Skocz do zawartości

Poszukuję

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jak szukam trochę sporo.

1. chillout / ambient - coś nowego ciekawego. nie aktualizowałem tego u siebie na kompie od jakichś 2 lat. co mnie ominęło :)

2. house - jakieś ciekawe minimale / progresywny. w sumie to jakikolwiek house który wyszedł w ostatnim roku i jest godny polecenia.

3. d'n'b - też same ciekawe. mam tego małe. d'n'b te bardziej delikatne. bardziej funkowe (?)

Z góry dzięki za pomoc. Nie wiem za bardzo gdzie tego szukać i kto mi może pomóc dlatego walę do was :)

Opublikowano

poszukuje tego wałka, ale był on przerobiony dla electeric kingdom... Nie mam pojęcia czyj to był remix...

PS.

Ja założyłem ten temat co się stalo ze niby autorem jest psyko? ogolnie to mam to w d tak z ciekawosci sie pytam

Opublikowano

Ja założyłem ten temat co się stalo ze niby autorem jest psyko? ogolnie to mam to w d tak z ciekawosci sie pytam

Jakas kaszana jest z tematami po zmianie forum.

Opublikowano (edytowane)

Gosc jest miazga, niestety mam tylko teledyski z YT (mozna zassac w jakosci HD), rowniez polecam.

Dub Fx -> a może to:

Tamten pierwszy za delikatny , flegmatyk, nijaki, za mało wyrazisty.

Beeeeeeeeeeeeeeee.

Od 3:18 do 4:42 cytat: miazga haahaahaha.

Edytowane przez kelso13
Opublikowano

Poszukuję Epizodów z Arminem Van Buurenem w roli głównej. Dokładnie chodzi mi o State Of Trance 2008 (CD1, CD2), 2009 (CD1, CD2) oraz resztę w postaci np. Episode 300, 396, 401, 414 jak również Day In The Park, In The Club itd. Jest to w internecie, ściągałem nie raz, ale mam później jakieś problemy z zaaplikowaniem tego na płyty, ponieważ ścieżki mają jakiś problem.

Opublikowano

Poszukuję Epizodów z Arminem Van Buurenem w roli głównej. Dokładnie chodzi mi o State Of Trance 2008 (CD1, CD2), 2009 (CD1, CD2) oraz resztę w postaci np. Episode 300, 396, 401, 414 jak również Day In The Park, In The Club itd. Jest to w internecie, ściągałem nie raz, ale mam później jakieś problemy z zaaplikowaniem tego na płyty, ponieważ ścieżki mają jakiś problem.

ASOT 2008 (2CD):

http://www.megaupload.com/?d=ASZSP6ER

Opublikowano

Dzięki chłopaki, jak ktoś ma coś jeszcze niech tutaj śmiało podrzuca. Ściągnę to na dysk, później wrzucę na płytę i zobaczę czy mi odtwarza. Jeżeli będzie problem, to znakiem tego jest coś nie tak u mnie, a nie ze ścieżkami.

Opublikowano (edytowane)

Bartiz na pierwszym linki wyskakuje mi error.

Na drugim też...

Na rapidach pojawia mi się error, na tych innych linkach "kliknięty odsyłacz nie chce przejść do źródła" czy jakoś tak.

Żal ;/

Edytowane przez sir_ryszard
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ellen Allien - GO ( Marcel Dettmann Remix)

Ogólnie takie kawałki minimalowe rodem z Berlina.