Skocz do zawartości

Reaktywacja sceny?

Di

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Eeeee ja bede gral jak gre kupie a ze teraz mam inne wydatki to kupie dopiero nie wiem we wrzesniu ale jak cos to sie on-line bede mogl zmierzyc oczywiscie o ile bedzie to (pipi) dzialac jakotako na ps3 bo granie w SC na p2p mija sie z celem ...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dobra Wrocławska sceno, wychodź z ukrycia bo chciałbym z kimś w końcu zagrać w tą grę:P. Oczywiście mowa o offline.

Hehe, to samo mogę powiedzieć do łódzkiej sceny - nie wierzę że ja jedyny w Łodzi kupiłem tę grę...Moja Tira jest już gotowa do wyjścia z cienia! :P

Gość Kasandra
Opublikowano
Dobra Wrocławska sceno, wychodź z ukrycia bo chciałbym z kimś w końcu zagrać w tą grę:P. Oczywiście mowa o offline.

Aramis nie fafikuj, bo zapraszałem Cie ostatnio do siebie.

A w piątek pozostaje opcja Camus.

Tak że wychodź z ukrycia i gramy.

;)

Opublikowano

Ja chętnie moge podskoczyć do Wrocka na jakieś 2-3 dniowe granie w calibe :catfight: ^^ bo na 1 dzien to mi sie nie opłaca jechac (i zaraz wracac :blackeye: ) z takimi połonczeniami ;/ - chyba ze cos sie zmieniło w tej kwestji, choc wątopie ale bym musiał spr.

Gość Kasandra
Opublikowano
Ja chętnie moge podskoczyć do Wrocka na jakieś 2-3 dniowe granie w calibe :catfight: ^^ bo na 1 dzien to mi sie nie opłaca jechac (i zaraz wracac :blackeye: ) z takimi połonczeniami ;/ - chyba ze cos sie zmieniło w tej kwestji, choc wątopie ale bym musiał spr.

W ten piątek gramy u Camusa w Brzegu. Całą noc i w sobote rano pewnie też.

Sobote niestety mam już zajętą. Kolejny weekend niestety też.

Proponuję wstępnie weekend 27-28 września. Moglibyśmy pograć od piątku do niedzieli rana. Aramis i Kati mysle że by też wpadli. Chyba ze masz ochotę przyjechac w piątek do Camusa.

Pozdro

Opublikowano

Cameel, Aramis - zakładam że wybieracie się na ten turniej we Wrocławiu? Jeśli tak, to może warto coś przy tej okazji skręcić? Ja prawdopodobnie się tam pojawiam, a że Cameel wspominał jakiś czas temu o możliwości ewentualnego "zameldowania" się u niego...

Gość Kasandra
Opublikowano (edytowane)
Cameel, Aramis - zakładam że wybieracie się na ten turniej we Wrocławiu? Jeśli tak, to może warto coś przy tej okazji skręcić? Ja prawdopodobnie się tam pojawiam, a że Cameel wspominał jakiś czas temu o możliwości ewentualnego "zameldowania" się u niego...

Jak najbardziej podtrzymuję swoją propozycję.

Z racji tego, że wynajmuję tylko jeden pokój trzeba będzie sie skompresować, ale parę osób spokojnie mogę przyjąć na after-party.

No chyba że ktoś miałby lepsze warunki (Kati?, Aramis?), ale jak przenocować Amer spokojnie u mnie możesz.

Jeśli bedzie to u mnie, to licze, maks 10 osób może wejsc, na granie, nocować może hmm z własnymi spiworami jakieś 6.

Edytowane przez Kasandra
Opublikowano

W moim wypadku w grę wchodzą TYLKO weekendy:).

A kto w ogóle będzie u Camusa? Może, podkreślam może się skusze.

Co do turnieju we Wrocku to jasne, mam zamiar wpaść, ALE jest to bardzo niefortunny weekend bo być może moja grupa zaczyna zajęcia w pierwszy weekend października właśnie i może być ciężko.

Nie chce mi się jechać do sekretariatu po grafik zajęć xD.

Opublikowano
W ten piątek gramy u Camusa w Brzegu. Całą noc i w sobote rano pewnie też.

Sobote niestety mam już zajętą. Kolejny weekend niestety też.

