Opublikowano 17 lipca 200816 l (Temat nieruszany od roku a ja w nim pisze Dno) Potrzebuję pomocy z achivementem. Prosze o odp. na PW lub na XBL.
Opublikowano 18 lipca 200816 l Dla mego brata to jedna z lepszych gier na Xa. Chyba wszystko co można w niej zaliczył.
Opublikowano 18 lipca 200816 l Autor Achivement ostatni z tajnych czyli zabic 50 Tomichich. Mianowicie chodzi o to że achivement za 40 Tomichich mam (zrobiłem w 3 rundzie na hardzie) i jest wręcz niemożliwe żeby przez 47 kolejnych rund nie zabił ich 10. Wie ktoś może o co chodzi?? Zacząłem nawet grę od nowa (a miałem 100% :wsciekly: ) ale jak narazie to też nic nie daje.
Opublikowano 18 lipca 200816 l W kazdym levelu masz jednego Tomi. 50lv=50Tomi, proste. Nie mozesz zabic 50x jednego Tomi ,zebys mial 50, w kazdym lv musisz zabic danego. Mapki poszukaj na www.xbox360achievements.org ja z niej korzystalem.
Opublikowano 19 lipca 200816 l Autor Dzieki stary choc jestem odrobinke wkur.wiony to spoko mam czas.
Opublikowano 19 lipca 200816 l Wbrew pozorom robi sie to szybko, biegniesz na pale do Tomi i nie pamietam czy trzeba konczyc level czy nie, to tak czy siak albo konczysz albo na pale do celu