charlesz 0 Opublikowano 15 stycznia 2008 Opublikowano 15 stycznia 2008 no jak dla mnie to najbardziej irytujacy moment w grze. typa rozwalilem z ziemi :]a sama gra swietna. kliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimat, fabula, fajne postaci, troche zwalone przyleganie do sciany i celowanie ale da sie przelknac ;] jest jakies inne zakonczenie? Zakończenia są dwa. Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 15 stycznia 2008 Opublikowano 15 stycznia 2008 i rozumiem, ze trzeba przejsc gre na hard zeby zobaczyc drugie? ;] or łot Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 Jak przejsc misje na hawajach zaraz po otrzymaniu wsparcia od tych typow co z budynku wychodza? Chowam sie za murkiem i spokojnie zabijam kolesi ale zawsze szybko moi ludzie giną, wybiegam, robie zastrzyk bedac pod duzym ostrzalem i nie zdaze sie schowac bo gine Probowalem na easy i dalej nie moglem tego przejsc Rzucilem gre na polke ale pomyslalem ze byloby milo zobaczyc zakonczenie pomozcie Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 sprobuj wejsc do budynku po prawej, z gory wszystkich elegancko wystrzelasz no i latwo zdejmiesz smiglowiec (chyba bo dokladnie nie pamietam co to bylo ) Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 Ja jeszcze do walki ze smiglowcem nie doszedlem Tylko jakies moze z 2 razy przelecial nad glowa. Jestem na pierwszej wiekszej rozrobie po spotkaniu tej wiekszej grupy sojusznikow ktorzy bardzo szybko umierali. Ulica po lewej, murek i sciany po prawej i duzo przeciwnikow. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 nom, a kawaleczek dalej po prawej jest budynek, wbiegnij do niego, pozabijaj wszystkichw budynku i z gory wszystkich mozesz wystrzelac Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 O co chodzi z Carlosem, tam gdzie 1 raz dostaje sie snajpe? ja ide gora rozwalam wszystkich a on caly czas stoi w 1 miejscu, jak chce isc dalej to nie moge to postac sie sama zawraca i cos carlos mowi zebym mu dal jakies instrukcje czy cos takiego Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 Musisz iść górą wybić wszystkich na dole i w puste miejsca (gdzie już przeciwników wybiłeś ze snajpy) go posyłać przyciskiem B Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 It's me again Jak przejsc moment gdzie siedzi corka Kane'a i po filmiku jak sie zaczne biec zeby sie skitrac gdzies to mnie od razu zabijaja a jak nic nie robie to tez gine?? Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 14 czepter gdzies, ona na murku siedzi Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 musisz strzelic w ladunek wybuchowy, ogladaj dokladnie filmik, Kane sie patrzy w tym kierunku w pewnym momencie Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 jak pamietam to jest mina a nie ladunek wybuchowy Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 no wlasnie tez mi sie wydawalo ze mina ale nie chcialem strzelic babola (co i tak sie nie udalo ) Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 ja myslalem ze on patrzy na zwloki carlosa ;] Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 jak pamietam to jest mina a nie ladunek wybuchowy jakby nie było to mina jest ładunkiem wybuchowym:f Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 Jak tu się savuje bo ciągle jak wychodze z gry musze zaczynać charpter od początku ??? Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 Nic z tym nie mozesz zrobic, po wyjsciu z gry musisz zaczynac od poczatku cala misje Cytuj
bomberman 0 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 gierka kozak czekam na 2 czesc:D Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 Jest zapowiedziana? Jak tak to fpytke bo to narazie najlepsza gra w jaka gralem na x'ie Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 29 lutego 2008 Opublikowano 29 lutego 2008 Aby dostać achivmenta za co-opa trzeba grać Kanem, Lynchem, czy nie ma to znaczenia ? Cytuj
elimiko 1 Opublikowano 1 marca 2008 Opublikowano 1 marca 2008 Aby dostać achivmenta za co-opa trzeba grać Kanem, Lynchem, czy nie ma to znaczenia ? Achievemnta za samego co-opa zgarniesz grając dowolnym z bohaterów, ale w grze są jeszcze 2 osiągniecia: 1) Berserkopath 2) Bullseye które zdobyc mozna tylko grając Lynchem. Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 1 marca 2008 Opublikowano 1 marca 2008 Te już zrobiłem odpalając poszczególne misje. Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 4 marca 2008 Opublikowano 4 marca 2008 Kurde nie zrozmiałem trochę fabuły. Co Kane miał w tej walizce co zwałował ja na Retomoto Tower ? Coś tam zrozumiałem, że zdradził swoich ziomków (porzucił). Sorrki za lamerskie pytanko, ale ktoś mi może wytłumaczy. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 4 marca 2008 Opublikowano 4 marca 2008 tu masz sytuację jak z Ronina, nie wiadomo co tam jest Cytuj
Swiechu 0 Opublikowano 4 marca 2008 Opublikowano 4 marca 2008 "We got it?" "Yeah, we definetely got it..." W walizce to diamenty w K&L były, nie? "it's beautiful..." Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi