Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jak nie wysyłają do Polski to w jaki sposób mam kupić Fanateca CSR lub GT2? ma ktoś jaki pomysł?

Jakaś ciocia w cywilizowanym kraju :P. Fanatec wyśle do cioci, a ciocia do Ciebie ;)

• Odpowiedzi 52
  • Wyświetleń 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tak naprawdę jeśli chcesz w miarę komfortowo pograć to jedyny słuszny wybór to kiera Fanatec-a ale po pierwszej już jej nie produkują, a po drugie używki chodzą coś koło 1tys. zł Kiera od Ms nie jest

• Ta kierownica od Mad Catza nie ma force feedbacka, ani wibracji. Co prawda jest nieźle wykonana, ale wcale tak fajnie się na niej nie gra. No i cena za tak prosty produkt jest wysoka.

• Ja od siebie dodam jeszcze, że spośród kierownic MS a Logitech DriveFX ZDECYDOWANIE wybrałbym tą drugą. Oba sprzęty miałem i oba bardzo długo testowałem. Kierownica Logitecha jest lepiej wykonana, ma

Opublikowano

Jak nie wysyłają do Polski to w jaki sposób mam kupić Fanateca CSR lub GT2? ma ktoś jaki pomysł?

Jakaś ciocia w cywilizowanym kraju :P. Fanatec wyśle do cioci, a ciocia do Ciebie ;)

W sumie mam ciotke w Berlinie pewnie tam maja