Skocz do zawartości

Kane & Lynch: Dead Men

Butcher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no jak dla mnie to najbardziej irytujacy moment w grze. typa rozwalilem z ziemi :]

a sama gra swietna. kliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimat, fabula, fajne postaci, troche zwalone przyleganie do sciany i celowanie ale da sie przelknac ;] jest jakies inne zakonczenie?

Zakończenia są dwa.

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

Jak przejsc misje na hawajach zaraz po otrzymaniu wsparcia od tych typow co z budynku wychodza?

Chowam sie za murkiem i spokojnie zabijam kolesi ale zawsze szybko moi ludzie giną, wybiegam, robie zastrzyk bedac pod duzym ostrzalem i nie zdaze sie schowac bo gine

Probowalem na easy i dalej nie moglem tego przejsc

Rzucilem gre na polke ale pomyslalem ze byloby milo zobaczyc zakonczenie

pomozcie

Gość Albert Wesker
Opublikowano

sprobuj wejsc do budynku po prawej, z gory wszystkich elegancko wystrzelasz :D no i latwo zdejmiesz smiglowiec (chyba bo dokladnie nie pamietam co to bylo ;) )

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

Ja jeszcze do walki ze smiglowcem nie doszedlem

Tylko jakies moze z 2 razy przelecial nad glowa.

Jestem na pierwszej wiekszej rozrobie po spotkaniu tej wiekszej grupy sojusznikow ktorzy bardzo szybko umierali.

Ulica po lewej, murek i sciany po prawej i duzo przeciwnikow.

Gość Albert Wesker
Opublikowano

nom, a kawaleczek dalej po prawej jest budynek, wbiegnij do niego, pozabijaj wszystkichw budynku i z gory wszystkich mozesz wystrzelac

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

O co chodzi z Carlosem, tam gdzie 1 raz dostaje sie snajpe?

ja ide gora rozwalam wszystkich a on caly czas stoi w 1 miejscu, jak chce isc dalej to nie moge to postac sie sama zawraca i cos carlos mowi zebym mu dal jakies instrukcje czy cos takiego

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

It's me again

Jak przejsc moment gdzie siedzi corka Kane'a i po filmiku jak sie zaczne biec zeby sie skitrac gdzies to mnie od razu zabijaja

a jak nic nie robie to tez gine??

Gość Albert Wesker
Opublikowano

musisz strzelic w ladunek wybuchowy, ogladaj dokladnie filmik, Kane sie patrzy w tym kierunku w pewnym momencie

Gość Albert Wesker
Opublikowano

no wlasnie tez mi sie wydawalo ze mina ale nie chcialem strzelic babola ;) (co i tak sie nie udalo :D)

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

ja myslalem ze on patrzy na zwloki carlosa ;]

• 2 tygodnie później...
Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

Nic z tym nie mozesz zrobic, po wyjsciu z gry musisz zaczynac od poczatku cala misje

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

Jest zapowiedziana?

Jak tak to fpytke bo to narazie najlepsza gra w jaka gralem na x'ie

Opublikowano
Aby dostać achivmenta za co-opa trzeba grać Kanem, Lynchem, czy nie ma to znaczenia ?

Achievemnta za samego co-opa zgarniesz grając dowolnym z bohaterów, ale w grze są jeszcze 2 osiągniecia:

1) Berserkopath

2) Bullseye

które zdobyc mozna tylko grając Lynchem.

Opublikowano

Kurde nie zrozmiałem trochę fabuły. Co Kane miał w tej walizce co zwałował ja na Retomoto Tower ? Coś tam zrozumiałem, że zdradził swoich ziomków (porzucił). Sorrki za lamerskie pytanko, ale ktoś mi może wytłumaczy.