D.B. Cooper 3 067 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 mam do zrobienia cos w 3 miastach(Damaszek,Akka,Jerozolima) tylko nie wiem co. Mam pokazany punkt zeby isc do biura to ide,gadam z kolesiem i co dalej? nie ma zadnego punktu na mapie pokazanego. Wdrapalem sie na wszystkie punkty i uratowalem wszystkich mieszkancow i nic. wie ktos ocb? Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 zebrać informacje musisz. podsłu(pipi)esz, podpierniczasz listy, wymuszasz zenania itd. w menu mapy powinieneś mieć co i gdzie, tym bardziej że view pointy zrobiłeś. opcjonalnie jeżeli już to zrobiłeś to likwidacja celu pozostaje. Cytuj
D.B. Cooper 3 067 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 juz wszystko gra. jeden punkt obesrwacyjny nie byl na mapie oznaczony,ale juz go znalazlem. Cytuj
D.B. Cooper 3 067 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 (edytowane) musze dostac sie do Arsafu tylko teren jest nie dostepny jak go odblokowac? to chyba ostatnia misja Edytowane 5 lutego 2010 przez Damian. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 jest dostepny ,jedź do KONGDOM i na mapie w dolnej części bedziesz miał pokazany Arsalu. Cytuj
D.B. Cooper 3 067 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 tak wiem,ze to tam jest,ale dojezdzam tam i wyskakuje mi,ze obszar pamieci jest niedostepny Cytuj
canuks 63 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 no to albo nie wykonałeś wszystkich misji poprzedzających ,ale jak dostałeś informacje ze musisz się tam udać to pewnie je wykonałeś Czyli pozostaje opcja z nie odkrytym punktem widokowym. Cytuj
D.B. Cooper 3 067 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 o ku,rwa zla droga jechalem juz git jest Cytuj
dzesiino 2 Opublikowano 22 lutego 2010 Opublikowano 22 lutego 2010 Witam mam problem z AC 1 Na xboxa360 jestem w acce jak i Damaszku pokazuje mi blok 5 na mapie nie ma żadnych zadań przeszedłem całe miasto i nie ma dodatkowych ukrytych widoków zeby po nich pokazały się jakieś dodatkowe miejsca , czy ktoś może wie jak to rozwiązać lub co należy zrobić ?? .Przejrzałem temat ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie , mam nadzieje ze wy mi poradzicie Cytuj
nuke` 2 Opublikowano 23 lutego 2010 Opublikowano 23 lutego 2010 (edytowane) szukaj zadań pobocznych na mapie (tak będziesz musiał robić przed każdym zabójstwem) rozglądając się w tych rejonach co podali informatorzy(jak masz wersje z dubbingiem to szybko znajdziesz), coś podsłuchać trzeba, ukraść.. Edytowane 23 lutego 2010 przez nuke` Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi