Skocz do zawartości

Poszukuję

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kalinho
Opublikowano

Mike Foyle - Pandora

Aly & Fila - Key Of Life

The Brothers Funk - Sunrise

The Doppler Effect - Beauty Hides In The Deep (The Blizzard Remix)

Matt Cerf feat. Jaren - Let Me Breathe

nowa plyta dj shah - jest?

jakby kto mial cos z tego to prosze wrzucic. totalny brak czasu sprawia, ze mam takie braki, ze az glosniki cichna ;/

Opublikowano
Opublikowano

Paul Van Dyk The politics of dancing 2

http://rapidshare.com/files/75996452/Paul_Van_Dyk_-_The_politics_of_dancing_2.part1.rar
http://rapidshare.com/files/76000120/Paul_Van_Dyk_-_The_politics_of_dancing_2.part2.rar
http://rapidshare.com/files/76000399/Paul_Van_Dyk_-_The_politics_of_dancing_2.part3.rar

ukradzione z gugli

jedynke to na torrentach tylko wyhaczysz ;x

Opublikowano (edytowane)

dzieki wielkie, ja znajdowalem same nie aktywne linki:/

o boze, dopiero teraz to sciagnelem, nie chodzi mi o set, tylko pojedyncze walki! wydanie plytowe!

Edytowane przez Dabman
Opublikowano

absolutnie wszystko od Electrixx, kawałki, płyty, sety

mam na dysku już od dosyć dawna set live at tresor 2005 który to ktoś tu kiedyś wrzucał. Imo debeściackie electro, lepszego stuffu w tych klimatach nie słyszałem.

poratujcie ;/

Opublikowano (edytowane)

ej ;/ poratujcie tym dieselem z bonusowymi trackami, nigdzie nie moge znalezc, a dysko ktore dalem zostalo usuniete.

ok juz mam

Edytowane przez Gość
Opublikowano

nie wiem czy dobrze trafiłem, ale to chyba najodpowiedniejszy dział na forum, może ktoś będze w stanie pomóc. poszukuje jakiejś dobrej bhangry (taka indyjska muza), ale nie klasycznej tylko elektronicznych remixów. zainspirował mnie ost do pgr3 więc jak ktoś grał to powinien jarzyć o co chodzi.

dysponuje ktoś czymś takim?

Opublikowano

no coś w ten deseń tylko tu jest głównie zwykła banghra. to "banghra pauna" to takie za bardzo hip-hopowe, a "saajana arabian sunrise" za bardzo techniawkowe/house'owe/trance'owe/łotewer nie znam się, chciałbyś coś bardziej dynamicznego. pospisuje paru wykonawców to może ktoś będzie w stanie coś polecić.

Opublikowano (edytowane)

Oust(pipi)e - Shut Up (Krais Van Dale remix)

pls

[spontan] jeszce bym szukal takiej jednej nutki z tytulem typu keep on with it czy skip on with it lub skipping with it... ;) taka babka ma tam wocal.

Edytowane przez komar737