Proponuję wstępnie weekend 27-28 września. Moglibyśmy pograć od piątku do niedzieli rana. Aramis i Kati mysle że by też wpadli. Chyba ze masz ochotę przyjechac w piątek do Camusa.

Pozdro

Ale nie fart ;/ 12 mam poprawke o 16 i 27 teraz tez bo przesuneli z 23 ... no chyba zebym sie przytułał w sobote 27 wieczorem i byśmy pograli do niedzieli popołudnia. Ewentualnie w jakieś inne dni, ale pewnie wam nie bedzie pasować.

Gość Kasandra
Opublikowano
Ale nie fart ;/ 12 mam poprawke o 16 i 27 teraz tez bo przesuneli z 23 ... no chyba zebym sie przytułał w sobote 27 wieczorem i byśmy pograli do niedzieli popołudnia. Ewentualnie w jakieś inne dni, ale pewnie wam nie bedzie pasować.

Ta sobota wieczór może być. Zobaczymy jak innym przypasuje.

Opublikowano

Czyli 27 ;] to ja bym był tak 21:16, przynajmniej z tego co narazie sprawdziłem. Jak cos to sie dokładnie dogadamy jeszcze.

Gość Kasandra
Opublikowano

Czyli 27 ;] to ja bym był tak 21:16, przynajmniej z tego co narazie sprawdziłem. Jak cos to sie dokładnie dogadamy jeszcze.

No i gra.

Szczegóły dogadamy na GG.

Mam nadzieję ze Aramis i Kati wpadną.

Opublikowano (edytowane)

Ups moja wizyta u camusa jutro (czyli w piątek) wieczorem jest uzależniona od jutrzejszego dnia. Być może będę musiał w sobotę iść do pracy kurde. Nadzieja jest - jutro będę żebrał u szefa o urlop:P

Edytowane przez Aramis
Gość Kasandra
Opublikowano (edytowane)
Ups moja wizyta u camusa jutro (czyli w piątek) wieczorem jest uzależniona od jutrzejszego dnia. Być może będę musiał w sobotę iść do pracy kurde. Nadzieja jest - jutro będę żebrał u szefa o urlop:P

Niestety wizyta u Camusa nie wyszła, bo genialny Camus obciął sobie kawałek kciuka krajalnicą i jest kontuzjowany :)

Borys wpada dzisiaj do mnie, na nockę, więc jak chcesz to podbijaj do mnie.

Gra ktoś dobrze w Calibura we Wrocku?

Zalezy co rozumiesz przez dobrze, z graczy jeżdzących na turnieje we Wrocku możesz spotkac mnie i Aramisa i Kati.

Aczkolwiek nie wiem czy będziesz chciał grac ze mną, bo jak ostatni raz graliśmy (czasy SC2), to po przegranej powiedziałes mi że ta gra jest zje.bana. A gdy spytałem dlaczego, powiedziałeś że jak bede kiedyś na Twoim poziomie, to zrozumiem. Niestety, dalej nie rozumiem, więc chyba nie wszedłem na Twoj poziom.

Ale mimo to, jak chcesz pograć w jakiś weekend, to daj znać.

Pozdro

Edytowane przez Kasandra
Opublikowano

heh, ja już jestem na emeryturze grania, więc na pewno nie gram w SC tak jak kiedyś. A Calibur zawsze będzie zje.bany, bo to Calibur :D wszystkie bijatyki są zje.bane także się nie spinaj. Ja z chęcią pogram.

Gość Kasandra
Opublikowano
heh, ja już jestem na emeryturze grania, więc na pewno nie gram w SC tak jak kiedyś. A Calibur zawsze będzie zje.bany, bo to Calibur :D wszystkie bijatyki są zje.bane także się nie spinaj. Ja z chęcią pogram.

Nie no spoko, ja sie nie spinam, ale ta historia akurat tkwi mi w głowie :)

Jak coś, to wyślij mi na PM swoje GG, to się zgadamy w kweestii terminu.

Opublikowano (edytowane)
Mashter usłyszał, że 2K,B Mitsa juggle'uja i od razu zachciało mu się grać w SC4.

:D:D:D:D:D:D

Nawet kupiłem już grę :) - zaraz do practice wchodzę :P

Edytowane przez mashter
Gość Kasandra
Opublikowano

Szykuje granie w w weekend 26-28 września, mashter jak masz ochotę wpaść w któryś dzień, to zapraszam.