Skocz do zawartości

Poszukuję

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 604
  • Wyświetleń 94,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Hehe, o ile nie przepadam za Hospital Records już to ktokolwiek na pewno zna ten kawałek, bo jest kure­wsko popularny.   http://www.youtube.com/watch?v=L2VqwJPYknQ

• moze cos z deep house ala cos takiego   http://www.youtube.com/watch?v=0OBBAt4LkaI

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Chłopaki, jak możecie to poratujcie.   Przydałaby sie dyskografia Man With No Name - najlepiej na rapidzie, chociaż mogłoby byc na czymś innym.   Sam w sumie znalazłem, ale linki wygasły.

Opublikowano

The Matrix OST - ten pierwszy :>

Dobry kawal nuty!

Przesluchalem, ale nie mam, wobec czego jestem w potrzebie.

Opublikowano

Jak chcesz to cała trylogia jest tutaj

moje dii

edit.matrix 1 i 2 oraz animatrix ścilej mówiąc

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

ten dragula roba zombiego z jedynki to jest w jakimś remixie czy oryginał?

Opublikowano

Rmx - (Hot Rod Herman Remix) sie zwie. W sumie ten mix najbardziej robi! :twisted:

Superbeast tez jest dobre jesli chodzi o Zombiego. Duzo trackow wogle ma strasznego powera :].

Bartek - dzieki :*

Opublikowano

MIA Paper Planes- dnb remix, lecial w niedziele na radio1. na youtubie jest jakas wersja, ale ze zbyt dupna jakosc, zeby sciagac.

z gory wielkie dzieki

Opublikowano

Dzięki wielkie.

Co się okazało, że ten akurat to utwór nie został wypuszczony, ma go tylko "grupka" DJ'ów, w bodajże 3 wersjach.

Activa - Rise Above. Jeśli ktoś ma wyciętą wersję, inną niż ta grana w VONYC Session 102, z chęcią się zaopiekuje.

Opublikowano

Troche nudny track, ale bas jest zakrecony jak swiderek i to calkiem pozytywnie :)

Calyx & Teebee - The Shape Of Things To Come

empetszy poszukujem.

Z drugiej strony to by sie naprawde cieszyc muza tych kolesi trzeba miec kolumny wieksze od Odyna czy Bawola. Wtedy by fajnie gniotlo worki :].

Muzyka wymagajaca dla sprzetu grajacego, hehe...

Opublikowano
  jjot napisał(a):
MIA Paper Planes- dnb remix, lecial w niedziele na radio1. na youtubie jest jakas wersja, ale ze zbyt dupna jakosc, zeby sciagac.

z gory wielkie dzieki

wpis

jeszcze bym poprosil o kayne west flashing lights dnb remix

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bart Claessen & Dave Schiemann - Madness (I Prefer This Mix)

full w jakosci 320kbps poratuje ktos :P?

Opublikowano

o, no proszę ;]

swoją drogą całkiem fajnie się wkręca <otwarty na wszelkie rodzaje muzyki>

Opublikowano

wrzuci ktoś cosmic gate - should have known w remixie, co mocno naku.rwiał bass, bodajże wippenberg albo coś takiego.