paru ciwili bede mogl do tego pozniej wrocic i ich uratowac ? i czy musze zaladowac memory block 2 i wtedy ? pozdro Cytuj
Kurzawka_ 0 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Opublikowano 22 kwietnia 2008 dopóki nie ksonczysz gry masz wsyztskie miasta i dzielnice otwarte wiec mozesz wrocic bez problemu i robic high points i cywili. Cytuj
Blim 0 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Po skończeniu gry też nie ma z tym żadnego problemu.. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 21 maja 2008 Opublikowano 21 maja 2008 polygamia informuje ze nowe wydania na 360 zawieraja jezyk PL Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 (edytowane) polygamia informuje ze nowe wydania na 360 zawieraja jezyk PL "(...)Assassin’s Creed już wkrótce pojawi się w pełnej polskiej wersji językowej na konsolę Xbox 360! W Polsce będzie to dopiero szósta gra na konsolę Xbox 360, która jest w pełni spolonizowana – zawiera polskie głosy oraz napisy. W nagraniach wzięli udział gwiazdorzy polskiego kina: Daniel Olbrychski, Borys Szyc, Krzysztof Kowalewski, Jarosław Boberek oraz Jacek Kopczyński (jako Altair). Informacje o dacie premiery oraz cenie podamy już wkrótce.(...)" http://www.cenega.pl/?ID=6024 Raczej dopiero będą, ciekawe czy będzie można ściągnąć path do starych wersji, a jak nie, to czy będzie nabijać osobno GameScore. Kurde teraz niewiem czy w to grać, słabo znam angielski i chętnie bym posłuchał co tam gadają ^_^ Edytowane 23 maja 2008 przez alexx-1 Cytuj
miki77 16 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 Mój kumpel wysłał maila do Cenegi i dowiedział się, że nie mają w planach patcha spolszczającego. Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 tylko niech nie licza na oszolamiajaca sprzedaz. wiekszosc ludzi juz przeszla i zapomniala o tym tytule. troszke za pozno na wydawanie polskiej wersji. jesli pomysla o patchu, nawet platnym (tylko bez przesady) to z checia zagram jeszcze raz. Cytuj
Blim 0 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 tylko niech nie licza na oszolamiajaca sprzedaz. wiekszosc ludzi juz przeszla i zapomniala o tym tytule. troszke za pozno na wydawanie polskiej wersji. jesli pomysla o patchu, nawet platnym (tylko bez przesady) to z checia zagram jeszcze raz. Z komentarzy jakie słyszałem na Live! od ludzi grających w polską wersję na PC, mogę Ci powiedzieć, że nawet jeżeli patch będzie za darmo to nie fatyguj się. Cytuj
wujakamil 1 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 Z przyjemnością zagram w spolszczoną wersję Assasina Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 24 maja 2008 Opublikowano 24 maja 2008 ciekawe jak z cena... oby nie dowalili 150-200zl... Cytuj
Baton_Forever 0 Opublikowano 24 maja 2008 Opublikowano 24 maja 2008 Assassin's Creed Po Polsku Assassin's Creed PO POLSKU NA X360 [ o wersji na PS3 brak informacji ] Cytuj
Mati_Siepacz 0 Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 trochę za poźno na taki ruch.. każdy już dawno to przeszedł mi tam polski nie pasuje w tej grze.. najlepszy byłby arabski dubbing z angielskimi napisami Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 Ja w ogóle nie lubię spolszczeń - wszystkich, prócz napisów. Plastikowe głosy, gadające z takim przejęciem jakby właśnie zobaczyli Maximmusa, wciąż te same głosy, przemianowane nazwy lokacji... Bez sensu. Ale na pewno obadam u kogoś spolszczenie, żeby się pośmiać Cytuj
Gość tk Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 jeżeli spolszczenie to co na pc to ja podzękuje. a w ogóle to grałem to u kolegi. skakanie do siana niezły patent - jaram się. a tak to chu.joza. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 jeżeli spolszczenie to co na pc to ja podzękuje. a w ogóle to grałem to u kolegi. skakanie do siana niezły patent - jaram się. a tak to chu.joza. nawet to sie szybko nudzi ;f Cytuj
Pijany 0 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 Gra jest nudna jak flaki z olejem, w dodatku strasznie pokręcona fabuła. Jest parę fajnych patentów, ale ogólnie to zmarnowany potencjał. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 Gra jest nudna jak flaki z olejem, w dodatku strasznie pokręcona fabuła. Jest parę fajnych patentów, ale ogólnie to zmarnowany potencjał. Popieram . Zawsze myślałem, że ludzie którzy narzekaja na AC przesadzają. Pierwsze 6h wytrzymalem i gralo sie milo ale później szło zasnąć, sprzedałem shit. Absolutnie nie polecam... Cytuj
Pijany 0 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 Zaciołem sie w 4 memory. Po zabiciu Tallala, mam teraz mozliwosc przenosic sie do kazdego miasta bez koniecznosci jazdy koniem. Musze zabic Abu'la Nuqouda. Do ktorego miasta pojechac, co trzeba zrobic zeby go znalesc ? Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 miasta w ktorych masz kogos zabic maja zawsze przy nazwie taka gwiazdke bodajze Cytuj
Nightmare90 25 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 Schemat jest prosty zaliczyć pkt widokowe i odwiedzić wszystkie misje a na końcu udać sie do swego informatora który daje te piórka. Ps. Choc po kilku godzinach gry zrobiło sie strasznie nudno , a sama rozgrywka była banalna jak gra dla dzieciaka to i tak miło sie przy niej bawiłem. Cytuj
Uszator 0 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 Generalnie podzielam opinie poprzedników. Gra choć bardzo ładna i z początku wciągająca po kilku misjach zaczyna robić się straaaaszliwie schematyczna (zabij bosa w koło Macieju, zupełnie jak w Crackdown). Bieganie po dachach to po prostu majstersztyk, podobnie jak jazda konna (nie ma to jak szarża z mieczem w dłoni na zwarty oddział templariusz). Naprawdę szkoda ze tak tę grę "oszpecono" powtarzaniem cały czas tego samego Cytuj
Masher 2 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 No cóż gra owszem jest schematyczna ale fabuła jest według mnie dobra (jak nie świetna ). Tylko czekać na część drugą. Mam nadzieje że da Ubi do myślenia opinia na temat schematyczności i to jakoś poprawią. Cytuj
Uszator 0 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 fabuła jest według mnie dobra (jak nie świetna ). Tylko czekać na część drugą. Wczoraj przeszedłem ostatni etap i przyznaję racje przedmówcy Tylko to zakończenie jest dość przebiegłe (zmusza na chama do kupienia kolejnej części) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi