Michał102 870 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Jak nie wysyłają do Polski to w jaki sposób mam kupić Fanateca CSR lub GT2? ma ktoś jaki pomysł? Jakaś ciocia w cywilizowanym kraju . Fanatec wyśle do cioci, a ciocia do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza
nie versal 6 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Jak nie wysyłają do Polski to w jaki sposób mam kupić Fanateca CSR lub GT2? ma ktoś jaki pomysł? Jakaś ciocia w cywilizowanym kraju . Fanatec wyśle do cioci, a ciocia do Ciebie W sumie mam ciotke w Berlinie pewnie tam maja Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Czyli masz problem z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi